Jump to content

FPS - QuakeLive, Unreal Tournament...

757 topics in this forum

1. CPL demoi, agen

• 6 replies
    • 1.6k views
  2. mi&clanbase

• 16 replies
    • 2.5k views
  3. Elijs tp/timer i multibind

• 0 replies
    • 850 views
  4. q4 problem :(

• 2 replies
    • 1.1k views
    • 3 replies
    • 1.1k views
  5. Problem

• 19 replies
    • 2.6k views
  6. Neverujem ;)

• 11 replies
    • 2.3k views
  7. Quake 4 - Quakemas Map Pack

• 2 replies
    • 908 views
  8. ESL q3 2v2

• 7 replies
    • 1.5k views
  9. Subota 10.12.05. 1 2

• 26 replies
    • 3.2k views
  10. CPL Winter

• 8 replies
    • 2k views
  11. ESL nacionalni kup 2v2 GTV

• 16 replies
    • 2.9k views
  12. QUAKE nacionaklni kup 1 2 3 4

• 89 replies
    • 8.4k views
  13. Dearly Beloved.. 1 2 3

• 63 replies
    • 6.4k views
  14. Q3 vežbanje

• 2 replies
    • 786 views
  15. q4 pech

• 0 replies
    • 728 views
  16. Q4 Botovi

• 0 replies
    • 763 views
  17. graficke kojih nema...

• 3 replies
    • 2.3k views
  18. q4 sastav fnatica

• 17 replies
    • 3.4k views
  19. Need for Kill

• 12 replies
    • 1.8k views
  20. Q3 and ISDN

• 9 replies
    • 1.7k views
  21. q3 demo

• 8 replies
    • 1.9k views
  22. esl nacionalni kup

• 23 replies
    • 2.6k views
  23. Nek ide 1 2

• 44 replies
    • 4.8k views
    • 24 replies
    • 3.3k views

• Topics

• Mislim da smo u periodu "perfect storma" - ne samo da nas lokalno deru oduvek i dodaju nenormalne marže, nego sad i preko je slična situacija zbog svih troškova, ratova i lizardmena naravno i onda kao rezultat imaš to što imaš na tržištu trenutno. dok si do "skoro" mogao da kupiš patike za 50 evra, sad je to misaona imenica osim nekih kombinacija jurio sam ovde pa bio popust pa onda poslednji broj pa sam iscmao prodavca za još 10% itd.
    • u pravu si, za igre koje više ne prodaju u store da ti ostanu u library, ne možeš da ih kupiš više ali ih imaš i dalje. međutim dešavali su se slučajevi da developeri zahtevaju uklanjanje a nekad i steam sam pa onda ide taj full removal kada više nemaš igru.
    • svirka je standardno odlična bila i ovde, ali nekako mi je sve to previše profi i naštimano skoro da mi je vrlo blizu da su došli i pustili CD 🙂 ne znam kako da objasnim, nema ni komunikacije sa publikom osim ono dobro veče mnogo lep grad standardno i onda samo pesma pesme pesma, pauza za šoranje, pesma pesma odosmo kući. nema bis nema ništa - ima to neke svoje prednosti, ali nekako mi vuče na "odrađivanje", ne znam kako bih drugačije objasnio, iako je sve maksimalno utegnuto, zvuči sjajno, ne provaljuješ da je live uopšte deluje kao studijski kvalitet. a ma jok, ovde uopšte nije bio taj nivo, ja čak mislim da su ovi mađari iz obezbeđenja možda u startu kao nešto i gledali, posle toga batalili - bilo je ljudi koji su snimali/fotkali niko ih nije dirao, ali opet velika većina je ispoštovala "apel" pa nije snimala. slažem se, ali u današnje vreme je to baš teško kontrolisati uz sve aparate, uređaje itd, sećam se davnih dana kad nisu hteli da me puste sa digitalnim fotoaparatom na prodigy na sajmu :))) ofc tad nisi imao mobilni 🙂
    • što u carbage, misliš zbog Seata, pa ajde nije to toliko loš auto! :))
  • Create New...