Jump to content

Novi DDoS napad na Battle.net


kruko

Recommended Posts

Hearthstone patch

Jutros je igrače na evropskim Battle.net serverima dočekao novi problem sa DDoS napadima koji mnogim igračima Blizzardovih igara prave probleme. Osim na sam Battle.net, čini se da su napadi lansirani i na sajtove i forume zajednica Blizzardovih igara, tako da je u pitanju jasno i planski planiran napad.

Hearthstone igrači prijavljuju probleme sa logovanjem u igru i veliki lag, a tu je i čudna poruka pri ulasku u igru koja neke igrače obaveštava da Blizzard ima problema da potvrdi šta sve imaju u kolekciji, i da je moguće da će im neki sadržaj faliti, poput karata, skinova heroja i avantura.

Tako da ukoliko vam nešto fali, preporučujemo da ne paničite jer bi trebalo da je u pitanju samo privremeni problem. Takođe, zbog ovih problema, in-game shop je trenutno zatvoren i bilo kakva kupovina trenutno nije moguća, pogotovo jer su pre toga neki igrači prijavili probleme sa kupovinom, gde su im prilikom kupovine skinuta sredstva, a kupljeni sadržaj nisu dobili.

Takođe vam savetujemo da je poželjno da ukoliko iskusite neki od problema, jednostavno prestante da igrate Hearthstone danas, kako ne biste ugrozili vašu kolekciju karata.

Hearthston collection bug

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Čak su im i sajtovi oboreni trenutno

http://us.battle.net/

http://us.blizzard.com/en-us/

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...