Jump to content

Hearthstone

536 topics in this forum

• 2 replies
    • 3.8k views
    • 0 replies
    • 2.3k views
    • 0 replies
    • 2.7k views
    • 9 replies
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 2.2k views
    • 1 reply
    • 529 views
    • 1 reply
    • 4.2k views
    • 1 reply
    • 4.1k views
  1. Tavern Tales Spring 2016

• 0 replies
    • 671 views
    • 0 replies
    • 568 views
    • 0 replies
    • 3.9k views
    • 4 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 684 views
    • 0 replies
    • 2.8k views
    • 0 replies
    • 677 views
    • 0 replies
    • 622 views
    • 1 reply
    • 678 views
    • 13 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 519 views
    • 1 reply
    • 598 views
    • 0 replies
    • 434 views
    • 1 reply
    • 2.2k views
    • 2 replies
    • 565 views
    • 365 replies
    • 75.2k views
    • 2 replies
    • 3.1k views

• Topics

• Ajd da povampirim ovaj svoj topic, pošto mi treba TV ali nije za promocije nego za kuću. Hteo sam prvo sam malo da istražim i onda sam otvorio menije za TV kupovinu i video ovo i i shvatio da nemam pojma o čemu pričaju :)) Znam da je OLED valjda kao najbolji, ali ne mora da znači možda, ima i mini led sad, nemam pojma. U svakom slučaju da prvo pojasnim pozadinu promene - već 5 godina furam neki Xiaomi i nisam bio nezadovoljan, nije najbolji na planeti ali je radio posao. Međutim ima već jedno godinu dana kako je krenuo da pokazuje tipične probleme kao i mobilni telefon sa bloatwareom posle nekog vremena - sporo se pali, resetuje se sam od sebe, baguje, koči, krene da pušta nešto pa se resetuje vrati na homescreen itd. Nije pomoglo ni update softwarea, ni deinstalacija (bukvalno sam ostavio samo dve aplikacije na njemu i opet isto) itd. Sve ovo pominjem jer je uslov da OS radi dobro i brzo, na primer imam na poslu Braviju koja ima sad skoro pa 10 godina, taj Android radi skoro kao prvog dana, brzo se butuje, ulazi u app-ove, sve šljaka "kao podmazano" dok ovaj Xiaomi sa istim tim Androidom umire. Znači treba dobra brzina itd.  Drugi uslov je da je 65" jer je trenutno to i ovaj Xiaomi, može da bude samo veći ali ne nužno. Ne jurim najbolju moguću sliku na planeti, ali ne bežim od toga ako je to sve deo paketa. Na tom TV-u ne igram igre, više serije/filmovi sa Streamia i to, veoma malo gledanja regularne televizije, eventualno kad je neki sport. Imam odvojeni soundbar tako da zvuk isto nije od presudne važnosti ako su slučajno zvučnici neki slabiji.  Budžetski mi je ok da idem na LG/Samsung ako treba, ne bih išao na Hisense/Xiaomi upravo iz razloga ovih softverskih gluposti (osim ako nije došlo do dramatične promene u situaciji). Nemam preference prema operativnom sistemu, WebOS mi je ok kao i Tizen kao i Android, dokle god ima Youtube, Stremio, Spotify i tako te standardne aplikacije. Ako je moguće izbegao bih kombinaciju "neki obični tv + dodatni stik za smart funkcije" (kao na primer da sad na ovaj Xiaomi nakačim neki Firestik, Roku, šta god) jer svakako nemam ni od provajdera box jer mi ne treba (ovo od TV-a što gledam gledam direktno kroz app na televizoru) jer me smara da imam dodatne uređaje i dodatne daljinske itd, za to bih se opredelio samo ako je baš idealna kombinacija ono best buy tv za super slikom za duplo manje para nego LG/Samsung pa bih išao na to, ili u slučaju da je neki od stikova opet toliko superiorniji u odnosu na OS na televizoru pa da na primer razmislim da uzmem njega i nakačim na Xiaomi i podarim mu drugi život! Hvala unapred!
    • hm, good catch, taj redirekt je radio normalno, gledam sad, setovan je na nivou domena... wierdly, iz firefoxa radi i uradi redirekt na rur.rs iz chrome neće, mada dodao sam mu https umesto http pa hajde da vidim da nije do toga za jedno 15 min.
    • mini OCD pet peeve... rur.gg ne postoji, tj meni ne otvara ništa. Domenu ima "neko" registrovanu, možda mi!
    • Godišnji odmor sada, imaju i oni ljudi u NBS dušu 🙂 
    • Drale nemoj me na spisak pls, smesno je :D
  • Create New...