Pekarman Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 JA vise nikad necu da izadjem iz kuce ili da spavam dok radnja radi. Tek mi sad otac kaze da je potpisao zapisnik koji je inspektor nacinio taj dan. Poserem mu se u usta brljava komunisticka naucena da se boji vlasti i svakog predstavnika iste. Ja bre gledam da ne trosim pare, da ne moze da kaze da sam bahat jer imam pekaru a on potpisuje sve sto mu se stavi pod nos. Da imam pola mozga pa da mu poturim nekog da mi prepise za novu graficku. Znaci hvala vam na savetima ali cim je on stavio potpis on te pare nek i plati. Od mene nece da ih dobije. Proradio mi zeludac sad. Lekovi za smirenje FTW!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Opushteno... ako ti ne trazhi pare, neka ih sam placa. I ti si odraso chovek i on je :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 pa obojica dele istog leba, nije poenta ko ce platiti poenta je u govnarskoj drzavi Idi nadji tog inspektora i jebi mu majku, mada opet, nece ti stici nista nikad Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) Eto vidis cale resio problem ... xD Nije bas jeftino,al je problem resen :) ... Edited September 25, 2008 by subE- Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 nema svrhe tuziti ofps posto je to vec neko pokusao i ispusio btw igore nisu zaboravili na tebe.. Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 sad me bas briga dijete mojee, aminnn Ups pogresan subforum Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 O boze ljudi rade posteno za lebac , a oni glume ludilo ko dasmo neka drzava. Nemoj nista da ima das . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 hvala ti sto si preveo to grujo, posto se uopste nije kontalo da je na to mislio! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Ovo je toliko retardirano da ja nemam rechi - mada sam chula za slichan sluchaj pre nekoliko meseci @ Ivan - debilan je takav zakon bilo gde, u krajnjoj liniji bi kao trebalo da placa radio stanica, mada kad malo bolje pogledate izdavachke kuce su te koje treba da placaju ili da daju sami besplatne diskove radiju radi promovisanja njihovih izvodjacha! u stvari trebalo bi obrnuto da ide, jer pushtajuci radio reklamirash muzichare, i ljudi ce chuvshi pesmu neku da kupe njihov disk/odu na koncert itd. - ako cemo vec da se igramo picajzle. ovo ne treba dopustiti, ne znam ako je cale tvoj neshto potpisao i ako je to to ne znam tachno shta moze da se uradi ali imash rok za zalbu 15 dana od izruchenja presude, tako da ako neshto mozesh da uradish pohitaj. na kraju krajeva mislim da svi takvi prekrshaji istichu po zakonu posle 2 godine realno ne verujem da postoji nachin da te nateraju da platish, kao shto moja kewa nije htela kaznu shto ne stavlja korpu psu, rekla je nemam vodite me u zatvor i nisu je odveli ljudi dokle bre vishe ne moze se ovakvo izivljavanje dozvoliti, vidite da je stalno neko novo jebanje u mozak na kraju ce dovesti do toga da cemo pocrkati od gladi malo po malo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Uopste min ije jasno za sta tebe, u stvari, terete? Ili bi neko ko se bolej razume u pravo mogao to bolje da mi objasni, jer sam bas zbunejn... Ako je u pitanju ono "zabranjemo neoblasceno javno izvodjenje...", radio stanica je ta koja (pretpostavljam) OVLASCENO javno izvodi (pretpostavljam) originalan materijal, a mi smo javnnost koja to slusa s pravom, na radiju, besplatno, a po zelji, kupuje original ako hoce da slusa kad pozeli :-) ... Ljudi se ne okupljaju u toj pekari sa ciljem da slusaju muziku, vec da hasaju, i ne znam stvarno sta tu nije po zakonu... Zna li neko? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 ja stvarno ne mogu da verujem da je zabranjeno pustiti radio da svira Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 lmao po toj logici ni jedan klub ne bi smeo da radim osim tamo gde je ziva svirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 ali ako je pekari koja profitira od BUREKA a ne od zike 25.000 koliko je onda klubu od 500-1000 kvadrata koji profitira od cuge i zike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 nije zabranjeno, nego treba da se calne kes za javno saopstavanje, sta vas buni? ja imam trip da je sve sto ide na radiju svacije i tu nema sta da se placa Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 a jel mogu oni nesto meni ako pustim fatboyeve ili krukove ili lagove setove (ili sta god tog custom djs tipa) u radnji? :) dobro pitanje, ako slusham muzichki cd stranog izvodjacha, da li smeju da me leraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Smeju sta hoce, burazer mi radi u kaficu u Nisu, i iako nisu pustili u zivotu ni jednu domacu pesmu, opet moraju da placaju. Ne secam se tacne cifre, ali znam da nisam mogao da poverujem kad mi je rekao... To vazi za mp3 pesme, ovo za radio i pekaru mi je najveci debilizam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Ako se i naplacuje, profit ni trebalo da dobijaju autori pesama, sumnjam da SOKOJ uplacuje pare Shakiri na racun :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 To sigurno, ali mislio sam da sumnjam koliko se to postuje, logicnije mi je da se ekipa iz SOKOJ-a bogati :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 jeeez.. a shta ako bih sopstvenu muziku vrteo na stubu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 jeeez.. a shta ako bih sopstvenu muziku vrteo na stubu? Oterao bi sve musterije. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 -"Desi Matori" -"E Desi, aj idemo kod Seth-a na burek, znas kako dobru muziku pustaju ljudi" -"E znam bio sam ja pre neki dan sa devojkom, odusevila se. Ae idemo!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Mislim da je varijanta, pored tih standardnih ugovora sa medjunarodnim organizacijama, da postoje i manje firme koje imaju prava za odredjene grupe. I onda ne znam, Metaliku zastupa ABC, Selin Dion XYZ i onda pored toga sto te ganjaju Sokoj i drugari sto pustas ziku u pekari ako medju pesmama bude i Metalika jurice te i ABC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 ali sta ako pustash muziku koju je tvoj drugar napravio i nije je ni izdao :) kako ubediti njih da je to nekomercijalna aletrantiva ili nesto :P stanglu ne racunamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Oterao bi sve musterije. iLOL'D ontopic, za neveru sta rade lopovi. znaci stvarno ne vredi, dok se ovaj narod ne digne na bunu protiv dahija necemo moci ni disati uskoro. kolko nam se govana nakotilo u zemlji i to jos na pozicijama da ti tako zagovnjaju zivot. kontam i da ne plati na kraju nista kolko ga samo nerviranje doslo nerava. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 ali sta ako pustash muziku koju je tvoj drugar napravio i nije je ni izdao :) kako ubediti njih da je to nekomercijalna aletrantiva ili nesto :P stanglu ne racunamo problem je to sto i tvoj drugar mora da placa to a njemu ce se vratiti pare od njih.. Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts