Jump to content

Amaz je novi član tima NRG! Archon prestaje da postoji?


kruko

Recommended Posts

NRG Amaz

Jedan od najpoznatijih Hearthstone igrača i strimera je izgleda napustio sopstveni tim?

Večeras je kao grom iz vedra neba stigla vest da je popularni Hearthstone streamer Amaz postao član tima NRG eSports iz Kalifornije, koji je do sada bio poznat po LoL, CS:GO, Overwatch i Smite timovima, tako da je Amaz njihov prvi Hearthstone igrač.

Ukoliko pratite Hearthstone scenu jasno vam je da je ova vest veliko iznenađenje iz prostog razloga što je i Amaz sam vlasnik eSports tima Archon. Archon je ove godine prošao kroz veoma težak period, kada su ga redom napustili najpre Xixo još krajem 2015, zatim Orange, Firebat (otišao u Cloud 9) i na kraju Zalae, koji je otišao u Luminosity Gaming.

Vremenom je postalo jasno da se Archon izgleda okreće više ka strimovanju i stvaranju zabavnog sadržaja, i da se udaljava od takmičarskog Hearthstonea, što se videlo po odlasku ovih ozbiljnih igrača i dovođenju poznatih strimera i strimerki u tim.

Ipak, današnja vest koju je sam Amaz obelodanio na svom strimu, da postaje član tima NRG, predstavlja gotovo izvesno znak da će Team Archon vrlo uskoro prestati da postoji.

Team Archon je jedan od najbitnijih timova u dosadašnjoj istoriji Hearthstonea, prvi svetski prvak u istoriji Hearthstonea, Firebat, je nosio boje Archona. Team Archon je organizovao neke od najboljih i najvećih Hearthstone turnira tokom 2015. godine, poput serijala The Pinnacle, ali i sada već legendarne Archon Team League, gde se osam najboljih svetskih timova dva meseca takmičilo za nagradu od 200 000 dolara. Među fanovima se ovaj turnir i dan danas smatra za jednim od najboljih i najuspešnijih u istoriji timske Hearthstone scene.

Na kraju, ne treba zaboraviti ni čuveno rivalstvo između tima Archon i tima Tempo Storm, odnosno između Amaza i Reynada, koje je takođe obeležilo jednu eru Hearthstonea.

Zasada jedina izjava Amaza o ovome je ona zvanična koju je dao za sajt tima NRG povodom dolaska u tim, gde kaže da je nakon razgovora sa suvlasnikom tima, Andi Milerom, shvatio “da imaju mnogo toga zajedničkog i da Andi razume ideje i želje koje Amaz ima u planu da realizuje, te da se raduje saradnji”.

Što se budućnosti tima Archon tiče, ali i Amaza samog, Amaz ima u planu da sutra održi Q&A sesiju preko svog fejsbuk naloga, gde će se potruditi da odgovori na sva pitanja fanova.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Znači definitivno ništa od druge sezone Archon Team League, šteta. Mada ovaj NRG drži Šek O'nil zajedno sa još neka dva bejzbol lika, tako da ima love tu :D

Edited by SavKe

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...