Jump to content

K1/MMA/UFC

Elvis J. Kurtovic

Recommended Posts

moje amatersko misljenje - mislim da Joana nema konkurenciju trenutno (sem mozda Gadelha, a videli smo kako je ona prosla). Karolina je okej, ali nije toliko agresivna, niti ima tu neku "vatru u rukama" kao Joanna. naravno, sve i svasta moze da se desi, ali Karolina mi nije bila bas toliko ubedljiva protiv Namajunas, pa mi je zato tesko da je vidim kao pobednika sada. da ne pricamo o VanZant i ostalim potencijalnim konkurentima, cini mi se da bi tu letele ruke i noge na sve strane =)

tehnicki je nemoguce predvideti ko koga dobija, ali optrilike: McGregor (iako bi mi bilo kul i da Alvarez pobedi, mislim da ce ga McG lagano necim pogoditi jer Alvarez redovno dobija batine - vidi se i sad na konferenciji po plavom levom oku), Thompson (pod uslovom da se ne desi "Robbie Lawler" i Thompson uspe da drzi finu distancu), Joana, Romero (ima da manhandluje Weidmana), Edgar,  Khabib, Jim Miller, Tate(ili ne, ako opet bude u kurcu kao protiv Nunes. u tom slucaju najbolje da ode u penziju).

Cerrone bi svakako polomio Gasteluma, samo je steta sto selja nije ranije javio da ce fejlovati merenje, pa da se barem Donald brzo napumpa do te razlike od ~3.2kg da bi borba uopste bila moguca. umesto da javi i srede nesto, on ode na Twitter, ne pojavi se uopste i usere motku. debilko. steta i sto su morali da otkazu Evans vs Kennedy, to bi bilo isto kul.

jedva cekam nedelju ujutru, pa da odvojim jedno 2 sata i natenane odgledam sve borbe \o/

On 11/11/2016 at 8:03 PM, digrejzo said:

moje amatersko misljenje - mislim da Joana nema konkurenciju trenutno (sem mozda Gadelha, a videli smo kako je ona prosla). Karolina je okej, ali nije toliko agresivna, niti ima tu neku "vatru u rukama" kao Joanna. naravno, sve i svasta moze da se desi, ali Karolina mi nije bila bas toliko ubedljiva protiv Namajunas, pa mi je zato tesko da je vidim kao pobednika sada. da ne pricamo o VanZant i ostalim potencijalnim konkurentima, cini mi se da bi tu letele ruke i noge na sve strane =)

tehnicki je nemoguce predvideti ko koga dobija, ali optrilike: McGregor (iako bi mi bilo kul i da Alvarez pobedi, mislim da ce ga McG lagano necim pogoditi jer Alvarez redovno dobija batine - vidi se i sad na konferenciji po plavom levom oku), Thompson (pod uslovom da se ne desi "Robbie Lawler" i Thompson uspe da drzi finu distancu), Joana, Romero (ima da manhandluje Weidmana), Edgar,  Khabib, Jim Miller, Tate(ili ne, ako opet bude u kurcu kao protiv Nunes. u tom slucaju najbolje da ode u penziju).

Cerrone bi svakako polomio Gasteluma, samo je steta sto selja nije ranije javio da ce fejlovati merenje, pa da se barem Donald brzo napumpa do te razlike od ~3.2kg da bi borba uopste bila moguca. umesto da javi i srede nesto, on ode na Twitter, ne pojavi se uopste i usere motku. debilko. steta i sto su morali da otkazu Evans vs Kennedy, to bi bilo isto kul.

jedva cekam nedelju ujutru, pa da odvojim jedno 2 sata i natenane odgledam sve borbe \o/

Expand  

Realno, sve si dobro odmerio. Ne smem da palim fejs sutra da me ne spamuje sa rezultatima i cekam predvece da se skine sve pa da gledam kao covek xD Zao mi Rashada, kakav je to lav bio, sada je vec realno zreo za penziju. Oficijalni razlog je da je fejlovao medicinski pregled, ne znam tacno u cemu je fora o0

Edited by freej!

Rider on the storm...

Brate ko nije ukinuo sebi interner pretragu pre gledanja meceva zasluzuje da sazna sve rezultate. Plus udjes u topik a nisi gledao event, sta ste ocekivali ??? Ja ne vidim u cemu je problem.

Nemam 20 ali imam 30 mozda nije najbolji ali ono definitivno top 3 :)

Edited by freej!

Rider on the storm...

Reveal hidden contents

inace, ako neko ne moze da nadje gde da gleda borbe - redovno kace na MMAShare

Edited by digrejzo

• 4 weeks later...

UFC 206

Reveal hidden contents
Edited by digrejzo

• 2 weeks later...

[roflmao]

Reveal hidden contents
Edited by digrejzo

Ne znam što je u spojleru, dal' sad kao ne smemo da otkrivamo šta se desilo pošto videh u vestima, ajd' da ispoštujem

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

On 12/31/2016 at 11:32 AM, digrejzo said:

[roflmao]

Reveal hidden contents
Expand  

Taj twitter acc je troll account.Secam se da je bas dobro istrolovao neke retarde,tipa tmz.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

• 4 weeks later...

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

ufuf, sutra Cerrone vs Masvidal, Arlovski vs Ngannou, Shevchenko vs Pena \o/

bas me zanima kako ce Ngannou da se pokaze protiv Arlovskog, vec su ga bacili u vatru posle 4 borbe. krenuo je hype da se gradi lagano, vec ga svi najavljuju kao buduceg sampiona. dosta je napredovao, ogroman je, snazan i brz, pa se nadam da ce dobro razdrmati heavyweight ekipu jer predugo gledamo iste face.

Masvidal je dobar i izdrzljiv, ali vec mogu da zamislim jos jedan Donaldov headkick za highlight kompilacije.

i na kraju naginjem ka Shevchenko, jer ima ogromnu muay thai prednost, pa se nadam da ce to iskoristiti.

UFC on FOX 23

Reveal hidden contents

jedva cekam UFC 209 \o/

Edited by digrejzo

Мрзи ме да стављам спојлер, ионако нико не прати ове мање турнире. :)

Масвидал извалио Серонија да сваку комбинацију завршава ударцем ногом, тачно га је чекао и тад нападао. 

Шевченко изузетно интелигентна, одушевила ме.

Мислим да ће Нгану да добије неко јаче име у следећој борби, намерно се прави хајп око њега ради бољег продавања борби и веће зараде.

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

• 3 weeks later...

Жао ми је Хапе, генерално ми је ок лик, али има рибу дебила, има тренера дебила, и не може боље, а није толико лош борац.

• 2 weeks later...

И ја сам се смирио, баш сам жељно ишчекивао тај меч. :(

Вудли и Томпсон, много лошија борба него прва, превише респекта са обе стране. Хант уопште није био свој, Рим крене на њега, он као спушта главу...