Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

198 topics in this forum

• 0 replies
    • 2.4k views
  1. Dovidjenja drugari

• 14 replies
    • 2.3k views
  2. Dragon Ball FighterZ

• 0 replies
    • 6.6k views
  3. Dune: Awakening

• 2 replies
    • 2.1k views
    • 179 replies
    • 18.9k views
    • 0 replies
    • 3.5k views
  4. Elder Scrolls Online

• 13 replies
    • 2.4k views
    • 0 replies
    • 578 views
    • 15 replies
    • 2.3k views
    • 0 replies
    • 555 views
    • 4 replies
    • 963 views
  5. ESO:Legends

• 0 replies
    • 5.7k views
    • 0 replies
    • 3.6k views
    • 2 replies
    • 3.9k views
    • 16 replies
    • 3.1k views
    • 2 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 843 views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 847 views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 952 views
    • 1 reply
    • 3.7k views
  6. Fallen Earth f2p

• 3 replies
    • 2.6k views
  7. Firefall

• 16 replies
    • 1.7k views
  8. Game of Thrones MMO

• 3 replies
    • 2.4k views

• Topics

• hah, deluje da može i da bude dobro    
    • Starring: Pedro Pascal, Olivia Wilde, Eva Victor, Alexa Swinton, Kaya Ralls, Erik Griffin, Jobeth Williams, Margarita Levieva, with Hank Azaria and Will Arnett.   neko nedostaje🙂 
    • Samo neka deru. Da ne ide, smanjili bi cene ili bi zatvorili. Bas ubijaju cenama. Burgeri regularne cene tipa 15-20e, biftek da ne spominjem.  Bice i ovde kao u Las Vegasu. Zasto je sve manje gostiju, a sve sto su mogli da naplate, naplatili su i to bas papreno. Mada deru svi, od cena za tehniku, garderobu... nabiju neke ludacke cene, pa onda snizavaju po potrebi, tipa telefon srednje klase sa pocetnom cenom od soma eura, patike sa cenom od 250e... Sad se najvise pazariti jednu generaciju pre, razlike neznatne a cene budu pofino manje.
    • ja sam znao, bio sam na perfect circle-u i prethodni put kad su imali eu turneju, msm da je bilo vec sad 'davne' 2018, u becu, i par puta na toolu, pa znam da maynard smara za snimanje, msm 'smara', ja sam sustinski ok sa tim, ide mi na k zombi masa koja drzi telefone podignute vecinu koncerta, i ok mi je sto pusti na kraju bar tu poslednju ovo je prvi put da sam bio, a da nije dao poslednju, a ovde stvarno jesu strogo vodili racuna o tome, mozda jer je manja lokacija bila pa su mogli da uganjaju, i bukv su izbacivali ljude, tipa jednog su izbacili nakon 5 min koncerta :D, i bar jos jedno 3-4 do kraja, da sam ja ispratio u svakom od tih slucajeva, meni nije bilo jasno, sto ti ljudi ne prestanu da snimaju, jer tipa kad te skontaju, upere lasere u tebe, i ovi likovi ne prestaju hahah, ja gledam sta se desava, kontam da su samo odmah prestali, nista ne bi bilo, ovako da su ih pustili bez posledica, kontam da bi onda svi uzeli i snimali lokacija jeste malo raspad bila, ali meni je bilo gotivno sto je na otvorenom i sto je manja / nije bilo guzve, a i svirka standardno odlicna bila
  • Create New...