Jump to content

PLAY! ZINE 90 – Decembar 2015


SolidChief

Recommended Posts

Konačno je stigao udarni deo gaming godine, a sa njim naravno i velika količina sadržaja u novom PLAY-u koji ne bi trebalo da propustite. Tu su Fallout 4, StarCraft 2 Legacy of the Void, Call of Duty Black Ops III, Star Wars Battlefront, Rise of the Tomb Raider, od čega samo početi…

Za igru meseca smo proglasili Star Wars Battlefront. Možda je među gore pomenutim naslovima bilo i boljih od novog Battlefronta ali Star Wars hajp je trenutno toliko jak da smo mu i mi podlegli. Svakako je pomoglo i to što je igra prilično dobra i da nije bilo EA-ove politike da veliki deo sadržaj odloži i za predstojeće (ne baš jeftine) DLC dodatke, igra bi bila pun pogodak. Bilo kako bilo, Battlefront će vam bolje nego bilo koja druga igra utoliti Star Wars žeđ koja trenutno nije mala.

Fallout 4 je podelio fanove. Iako pruža neiscrpan izvor zabave, puno je i onih koji jednostavno ne mogu da se pomire sa tim da se ovaj serijal toliko udaljio od svojih RPG korena i počeo previše ozbiljno da flertuje sa akcionim žanrom, trend koji se ovoga puta još više produbio. Call of Duty je ove godine prilično dobar. StarCraft 2 Legacy of the Void završava legendarnu franšizu onako kako i dolikuje. Guitar Hero Live je tu da nas ubedi da era plastičnih gitarica nije prošla, Rise of the Tomb Raider je verovatno najbolja Xbox ekskluziva do sada, Need for Speed reboot nas je razočarao…

Osim velikih novih igara, ispratili smo i ovogodišnji Blizzcon 2015 na kome nije manjkalo noviteta. Pre svega Overwatch (za koji smo pripremili i opis bete) neće biti besplatan kako se očekivalo, i to nas je prilično razočaralo. Probali smo i Logitechove premium volane, a ne propustite i naše standardne rubrike Fantasy Tales ovoga puta sa mračnom Fallout pričom, Replay u kome se podsećamo Riddick serijala ili Hearthstone rubriku u kojoj smo pokrili poslednju veliku ekspanziju za igru.

Za kraj vam posebnu pažnju skrećemo na predstojeću veliku nagradu igru koju ćemo organizovati. Verovatno se sećate naše velike akcije od pre par meseci  35 dana - 35 nagrada. E pa uskoro nastavljamo u istom duhu. Od sredine decembra pa sve do kraja januara ćemo svaki dan deliti interesantne gaming poklone! Ne propustite priliku da ugrabite neki od njih. Pratite nas redovno, uskoro više informacija o svemu na našem sajtu i FB stranici.

PLAY! Zine 90 - Decembar 2015

 

PLAYZine90-Decembar2015-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

IZVEŠTAJ:
Blizzcon 2015

NA LICU MESTA:
GameUp
TubeFest

BETA TEST:
Overwatch

DLC:
Bloodborne The Old Hunters

STEAM EARLY ACCESS:
Descent Underground

REVIEWS:
Star Wars Battlefront
Fallout 4
StarCraft 2 Legacy of the Void
Need for Speed
Call of Duty Black Ops III
Rise of the Tomb Raider
Guitar Hero
WWE 2K16
Hard West
Just Dance 2016
The Incredible Adventures of Van Helsing
Shadow Blade

HARDWARE:
Logitech volani

REPLAY:
The Chronicles of Riddick

MINECRAFT BLOK

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone Specijal

 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...