Jump to content

PLAY! ZINE 94 - April 2016


3LANCER

Recommended Posts

Iza nas je mesec ispunjen neočekivanim hitovima. Kada smo početkom marta diskutovali u redakciji o igrama koje ćemo pokrivati u novom broju, zabrinuli smo se da će mesec biti označen samo naslovima u drugoj nedelji i da ćemo dremati od dosade do aprila. Ali, drago nam je da smo bili “u krivu”! Čak dvadeset recenzija smo spremili za vas u ovom broju, od megahitova poput The Division i novog Hitmana, do pravih bisera indie scene. Imali smo priliku i da testiramo nekoliko ranih verzija igara od kojih se puno očekuje, a i da se poigramo sa nekoliko komada hardvera.

Naslovni Division je definitivno obeležio mart. Još jedna Ubisoftova igra ove godine krasi naslovnu stranu našeg (i vašeg!) časopisa, ali je isto tako i podelila našu redakciju. Nekoliko kolega je sa oduševljenjem prevrtalo svaki kutak u Dark Zone, dok su drugi odustali na ranim misijama ili kompletno preskočili igru. Svakako je veliki korak za Ubisoft kao prva MMO igra na kojoj su ikada radili, a kuda će dalje ići sa razvojem ostaje još da vidimo. Zaigrali smo i novi Hitman, tojest ono što je uopšte bilo dostupno. Da, Hitman je prešao u potpuno epizodni format i, iako nam je bilo neopisivo zabavno da na ogromnoj sandbox mapi isprobavamo sve moguće zadatke i taktike, ne znamo koliko će “žara” biti u nama da na kašičicu igramo ostatak igre u narednih pola godine.

Imali smo čast i da zaigramo beta verziju ambicioznog RPG-a Kingdom Come: Deliverance, igre koju njeni autori nazivaju Tamnicama bez Zmajeva, a popričali smo i sa jednim od osnivača studija koji stoji iza igre, Danielom Vavrom. Domaća gaming scena je postala jača za fenomenalni Switchcars koji je, posle demoa na sajmovima i konferencijama, konačno dostupan svima putem Early Acces-a i neopisivo je zabavan. “Poigrali” smo se i sa novim ASUS-ovim zakrivljenim monitorom od impozantnih 34 inča, na kome nam je čitanje foruma stvorilo doživljaj praćenja teniskih mečeva, ali isto tako neverovatno iskustvo za gaming. Od ovog broja imamo novu rubriku Around the Tube kroz koju ćemo predstavljati bisere svetske Youtube gaming scene, a čast da rubriku otvori imala je gospođa Shirley Curry čije nas Skyrim avanture svakodnevno oduševljavaju.

Naravno, ne bismo sve odmah da vam otkrijemo, pa zato okrenite sledeću stranu i proverite šta vas sve očekuje u 94. broju Play! Zine-a.

Play! Zine 94 - April 2016

PLAYZine94-April2016-naslovna

Flash (vesti)

13th Page

BETA TEST:
Kingdom Come: Deliverance

STEAM EARLY ACCESS:
Switchcars
Master of Orion
Kona - day one

REVIEWS:
Tom Clancy's The Division
Hitman - Intro pack
Dying Light The Following: Enhanced edition
SUPERHOT
EA Sports UFC 2
Mortal Kombat XL
Black Desert Online
Trackmania Turbo
Grim Dawn
Stardew Valley
Devil Daggers
Forced Showdown
Day of The Tentacle Remastered
Last Door Season 2
E.T. Armies
Shardlight
Samorost 3
Bravely Second
The Town of Light
Gremlins, inc

INTERVJU:
Warhorse Studios

HARDWARE:
ASUS ROG PG348Q
ASUS Strix 2.0
Razer Mamba TE

AROUND THE TUBE:
Shirley Curry

REPLAY:
Quake

Hearthstone Specijal

  • Upvote (+1) 1

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...