Jump to content

League of Legends

363 topics in this forum

• 0 replies
    • 2.8k views
    • 0 replies
    • 3.7k views
    • 0 replies
    • 3.9k views
    • 0 replies
    • 875 views
    • 0 replies
    • 3k views
  1. LoL rasprodaja heroja

• 0 replies
    • 590 views
  2. upute za nis 1 2

• 27 replies
    • 4.7k views
  3. LoL 2015 WC pravila

• 0 replies
    • 672 views
    • 0 replies
    • 687 views
    • 0 replies
    • 443 views
    • 0 replies
    • 2.6k views
    • 0 replies
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 5.1k views
    • 0 replies
    • 576 views
    • 1 reply
    • 710 views
    • 3 replies
    • 4k views
    • 0 replies
    • 3.8k views
    • 2 replies
    • 4.5k views
    • 0 replies
    • 741 views
    • 0 replies
    • 613 views
    • 0 replies
    • 4.2k views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 98 replies
    • 19.5k views
  4. Prodajem lol acc

• 2 replies
    • 1.2k views
  5. Prodajem lol acc

• 1 reply
    • 1k views

• Topics

• Mislim da je za ovaj topic :))   Kristijan Golubović je na pomenutoj televiziji izveo numeru čiji refren zvuči ovako: "Vučiću, vuk'o sam i vući ću". Ljubav prema predsedniku pokazao je i pre nekoliko meseci tako što je istetovirao njegov lik na ruci.
    • Ima Stivena Kinga utoliko što ima paralela na Stiven King dela 🙂 A pošto nisu samo njegova nego i od drugih autora, ne verujem da bi se on zezao sa tim da kopira samog sebe a pre svega druge. Meni se dopada serija, nisam odgledao do kraja, negde sam na pola. Kao fana horora sviđa mi se što svaka epizoda povlači paralelu sa nekim kultnim horor delom/ostvarenjem, glumci su solidni. Menjam ocenu, Hunter iz Friends & Neighbors nije ni do kolena ovom iritantnom sinu od gradonačelnika 🙂 Baba je genijalna ali mislim da Patriša dominira 🙂 Likovi su dobro napisani tj. njihovi dijalozi pre svega, deluje nekako smisleno sve u tom celom besmislu postavke serije.  
    • Dajte nekog auto lakirera / limara / farbara, kako se to već zove, hoću Hondu da sredim, vrata su mi sva izlupana od ovih što otvaraju vrata i ne gledaju ništa pa bih da to dovedem u red, ne deluje da treba limar da išta ispravlja, mislim da je samo pitanje oguljene farbe na vratima. taman kad sam tu i na braniku zadnjem mi se "rascvetala" farba malo od sunca, pa da pogleda i to. hvala unapred!
  • Create New...