Jump to content

PLAY! magazine

Subforums

1. Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1.8k
113 topics in this forum

1. PLAY! Arhiva

• 0 replies
    • 21.8k views
    • 0 replies
    • 2.3k views
    • 8 replies
    • 7.4k views
    • 1 reply
    • 6.1k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 5.2k views
    • 0 replies
    • 5.5k views
    • 0 replies
    • 5.1k views
    • 0 replies
    • 5.5k views
    • 2 replies
    • 6.3k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 5.6k views
    • 0 replies
    • 6.3k views
    • 0 replies
    • 8.5k views
    • 0 replies
    • 10.1k views
    • 0 replies
    • 8.1k views
    • 3 replies
    • 13k views
    • 0 replies
    • 7.4k views
    • 4 replies
    • 9.6k views
    • 0 replies
    • 7.3k views
    • 0 replies
    • 8.5k views
    • 0 replies
    • 7.3k views
    • 0 replies
    • 7.2k views
    • 0 replies
    • 5.4k views

• Topics

• Bravo! Ima logike skroz. Ali i ja recimo isto razmisljam, nikad u zivotu nisam ubo polovan auto a da mu nesto nije falilo sto me usralo od para, sa druge strane ko ima pare na bacanje nista nije problem he  Prodavacu ja mozda CX-3 2022 godiste narednih meseci ako te zanima ovo sto Dovla prica!  Oktavija nova je ipak 25k+, ne postoji za 21-22 koliko znam. Za te pare se danas uzima novi C segment sto je potpuno ok tj nekadasnjih 15k evra. Pa ima sve i svasta tu: Megan, Focus, Vitara, Kamiq, Astra. Ali bih izdvojio ovako nesto https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19443244/ford-focus-st-line-mhev-125hp?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12749837/renault-megane-13-tce-lager?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0
    • svrati do mene dole od ponedeljka kad god oćeš, pa ćemo pričati 👍
    • Subaru Uncharted EV vau kakav bold naziv! pazi u moru glupavih suv kupea ovaj još i izgleda okej, sta znam... mozda zato sto je subaru pa mu dajem prednost, ne znam . 340 konja 5,0 sek 350 km awd naravno  ne vidim kako ovo ne može biti niša tržišta, al dobro, subaru je to 🙂
    • Nisam, moram priznati. Al nekako mi sigurnije odes u radnju i kazes dajte jedan od ovoga.  Iskreno, svi ti sertifikati, garancije, malo mi sumnjivo. Sigurno je problem u meni i to sto 50 godina zivim ovde gde zivim.
    • Kupovao si do sada polovne sa sertifikovanom garancijom do 3 god stare, do 50k km?  Mislim, u tvom slučaju je dobra opcija da nađeš sjajnu Oktaviju 2,0 TDI koja ima sve evidentirane redovne servise u garanciji. Taj motor su apsolutno usavršili, ne može više ništa da pođe po zlu. A moze i 1,5 benz TSI isto dobra opcija. 
  • Create New...