Jump to content

PLAY! magazine

113 topics in this forum

1. PLAY! Arhiva

• 0 replies
    • 21.3k views
    • 0 replies
    • 2.2k views
    • 8 replies
    • 7.2k views
    • 1 reply
    • 6k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 5.1k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 0 replies
    • 5k views
    • 0 replies
    • 5.4k views
    • 2 replies
    • 6.2k views
    • 0 replies
    • 5.3k views
    • 0 replies
    • 5.3k views
    • 0 replies
    • 5.5k views
    • 0 replies
    • 6.1k views
    • 0 replies
    • 8.3k views
    • 0 replies
    • 9.9k views
    • 0 replies
    • 8k views
    • 3 replies
    • 12.7k views
    • 0 replies
    • 7.3k views
    • 4 replies
    • 9.4k views
    • 0 replies
    • 7.2k views
    • 0 replies
    • 8.4k views
    • 0 replies
    • 7.2k views
    • 0 replies
    • 7.1k views
    • 0 replies
    • 5.3k views

• Topics

• https://www.gog.com/en/game/metro_2033_redux https://store.steampowered.com/app/286690/Metro_2033_Redux/
    • zaboravio sam mob da dodam. 063 8 525 838. Koga zanima mnogo brze. 2. A evo i aparat za kafu ako nekog zanima. Oglas je napisao chatbot, a zaista je servisiran pre dva meseca kako pise, ako neko hoce slike moze na viber, posaljite mi poruku:  Prodajem Krups XP5620 espresso aparat, deo poznate XP562 serije, prepoznatljive po izdržljivosti, snazi i elegantnom dizajnu. Ovaj model je idealan za ljubitelje prave espresso kafe kod kuće. Aparat nije nov, ali je pre oko 2 meseca kompletno servisiran – zamenjeni su ceo prednji deo, pumpa i unutrašnji elementi. Od tada nije mnogo korišćen, u potpunosti je ispravan i spreman za rad. Karakteristike: Pritisak pumpe: 15 bara Rezervoar za vodu: 1,1 l Kućište od nerđajućeg čelika Mogućnost pripreme 1 ili 2 šoljice istovremeno Parna cev za mućenje mleka cena 10.000din 3. klima Weg Eco povoljno valjda 12ca Klimi ponekad kad se koristi - malo kaplje voda. Kaplje ponekad iz dela gde je kondenz komora. Ali ne uvek. Hladi ok. Stan ima centralno grejanje pa nije nikad koriscena za grejanje dugo.   Kupuje se u vidjenom stanju. Dodjete, vidite da li odgovara i skinete i nosite ako odgovara.  U Zarkovu je. Spoljna jedinica je ispod prozora. Ali je 6ti sprat u pitanju pa verovatno kod demontaze trebaju dve osobe.   6000din uz da pre kupovine probate sve. Isto slike na viber. Kapiram da je fer cena, ako nije predlozite vasu cenu.
    • Tako je, Dule. Sav si moderan
    • Znaci bio sam in jos pre 20 god kad sam vozio Suzuki Balena!
    • kako je vickast lale tesko da je prosecnom fanu bmw-a u srbiji interesantnan hibrid iz mnogo razloga 🙂a to pogotovo vazi za Sabac lal  a i sav razum kaze da ako hoces hibrid kupis ga od onog ko zna da ga pravi vec 20 godina, a to je tojota, kakv mrtvi bmw kojeg vozas po servisima i sa obicnim motorima . Japanci su izmislili automobile za evropljane, samo nije in jbg nikad bilo a ni sada   
  • Create New...