dovlagsi Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Pocelo sinoc, 22 takmicara, odma otpalo 6, 16 otislo u kucu gde ce biti ta neka kao """""akademija""""" u kojoj ce da od najboljeg naprave """"svetsku zvezdu"""". Nekoliko stvari me je fasciniralo: - sirenje bratstva i jedinstva, posto je ovo ex-YU show. Pola Hrvata i pola Srba u kuci, isto tako podeljeni i voditelji, organizacija + stranci van ex-YU. no can do po meni. - u kucu je usla neka riba iz Podgorice (plava kovrdzava) koja je toliko kriminalno otpevala sa Jelenom Rozgom, da je to strasno. - LET 3 je imao nastup sa necenzurisanom verzijom pesme "Rijecke Picke", u sred Beograda, u prime time-u na B92, sa velikim kurcem kao rekvizitom iz kojeg je u jednom trenutku izasao beli golub mira. lol - Anastacia je imala svoj nastup od dve pesme. - najveca fascinacija je da Ana Mihajlovski jos uvek preko kurca dobija najbitnije poslove u jebenom Emotionu, opet je voditeljka i opet ima problema sa ponasanjem, glupim forama, kreshtanjem i ricanjem itd. Nju i onu Leu Kish (nema veze sa ovim show-om, samo me nervira) u isti logor. - muzicka emisija sa najlosijim zvukom (barem na TVu) ikada. eto kapiram da niko ovo nece ni pratiti, al ono kao, bila Anastacia, velike pare ulozene... blablabla... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 slike dobrih riba iz emisije ili nema potrebe gledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ovaj trijumf je za grandovce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ovaj trijumf je za grandovce. Onda gledaj grand. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 A-NA-STEJ-ZHA, A-NA-STEJ-ZHA! Nisam ispratio sve, slažem se generalno sa ocenama oko početka svega ovoga, a težinu show-u daju uspesi iz okolnih zemalja i zemalja Evrope. Kako će to proći videćemo. Iskreno ne očekujem da će se nešto previše prozivati takmičari na rasnoj/verskoj/nacionalnoj osnovi, ipak su svi mlađi (gledah u blicu profile svi su između '82-'88 godiste), ali se "plašim" da će to širenje uticati negativno sa strane publike, kao što je razvodnilo drugu sezonu Idola kad su ubacili i Makedonce i Crnogorce u priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 let 3 kojima se album zove bombardovanje Srbije i Cacka ? sramota. +necenzurisana verzija rijeckih picki (po meni super stvar ali nije za "gala" otvaranje necega) + ogromna kurcina na sred bine? pa da li su organizatori normalni. nikolina pisek.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D studio deluje skupo, dosta kvalitetna produkcija. nisam gledao nesto dugo niti slusao kandidate pa to ne mogu da komentarisem. ali nikolina :)))))))))))) jebo bi je dinar joj ne bi uzeo :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 zvuk je ochajan, ochekivao sam neki vec hajp na pochetku a ne onu roflmao muziku, dj cira najbolji u gradu, dosta konfuzije tokom cele emisije, nikolina je bila u fazonu wtf shta radi ova plava kokoshka, emo maca koji rofl jbt, al vuk dlaku menja... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 nisam gledao nego se okretao svremena i ono shto me je najvishe fasciniralo je kako je anastazija propala, ne mozhe ni jednu pesmu da izvuche .. al je zato neka riba, sa kratkom crnom kosom, jbl kewe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 pre ce biti da je samo nikada nismo chuli live, najvece kreshtanje tj razlika produkcija/live za koje znam je madona. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 - najveca fascinacija je da Ana Mihajlovski jos uvek preko kurca dobija najbitnije poslove u jebenom Emotionu, opet je voditeljka i opet ima problema sa ponasanjem, glupim forama, kreshtanjem i ricanjem itd. Nju i onu Leu Kish (nema veze sa ovim show-om, samo me nervira) u isti logor. isto poredjenje sam imao danas :))))) +1 za logor :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ono je bilo strasno. Da, gledao sam. U pocetku niko nije imao hrabrosti da improvizuje od voditelja. Svi citali sa idiota kao da im zivot od toga zavisi... Kasnije, kada je zhena iz zirija propala! na sceni, kalinic pokusava da izvuce celu stvar na sarm, ona mihajlovska se nazalost opusta i pocinje sa izvalama u svom stilu, maca ne vidi kameru od svog ega, a jadna nikolina koja ja navikla da stvari radi po PSu, da se programirano smeska i pokazuje sise, se gubi totalno u celoj zbrci. Naslov za danasnje novine bih srocio ovako 'A u Srbiji - Srbija'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 jbg, neo, ne gledamo svi zvezde granda:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) ahahahahhaha ali kad je ona iz zirija ljosnula na pod....hahahah...koj blam biice dobro ovo! Edited September 30, 2008 by Ljubisha.nbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Sta ste vi ocekivali jos jedna glupost , gluposti ljudi koji ih rade . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 haha,gledao sam sinoc,odma sam se na pocetku iskidao kad je ova upala u rupu :) inace sto kazete,lose skroz,imao sam onaj osecaj blama dok gledam i sve se nadao da neko ne odvali neku glupost. a maca se istripovao nesto mnogo. jedino sto je bilo dobro je kad je ispalio ove,kao neka 6 dodje kod mene sad,krene sa prozivanjem imena i ovi svi vrsite raduju se da bi ovaj na kraju rekao, e tako ovih 6 ide u kucu, ALI SVOJU! lol,njihove face su bile priceless :) e da,i ona nasa.jebes mi se sve,peva bolje od anastasije... :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 brate meni muka kad vidim onog macu bojlera kako je retardiran lik omb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ReErqTtjkdE evo za one koji nisu videli:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 nisam gledao nego se okretao svremena i ono shto me je najvishe fasciniralo je kako je anastazija propala, ne mozhe ni jednu pesmu da izvuche .. al je zato neka riba, sa kratkom crnom kosom, jbl kewe. Ja mislim da je to do ocajne reprodukcije zvuka za TV, mislim da se nije cuo citav jedan frekfencioni opseg. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Super su odradili to gala veche, produkcijski....ne bih ponavljao prethodne postove, ali i ja mislim da voditelji treba da se upucaju i da nikad vise nigde ne nastupaju... I, da: A-NA-STEJ-ZHA, A-NA-STEJ-ZHA! Edited September 30, 2008 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 :(((( па шта пропустих, ооооо неееееее... Николину бих исто одвалио, и Ану, и ту црну рибу (иако је нисам видео, али ти верујем Круле да је вредна многог курца) и јел' било кога још за одваљивање? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 pisacu kasnije koga bih jos jebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Jebote kruko, ponekad pomislim da se prethodno spremas jedno 45 min da postujes onakav post, trazeci po guglu uveseljavajuce fraze i izraze.. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ja mislim da je to do ocajne reprodukcije zvuka za TV, mislim da se nije cuo citav jedan frekfencioni opseg. nemogutje jer ona druga riba, kratka crna kosa (nisam pratio pa ne znam dal je mozhda uchesnik il shta) je pevajutji sa njom odpevala 3x bolje. Super su odradili to gala veche, produkcijski nekako nisam delio taj utisak, ono izgledalo mi je kao sve tog tipa po istochnoj evropi .. mada nisam gledao non stop pa da mogu da tvrdim 100% Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) znachi smaraju najstrasnije koliko se moze videti na strimu... Edited October 2, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 nekako nisam delio taj utisak, ono izgledalo mi je kao sve tog tipa po istochnoj evropi .. mada nisam gledao non stop pa da mogu da tvrdim 100% pa taj rad, produkcija je fejlovala u ono gde treba najvishe da se vidi, ako nemash dobre prezentere onda nemash ni prezentaciju, dzaba ti shto si poneo tri laptopa, projektore i ne znam ja shta. a o kakvoj produkciji prichamo kada su im mikrofoni non stop fejlovali. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts