urgh Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) ranije je moglod a se prodje pored one zeleznichke rampe pa preko placa gde se sad prodaju polovni automobili pa onda 10 metara kroz shumu, preko shina i eto te tachno gde bi izashao da si ishaop kroz prolaz:) Edited October 21, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Nisto tr00, ja skocim u Savu pa plivam plivam do kanalizacione cevi, onda kroz hrpu govana kraul, izadjem u zenskom WC-u (padne canjepr sa promoterkom ako je unutra) i sajmu knjiga hir aj kam! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Sajam je pr0, kupio sam brdo knjiga \o/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 kroz hrpu govana kraul Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 ranije je moglod a se prodje pored one zeleznichke rampe pa preko placa gde se sad prodaju polovni automobili pa onda 10 metara kroz shumu, preko shina i eto te tachno gde bi izashao da si ishaop kroz prolaz:) mislim da te fore vishe ne prolaze, jer kad je veci sajam ovi postave one redare pored pruznog prelaza i onda te smaraju za kartu kad tu prolazis. Znam da je tako za sajam automobila sigurno, verovatno je i za sajam knjiga + ta shema ako se karte cepaju na samom ulazu u halu, mada opet te hale imaju X ulaza, verovatno moze nesto da se izmuva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Jebesh mu mater,tolki planovi za 200 dinara :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 da, ako može savke da plati ulaz, a njegovi se muče da prežive sa 60 hiljada dinara, onda može svako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 ivane, ovo nije bilo smeshno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 ivane, ovo nije bilo smeshno http://forum.klanrur.rs/index.php?s...p;#entry1275299 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 rofl žasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 sta ja da kazem za studiranje u bg-u sa 35 k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Dodjes na stepenice od hale14 sa strane reke u RuR majici, sacekas cirka 15-30 minuta da neko sa extreme shtanda izadje na pljugu, pridruzis se i udjes kao deo crew-a, samo pazi - ranac/jakna ne prolaze, moras da delujes kao da si izasao na pauzu... :D Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 nisam bio proshle godine (a mozhda i predproshle ne setjam se ) i bash je bzvz na shta je sajam spao. ono 2 hale za kancelarijski materijal i gluposti, a samo jedna sa knjigama. nishta novo/interesantno. najvetja guzhva oko shtanda gde vesna radusinovitj potpisuje knjige :) 100 din pocheti sat parkinga .. znachi ono 500 kinti puknesh u startu. samo 3-4 shtanda sa popustima i to na knjige koje ne bi ni u ludilu pogledao. 30% knjiga na foru "kako se obogatiti sa minimalno truda", "motj precepcije" i slichna sranja. drugih 30% o "nato soldateski" i "NWO". popovi koji agituju za svoje pulene (bilo ih je 20-30 na sajmu). jedina svetla tachka je japanski shtand, na kojem je najmanja guzhva, koji je super kjut-japanski sredjen. ima stripova i ribica obuchenih u japanske koshulje :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 nisam bio proshle godine (a mozhda i predproshle ne setjam se ) i bash je bzvz na shta je sajam spao. ono 2 hale za kancelarijski materijal i gluposti, a samo jedna sa knjigama. Nisi ti bio izgleda 15 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...p;#entry1275299 Budi srecan shto si iz bga. E prestani da spamujesh na svakoj temi ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Mnogo ti 500 kinti da puknesh za sajam knjiga a nije ti mnogo 3000 kad izadjesh da pijancish a? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Bio danas i istina je ono sto Maud kaze. Uzeo par knjiga i par stripova kao neki popust,al i dalje papreno. Jedino sto sam se iznenadio da je Plato nekim cudom nabavio 700 din :) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Kapiram da su ''popusti'' ravni kurcu, tako da cu otici sledece godine, mozda. : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 20% je minimum sajamski popust ne znam o cemu pricate =P naravno ima knjiga koje se imaju veci popust. Nije to kilo krompira pa da koshta 20 dinara. 500 dinara za bilo koju knjigu je bagatela, a prakticno ste mogli vecinu da kupite ispod te cene. Da ne pricam da je na pojedinim shtandovima bilo knjiga za 100-200 dinara i to najpoznatijih autora, klasicna literatura itd. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 sajam je jebeni uzhas... nisam bio dve godine i kao aj odemo danas... milijardu ljudi koji sigurno nisu dosli zbog knjiga, exkurzije i deca koja kidishu na standove sa djindjuvama i pljeskama... stoka koja gura i gazi sve pred sobom... realno ljudi iz BGa nemaju sta da traze na tom sajmu jer sve mogu regularno da kupe po gradu tokom godine... teo sam da maznem gibsonovog neuromansera jer mi je to neko davno uzeo i nikad nije vratio al kazu da se prodao u prva dva dana jos jbg.... neko shtivo o japanu sam zabo i to je to jbg... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Ni ti nisi bio dugo vidim . Stoka koja se gura je standardna pojava, ako nisi cuo ko ne ide na sajam knjiga nije in. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 sajam je jebeni uzhas... nisam bio dve godine i kao aj odemo danas... milijardu ljudi koji sigurno nisu dosli zbog knjiga, exkurzije i deca koja kidishu na standove sa djindjuvama i pljeskama... stoka koja gura i gazi sve pred sobom... realno ljudi iz BGa nemaju sta da traze na tom sajmu jer sve mogu regularno da kupe po gradu tokom godine... teo sam da maznem gibsonovog neuromansera jer mi je to neko davno uzeo i nikad nije vratio al kazu da se prodao u prva dva dana jos jbg.... neko shtivo o japanu sam zabo i to je to jbg... pa da, to je doslovce bio i moj komentar na posecenost sajma. "najposeceniji stand na sajmu je bio stand sa pljeskavicama" :) ja uzeo boga oca pljesk... ovaj knjiga :) mislim da sam spicio 5-6 ljadi na iste. citam trenutno "knjiga jos nepotrebnijih informacija" :) fantasticno... "godisnje prosecno 150 ljudi pogine kao posledica napada ajkule, 2000 pogine kao posledica pada kokosovog oraha na glavu" :D pa se posle plasi ajkula :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 sajam je jebeni uzhas... nisam bio dve godine i kao aj odemo danas... milijardu ljudi koji sigurno nisu dosli zbog knjiga, exkurzije i deca koja kidishu na standove sa djindjuvama i pljeskama... stoka koja gura i gazi sve pred sobom... realno ljudi iz BGa nemaju sta da traze na tom sajmu jer sve mogu regularno da kupe po gradu tokom godine... teo sam da maznem gibsonovog neuromansera jer mi je to neko davno uzeo i nikad nije vratio al kazu da se prodao u prva dva dana jos jbg.... neko shtivo o japanu sam zabo i to je to jbg... neuromansera tesko, neuromanta mozda :P ja sam prekopao ceo sajam i na kraju nasao ovo novo izdanje :| uzeo sam 2 knjige, lepo sam prosao , ne zalim se, mada su standovi mogli biti sredjeniji Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 S obzirom da ja idem svake godine na sajam, ovaj je ubedljivo najbolji u poslednjih 10 godina. Ogroman broj novih izdanja, lepo uredjen, fina atmosfera. E sad, koliko je dobar to stvarno ne znam, nikad nigde drugde nisam bio na sajmu da bih mogao da uporedim. Sto se mene tice, smeta mi cena ulaznice od 220 dinara i smeta mi sto su ovde knjige najskuplje na svetu. Moze da se probere, ne moze covek da kaze, ali za to neko treba da ima celicne zivce. Recimo Laguna koja izdaje 90% veoma veoma losih knjiga ima popust od 60% na knjige koje su najbolje. Ali zato ako hoces da kupis prepisku Hesea i Mana, moras da das 800 dinara, eeeej, 10 evra za knjigu koja nije strucna, pa to je potpuno nezamislivo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Cena od 220 din za ulazak je relativan pojam. Jer ako si dosao samo da gledas onda jeste malo vise ali ako si dosao ciljno da kupis nesto onda je to sitan trosak. Ja sam kupio 3 strucne knjige i video jos jednu kolekciju na koju sam izbalaveo ali je kostala preko 10.000 din :/ Ali jebiga tu ima preko 4k strana na engleskom sve tvrdi povez kvalitetna stampa. Ne verujem da su bas kod nas skuplje knjige nego u celom svetu ali Bole moras da se pomiris sa cinjenicom da su skuplje nego npr u USA, isto tako kao sto i hardware skuplji i sva potrosacka elektronika. Jednostavno smo mi malo trziste i zato placamo vecu cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts