Jump to content

Hearthstone

536 topics in this forum

• 0 replies
    • 2.9k views
    • 0 replies
    • 3.3k views
    • 1 reply
    • 1.8k views
  1. live stream!!!

• 0 replies
    • 1.9k views
    • 4 replies
    • 3.1k views
    • 0 replies
    • 1.5k views
  2. prdajem hs account

• 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 2.5k views
    • 1 reply
    • 4.8k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
  3. Sve male tajne Karazhana

• 0 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 1.5k views
    • 0 replies
    • 1.6k views
    • 1 reply
    • 2.7k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 2.7k views
    • 0 replies
    • 2.8k views
    • 0 replies
    • 2.5k views
    • 1 reply
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
  4. .

• 18 replies
    • 9.3k views
    • 0 replies
    • 2.7k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 5 replies
    • 1.8k views

• Topics

• Nisam bio sto godina na Zlatiboru, jednom nešto prošao pre X godina i video da je haos, ali nisam zamišljao da izgleda ovako sad :)) ovo k'o beograd na vodi.
    • Pa ne nudi baš ništa u tom smislu, meni je malo "provejao" Parasite kao neka tema ovaj ide u "bogate" porodice da glumi nešto što nije, i onda sad to ode u neku svoju potpunu krajnost, dok ovaj zapravo nikad nema tako neki momenat i sama ona kulminacija sa dedom i kad ovog pritvore mi je suviše "naivna" i brzo prođe, kao neka "drama light", ali ako ceo film posmatramo kao takav onda mi to i ima smisla. Rekavši to, ajde moram da pitam nešto što sam možda nekako propustio  
    • mala prednost automobila u odnosu na konzolu je da nemaš baš neke nove igre i slično da bi trebalo da ga updateuješ osim naravno ako nećeš update mapa ili tako nešto, softver ko softver može da ti bude i osnovna verzija. evo gledam carplay on je godinama isti u suštini. tako da možda i ne moraš da ga updateuješ kad ti sredi Dule iz Boleča. a onda samo sačekaš novi update kod Duleta posle kad se pojavi. ofc ima smisla da imaš popularniji auto, ako se ovo zapati ne verujem da će izlaziti tako brzo krek za XYNBM B4.
    • i kod mene mixed feelings ovo, ali malo naivan, i slabo sta nudi iskreno u kontekstu kreativnosti i nekog dubljeg utiska o ljudima
    • Juče sam pričao sa poznanikom, išli autobusom na neku planinu i u penjanju gore očeše autobus neki auto i sad auto se okrene i prati autobus do vrha i tu ono kako me nisi video dža bu nema veze, prođe to nekako, kroz tu svađu, evo ti kontkat moje firme oko nadoknade štete, itd itd, odrade šta su imali na planini krenu na dole i ovaj iz autobusa kreće da vozi po krivinama ono 100 na sat, psuje u fazonu "šta će ovo meni u životu, vozim ovde skupljam poene na vozačkoj a skupljam i kad sam privatno lice u svojim kolima sve mi se to sabira" ono ceo autobus u fazonu daj samo da stignemo do dna planine da ne izginemo, niko se ne usuđuje ni da bekne 🙂 kaže došli smo do dna za 3 minuta trajalo je kao večnost :)) 
  • Create New...