Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

grtz statore !! puno srece! sa malim zakasnjenjem al nema veze!

topic> kupili smo brdo nekih dell laptopa, pa mora to da se sredi ... cim zavrsim ovaj, palim kuci, ima i sutra - tj ponedeljak :) Ima veceras da se nazderem, i komiram ... tako mi treba san.

sex, drugs and bio food!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

GREAT SUCCESS!

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Dosao iz grada potpuno trezan, jedan od razloga je sto sam bio sa devojkom celo vece.

Sad odo da spavam ko zaklan, sutra veliki dan Arsenal VS Man.Utd .

Edited by subE-

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

jedan od razloga je bio sa devojkom celo vece.

lol razlog ti prca ribu ololollo

wrx

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Otiš'o sam jutros do supermarketa IDEA i ono tamo je strašno ko radi.

1. Čekaš kao debil po 15 minuta da ona riba tamo usluži jednu osobu koja traži po 200gr od dva suhomesnata proizvoda.

2. Ova druga namešta kasu za to vreme (tj. onaj papir koji izbacuje...). Pa jebemu mater zar to ne može da se proveri odmah. Nego i nju čekaš za hleb...

3. Za 4 vrste jabuka im je ista šifra. :D

4. I ono što je najjadnije od svega, na kasi ogovaraju ljude koji tu kupuju opušteno. Kao "bože, onaj deda malopre nije normalan, viče što je veliki red, a tek je treći u redu"... I što je najgore, nije to prvi put da sam ih čuo... :]

Tuga... i povrh svega toga onako gladan vraćam se što pre gajbi da jedem nešto, kad praznik za moje oči... Neki lik je napravio taze fresku od nekog jadnog psa na sred raskrsnice... Da ne idem u detalje, samo ću reći da mi je odmah ubio glad u stomaku.

Inače upravo sam odgledao ovu devetu epizodu "Prison Break-a" i ne mogu da verujem šta se sve izdešavalo! Mogu reći da se konačno vraćaju na onu napetost koja je postojala u prvoj sezoni.

edit: typo

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...