Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,543 topics in this forum

• 0 replies
    • 268 views
    • 0 replies
    • 189 views
    • 0 replies
    • 185 views
    • 0 replies
    • 226 views
    • 0 replies
    • 191 views
    • 0 replies
    • 232 views
    • 0 replies
    • 339 views
    • 0 replies
    • 189 views
    • 0 replies
    • 153 views
    • 0 replies
    • 230 views
    • 0 replies
    • 136 views
    • 0 replies
    • 129 views
    • 0 replies
    • 185 views
    • 0 replies
    • 255 views
    • 0 replies
    • 226 views
    • 0 replies
    • 191 views
    • 0 replies
    • 183 views
    • 0 replies
    • 400 views
    • 0 replies
    • 156 views
    • 0 replies
    • 216 views
    • 0 replies
    • 139 views
    • 0 replies
    • 144 views
    • 0 replies
    • 147 views
    • 0 replies
    • 187 views
    • 0 replies
    • 257 views

• Topics

• The things we do for love 😄 Ma mani me, pola filma sam cackao telefon, Amy je bas negledljiva.  Ali eto, podelih iskustvo, da se drugari saborci ne zajebu!
    • Tebra, ovo je, iz moje perspektive, ekvivalnet dizanju ruke na samog sebe, jesti ti sad dobar, jel' sve u redu, jebeš i filmove i sve ??? Razumem ja da si se razboleo i da nije lako i to sve, ali nema potrebe da odmah krećeš da završiš :D
    • Zahvaljujuci divnom uzasnom virusu i lezanju nekoliko dana, dobio sam priliku da odgledam nekoliko filmova konacno:   Barbarian  Nisam citao sta ste pisali ovde, niti sam gledao trailer niti citao ista o filmu. Inace sam mislio da je tema tipa da neki lik terorise i ubija ekipu ljudi koji su otisli na odmor negde, pa me je zato prijatno iznenadio. Necu da spojlujem ako ima ljudi koji ga nisu gledali, ali meni se bas svideo. Takodje je pun nekih nelogicnosti (ajde, horor nelogican??), ali generalno mi se svideo. Heretic  Slicna prica kao ovo iznad, samo sto sam ovde mogao da pretpostavim sta je tema. Svejedno mi se bas dopalo, zato sto sam inicijalno ocekivao da ce one da se kriju po kuci a on da ih juri/maltretira, pa mi je ovo psihicko maltretiranje bila ok tema filma. Na kraju opet par nelogicnosti, ali podnosljive, svideo mi se    Coffee town Film zabavan od samog pocetka do kraja. Inace nasao ga slucajno negde na redditu gde ga je neko preporucio, i mogu da ga preporucim dalje. Ne ocekujte ne znam kako inteligentan film, jednostavno je zabavan, ima zabavne likove, smesne dijaloge, i ono sto vam treba da se opustite na sat i po vremena.   (zena birala) Kinda pregnant I najgore za kraj 😄 Mislim, sama cinjenica da Amy Schumer glumi bi trebala da bude dosta, ali ajde popustio sam i pustio da odgledam sa zenom. Mozda 2 hehe scene, ostalo prilicno glupo. Zaobidjite ako mozete.   Osim toga, zavrsio sam jos dve sezone Its always sunny in Philadelphia, ali to je za drugi topic 😄  
    • U Trstu, sa ostalom ekipom sa Dedinja
    • pa gde ces kupovati fromaggio, prosecco i kammamberrio?
  • Create New...