Jump to content

nt.Faust

The X
  • Posts

    313
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About nt.Faust

  • Birthday 12/23/1983

Retained

  • Member Title
    mrzi me da spavam..

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.dsn.net

Profile

  • Klan/Tim:
    nT
  • Omiljene igre:
    UT
  • Lokacija:
    Srbija BRE

Recent Profile Visitors

3,027 profile views
  1. obizrom da sam morao da guglujem port forwarding, pretpostavljam da ne treba. :)
  2. Edesi Rejzhe :) Taj chovek. Da. Haha - igra, nego kako. Nego mu je toliko zabavno uzivo da preko kompa ne pika toliko.
  3. Pozdrav kolege igrachi! Da li je neko probao Android: Netrunner, tj. njegovu online inkarnaciju na OCTGN platformi na netu? Nema gotovo nikakvih dodirnih tachaka sa Hearthstone-om, osim shto se igra kartama. Igra je asimetrichna: jedan igrach predstavlja veliku korporaciju koja je predstavljena (inter)net serverima, dok je drugi igrach haker koji upadima na server pokushava da skoruje korporativne agende. Korporacija pokushava da iste agende skoruje u remote serverima pre nego shto haker uspe da dopre do njih. Svet sajber kriminala nije bash toliko ruzhichast, obzirom da haker moze da umre, a u Netrunneru vazi isto pravilo kao i u Hearthstone-u: Ko umre, taj je izgubio. OCTGN je free platforma, ali igra je prilichno automatizovana zahvaljujuci programeru koji je koduje. Ono shto fali je integrisani ranked ili matchmaking sistem za koji bi ljudi dushu prodali, ali chesto bivaju organizovane online lige sa Elo sistemom, tako da je to skoro pa ono shto se trazi. Sve karte su dostupne svima od pochetka, tako da nema grind-a poena za otkljuchavenje karata/bustera. A:NR je vrlo duboka igra, strateshki i taktichki. Pochetni ulog je vishi nego kod HS-a jer treba prvo prokljuviti pravila, 'biga. Ali takodje mnogo mnogo bolja igra od HS-a. Svakih ~mesec dana izlazi 20 novih karata, tako da igra zhivi i razvija se. Postoje 4 fakcije korporacije i 3 fakcije runnera, u svakoj postoji vishe ID-a koje mozete izabrati. Igra ima sistem faction influensa, tojest dozvoljeni broj karata iz drugih fakcija koje mogu biti prisutne u deku. Lichno, u svojoj skromnoj gaming karijeri nisam igrao bolju igru tako da, eto, skrecem vam paznju. Ako vam Hearthstone ne daje dovoljan gaming fix, bacite oko na Netrunner. Ja se nisam osvrtao. Evo malo teasera: Uvodni video: Ovako izgleda igra na OCTGN-u: Instrukcije za instalaciju: http://octgn.gamersjudgement.com/wordpress/anr/installation/ Pa ko voli nek izvoli. Change your reality.
  4. To su ta pogledavanja na forume od pre 198547918724 godina u zaludna doba noci. ;)
  5. Stara vremena: http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=233692&lid=2705 Ne prestara dodushe - nemam nijedan shot iz UT lige...
  6. ajmo tdm-eri nashi :) odluchujuci mech u open cupu - petak u 22!
  7. haha, moci cesh da se vadish na lag samo tako :)
  8. Loque je u pitanje. :) uzecesh 128? a frienldy warning - ne nadaj se previshe nekom solidnom pingu :) mislim da rejz ima 256 adsl, pa kad je probao pre neki dan ping je bio 130~150.
  9. pozitivnih, da.. nakon njih imash negativne (mislim oko 30ak), a nakon njih sledi grchki alfabet.. drugar i ja smo bash piljili notpron mesecima i zaglavili se najuzasnije na sedamdeset-nekom... stvarno super zanimacija - kad reshish nivo osecash se k'o bog.. na jedno dve sekunde :) a onda ide ono "ujeee, shta sad?" :) obavezno idite na forum njihov, imaju topic za svaki nivo gde daju official hintove.. (nije da reklamiram ne-rur forum :D ) ali secam se koja je revolucija to bila shto se "igranja" tiche za mene.. prvi put kad sam doshao do 3. nivoa samo sam kliktao k'o mutav misleci da treba negde da se klikne ili tako neshto, kao u vecini ostalih igara.. medjutim ne batice :) istrazuj, prevrci google, provaljuj shifre.. moguce najbolja igra koju sam igrao.. * edit * ahh, stari dani.. :) sad proverih - 82 pozitivna, 44 negativna i 13 grchko-alfabetskih.. dakle 139 nivoa.. topic sa linkovima ka svim topicima (moj homepage jedno vreme :D ) http://forums.gameservers.net/showthread.php?threadid=22002
  10. da, mozemo, treba dobiti hc koji je dobio ovaj fd.. u tom prvom mechu fd je, koliko sam skapirao, igrao sa slabijom postavom ili tako neshto, u svakom sluchaju sad su se uozbiljili kao.. :) shotovi: u zavisnosti od toga da li je klan TG odustao ili ne, igracemo josh 1 ili 2 mecha u grupi. dolaze nedelje kad se igraju nove mape, pa savetujem tdm-ere da probaju da organizuju neki praccy za nove mape, a i inache ovako da se uigrate.. :)
  11. haha, lol, da, tajmovanje itema.. :) toga je u nashim ligama bilo... nula :) shto kaze maha - svo ovo vreme igrali smo drugu igru u odnosu na ovu na netu :) ali privikavamo se polako..
×
×
  • Create New...