Jump to content

Top filmovi iz 2007. i 2008.

Lucky

Recommended Posts

Ja ga gledao na DVD plejeru i TV-u u zamračenoj sobi, bolje od toga ne mogu.

Pod jedan, transformersi ovde ne izgledaju kao roboti sklopivi u prevozna sredstva nego kao čelični demoni iz pakla, a pod dva, film cilja na američke šesnaestogodišnjake, ja sa njima više ne mogu da se identifikujem.

Pirati sa kariba 3?

Ocean's 13?

i gomila ostalih nastavaka...2007 - jebena godina od 50 nastavaka, pocevsi od ramba preko taxija do smeca od AvPa

Da su oni ranije snimali, ja mislim da bi izbacili i "Hajde da se volimo *vec koji deo" sa povratnicom Lepom Brenom.

u zamračenoj sobi, transformersi ne izgledaju kao roboti sklopivi u prevozna sredstva nego kao čelični demoni iz pakla

aj lepo priznaj da si se ukakio? :)

Pa daj ti miliću onda predloge :) Pri čemu se ne zezam, ozbiljan sam, daj ako imaš neke predloge.

pa ne, nije da sam gledao neshto mnogo filmova al neki ljudi, sa svojim preporukama, su bash pali nisko u mojim ochima :)

mislim diehard4, burneov ultimatum (uopshte cela triologija), beowulf, cloverfield, transformersi .. what were u thinking :) mislim znam da su mishljenja kao dupeta, al opet ima filmova koji spadaju u kategoriju "gledam da ubijem vreme", a ima i onih (kao gore navedeni) "ako ovo gledam bolje da se ubijem" [:D]

od ovoga shto sam ja gledao:

No Country for Old Men

Pirates of the Caribbean3

Simpsons Movie

American Gangster

Sweeney Todd (al obavezno original pre ovoga)

28 Weeks Later

Dark Knight

slabo sam gledao ove iz 2008, a josh slabije gledam animirane tako da je izbor tanak :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ovaj a sta traziti od akcije pobogu?

born trilogija losh akcioni film?? diehard?

a sa druge strane pirati 3 i 28 nedelja kasnije (losiji od prethodnika 3 puta, a i prethodnik zaliboze nekako naginje na tresh zombi film pa je okej) , lol... ukusi ukusi, ne vredi :)

@vudi

jbg, transformersi i jesu demoni, danas onaj crtani nije ni za klince od 4 godine... mislim sta da palamudimo, tu je akcija, dobra muzika, roboti, extra ribetina, napucavanje i tako dalje... stash vishe od akcionog filma... ja ga gledao ono u full kucnoj varijanti na lcd-u i izbalavio sam ...

fallout_table.gif

ali skakač, koji rofl

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pored svih filmova da se ne ponavljam dodao bih i Rambo 4 koji prevazilazi sve Rambo filmove pre njega.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ko se nije smejao vishe na diehard4 nego na neku komediju (ali onako pomeshano sa suzama) taj ne zna shta je dobar film!

pa diehard je uvek bila akcija za smejanje? ne?

1408, nije akcija ni komedija al meni bila upecatljiva prica...

a i 3.10 do jume budi one kaubojske momente iz detinjstva

fallout_table.gif

poenta posta.

samo shto si jedini koji objashnjava drugima kako tvoje dupe najmanje smrdi [;)]

ali brate beowulf .. pa moram da kazhem da moje dupe manje smrdi :))

pa diehard je uvek bila akcija za smejanje? ne?

pa naravno, al da se smejesh dovitljivim onelinerima, a ne akciji. mislim brate stojim na krilu aviona koji pravi sketanja medju stubovima autoputa .. ono mnogo je.

[roflmao]

ma rofl ti mama!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater