Jump to content

PLAY! ZINE 85 – JUN 2015


rur_bot

Recommended Posts

Kao što smo i očekivali, The Witcher 3: Wild Hunt je bio udarna gaming tema u mesecu koji je za nama, a tako će verovatno biti i u narednom periodu, makar dok nas E3 ne zatrpa obiljem informacija i najava koje će nas ponovo naterati da igre željno isčekujemo više nego što ih igramo.

Puno prašine se podiglo oko toga kako je Witcher 3 izgledao na trejlerima a kako izgleda finalna verzija igre koju smo dobili. Razlika je zaista velika, u tehničkom smislu čak i suštinska. Igra koja je trebalo da bude benchmark za to kako će izgledati PC i konzolne igre u narednom periodu, u ovom (tehničkom) smislu nije opravdala očekivanja. Nemojte nas pogrešno razumeti, Witcher 3 je i dalje prelepa igra, mahom zahvaljujući odličnom art stilu i umeću dizajnera. Iz CD Project Red-a kažu kako su u toku razvoja morali u potpunosti da promene tehniku renderovanja igre, a čak su najavili i da će igračima koji su igru kupili na osnovu E3 trejlera prošle i preprošle godine, nadoknaditi to što nisu ispunili ono što su i obećali tim trejlerima. Ostaje nam da vidio kako će ovo uraditi, ako je to uopšte i moguće uraditi. Bilo kako bilo, Witcher 3 je i pored ovoga fenomenalna igra koju ne smete propustiti! Kandidat, možda i favorit za igru godine.

Od ostalih stvari, pažnju bismo vam skrenuli na Wolfenstein The Old Blood, stand-alone prequel za odlični Wolfenstein iz prošle godine. Konačno je posle puno odlaganja stigao i Project CARS, koji nas takođe nije razočarao. Sa druge strane, Tim Shafer je nekako uspeo da završi Broken Age. Verujemo da je celom Double Fine studiju laknulo što su makar nekako završili ono što su i obećali i za šta su dobili veliki novac od fanova na Kickstarteru. Drugi deo deluje usiljeno, znatno lošije od prvog, a na njega smo neplanirano čekali čak godinu dana. Opet, drago nam je da je Broken Age saga makar nekako privedena kraju.

Pažnju bi vam skrenuli i na Milanov tekst koji će pokušati da vam otkrije čari emulacije, kao i na Petrovu novu Fantasy Tales rubriku. Tema za prvu priču se nekako sama nametnula, ali jedva čekamo da vidimo kakvu će nam fantasy priču servirati recimo za naredni FIFA naslov.

Spremite se za E3 sajam. Glavni gaming događaj godine je tu pred nama, a u sledećem PLAY-u očekujte pregršt sadržaja posvećenog E3-u. Jedva čekamo i držimo palčeve za neke nove i uzbudljive naslove.

Najnoviji broj možete preuzeti potpuno besplatno klikom na link ispod:

PLAY! Zine 85 - Jun 2015

 

PLAYZine85-Jun2015-naslovna.jpg

 

UVOD

FLASH NEWS

13th page

EDITORIJAL:

Emulacija za početnike

INTERVJU:

Warlocks vs Shadows

PREVIEW:

Rocket League

DLC:

Space Hulk Ascension: Dark Angels

STEAM EARLY ACCESS:

Heroes & Generals

Drive any track

Victory Command

REVIEWS:

The Witcher 3: Wild Hunt

Wolfenstein The Old Blood

Project CARS

Broken Age Act 2

Pinball FX2: Portal Pinball

Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown

Invisible Inc

Windward

Guns, Gore & Cannoli

Farming Simulator 15

Age of Wonders III - Eternal Lords

Technobabylon

Toren

Bunker: The Underground Game

MODDING SCENA

FANTASY TALES

Hearthstone Specijal

 

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...