Guest Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 nisam vam ja kriv što ne znate za zaista kul automobile :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 de ne znam, pa ja imam zaista kul automobil! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 dobro, oficijelni rurmobili jesu kul :D prosid, akord, ford eskort mk4 i tako ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ahaha sta je sa postovima u Speed-delu danas? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 to se i ja pitam, koji carevi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momsy Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 ima audi q7 i bmw7, a mašta o slonu. što je najgore, takvi ljudi zaista postoje :) Šta fali slonu? Baš je lep i elegantan, samo što je veliki, ali važno da je V12! Prelep je! Moj brat se pre vozio u starijem slonu : A sad se vozi u ovom macanu : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Jel bi nas nekad vozio kad idem u grad da pokupimo neke picke i to? edit - ma shta kurac, moze cela ekipa sa RUR-a da stane. Kojot, maud, voodo, ivan, dreadlord, dule, doolio i ostali...koja picka moze da odoli tim momcima na jednom mestu i to u takvim kolima? Garantujem jebemo 3 pa jednu! Edited May 9, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 pa to, mogu svi da stanu i jos da stane dva kila rakije za duleta i gajba piva za mene! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 neka bude balon rakije! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 i snimimo banglimo (hint: bangbus) imamo celu stvar! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 I josh zaradimo pare! Vide se da maud zna znanje! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
momsy Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Vozim golfa 2 svog koji se raspada, odnosno golfa 5 kad mi da cale. A sto se tice maste, brabus Lep izbor : http://stadium.weblogsinc.com/autoblog/hir.../brabuscl02.jpg Brabus Edited May 9, 2009 by moms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Sanjam o rezervnom tocku za bmw. Eh da mi je samo jedan, ne bih ostavio kola u gradu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Trenutno: ne vozim, nemam dozvolu a.k.a. zovem chesto taksi. San: <3, u ovom zivotu samo san, nazalost. /svrsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Radi na svom snu. Kazu psiho-meta-analiticari-olozi da ako radis na svom snu sve snage, ce se ostvari. A taman, dok steknes bogatstvo tad ce ovaj kostati 10ak hiljada evrica :D I win win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 овога гањам: овога желим: Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 podseti me sa audicem, malo da prosirim zelje:) jedan se stalno parkira u susednom bloku, nije mi dobro uopste:) i to isti ovakav, crni sa sivim: mada bi ja ili ful crni ili onaj beli sa crnim recimo ovakvu varijantu: a i ne bi se bunio kad bi imao tipa desetak iljada evra za bleju pa da od ovog mog zbudzim nesto ovako: ili ovako: al samo prvo da iscukam ovo sto je cuknut Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 trenutno:o wishes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 ^ a kao pro_sid ne valja, njega ne bi, a? :) ua! Ovaj Megane je govance kakvog nema jebote, nema mesta, plastika ko kurac, osnovni motori underpowered brutalno... bljak. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 vidish da mi je dizajn jedino bitan :D ( i prosid mi je dobar, ali ovi su nekako egzotichniji, prosid se odomacio vec :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 plan verovatno najbolji auto ikada napravljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 xD Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 vidish da mi je dizajn jedino bitan :D ( i prosid mi je dobar, ali ovi su nekako egzotichniji, prosid se odomacio vec :) Aha... pa da, C4 i Leon bas spadaju u egzotiku koja se ne vidja kod nas.. :P verovatno najbolji auto ikada napravljen Mozda generacija pre ove. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 E oprao sam auto, i sad je još i poliran zahvaljujući nekom dovlinom "srestvu" za poliranje :) Sad izgleda skoro kao ovaj auto: samo nema ovakve felne ;) a nemam neku želju, i dalje je ona stara, možda bih vol'o onog mustanga nekog voziti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Aha... pa da, C4 i Leon bas spadaju u egzotiku koja se ne vidja kod nas.. :P nije da se ne vidja :D ali c4 kupe i leon se mnogo manje vidjaju... bar sam ja takav utisak stekao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts