Jump to content

ProperFuck

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ProperFuck

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Yugoslavia

Recent Profile Visitors

3,787 profile views
  1. Mene nekako nije bas toliko odusevila koliko je svi hvale, smorilo me posle nekog vremena kad pocnu oni duhovi i gluposti. Gameplay je nekako jednolican ali sve ostalo je kul.
  2. Pa kako im ne padne na pamet da pitaju stjuardesu
  3. Odlican je spot, samo ova devojka deluje bas previse smoreno, izgleda da je nije dovoljno platio
  4. A kolko je tek teskt patetican, totalno bezmozgasko slihtanje
  5. Jel zna neko gde je najjeftiniji preorder, vidim na gramno.com 4200
  6. + da nije sada slucajno zima u australiji
  7. ja ne mogu da verujem da je ovaj fake Boxer usao u top 8, izbacio coola i sanghoa, kako to niko ne pominje? dalje Kyrix takodje u top 8, rekao bih i da je ovo iznenadjenje, a covek ima i zanimljiv stil igre, za mene je on favorit iz senke za osvajanje. donja polovina me nije bas iznenadila, mozda ovaj nestea posto ne znam ni ko je on, mada kolko vidim nije imao bas neke utlra teske protivnike do cetvrt finala a nije izgubio ni jednu partiju do sad.
  8. Ja sam poceo da igram al sam se mnogo brzo smorio.. Ne znam sta je poenta one expanzije izmene su beznacajne, kampanja malo modifikovana i ona dva sranja samo borbe bez price..
  9. pa da ali chieftec i thermaltake su malo skuplji, bar sto sam ja vido.. Uglavnom uzo sam lc power od 600w i rekli su mi u gigatronu da ce da radi full pa videcemo. Samo malo slabije da je necujan ko sto ima u imenu silent al ajde.
  10. Znaci opet mi treba tehnicka podrska!! Dakle crklo mi je napajanje cooler master 550w, a imam gore navedene komponente + asus p5kc i 4gb ddr3 konfa stara godinu dana, pa ne znam koje novo da uzmem sad.. a da bude do 50e ako moze. Inace ne znam kako da budem 100% siguran da je napajanje, ujutru sam ostavio ukljucen komp i kad sam se vratio uvece ugasen i nece da se upali, napajanje smrdi ali malo i kabal je crko.. I da, jel ima negde u bgu neki servis pcjeva ili tako nesto a da nisu oni prevaranti sto nemaju kancelraije nego dalze na kucne adrese i uzimaju po 20e ?
  11. e ljudi bio sam da narucim i ovako to izgleda amd phenom II X3 ma770t-ud3p 2x2gb dd3 kingston pc1333 asus engtx275 - ovo sam uzo umesto 260 soprano rs200 - samo je ovo imalo lc power 6650gp3 650w atx 2.3 14cm fan - ovo su me ubedili jer nije imalo thermaltake napajanje, a jos mi je pricao kako 470w nije dovoljno za gtx275.. 1.5 tb samsung 5400 benq 22" dvi Imam jos vremena da se predomislim, pa dajte ako neko ima volju da kaze dal je ovo napajanje dobro posto nikad nisam cuo za ove lc, a i uopste u vezi konfiguracije dal ima nekih problema ?
  12. pa koja bi bila neka takva a da je recimo recommended za onu konfiguraciju ? a za kuciste, to je meni samo palo na pamet zato i pitam jer ne znam dal bi bilo dobro..
  13. ma ja zapravo hocu da uzmem sad ddr2 ali da imam mogucnost za ddr3.. znaci onda ovaj MA770T-UD3P ? I da, jel ono kuciste bitno iz nekog razloga da bude thermaltake soprano posto je ono skoro 50e .. mozda da uzmem neko za 5 e i te pare stavim za gtx 275 umesto 260 ?
×
×
  • Create New...