vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 untill the eggs -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 CAOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ILI NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Izgleda da je i mene uhvatio taj virus, jedva funkcionišem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 dobrojutroske!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Dobro jutro.... Ja nisam mogao da odem na posao...celu noc prolivcina uzasna...sad cu do apoteke da uzmem lekove da se nakljukam...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Zastto bi bilo ko zaposlen tezio da sanira bolest asap :)? I zasto bi neko lecipo proliv :)? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Brate, al' su svi zhivi nesto bolesni. Ja se kao drzhim, ali se plashim da me ne sa'vata u najgorem trenutku. Samo dosta technosti i bice sve ok! :) Kako ste vi inache ovako? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Kad je mene zaobisao virus, onda stvarno.... :) Drmnite neki ferveks, stvarno pomaze, pogotovo kad se "lomite". Posle je kasno :) Btw, ima li neko od vas Sansa Fuze ili neki slican, planiram da uzmem dobar player al nikako da se odlucim :) Bitno mi je da je zvuk vrh ( glasan takodje!) i da je sto manji i sto laksi. Moze cak i bez ekrana, dakle focus na muzici :) Moze savet na PM ili ovde ako nije offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ^^ http://www.tech-industry.co.rs/articles/review/227/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Kad je mene zaobisao virus, onda stvarno.... :) Drmnite neki ferveks, stvarno pomaze, pogotovo kad se "lomite". Posle je kasno :) Btw, ima li neko od vas Sansa Fuze ili neki slican, planiram da uzmem dobar player al nikako da se odlucim :) Bitno mi je da je zvuk vrh ( glasan takodje!) i da je sto manji i sto laksi. Moze cak i bez ekrana, dakle focus na muzici :) Moze savet na PM ili ovde ako nije offtopic. creative! ja sam se totalno razocharao onim isprdkom od ipoda... josh sam uzeo i sennheiser 760 koji je tek doveo nivo mp3-a na prihvatljiv... dakle skidam kapu applu sa kakvim govnetom je postao trend-seter Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 i tiho i loshe :| nikakve dubine, ili kad krene bas malte ne se samo on cuje... hmpf... mislim okej ono sladak simpatichan dizajn, igrice, fotkice njanjanja ali mp3 plejer hocu da bih slushao pishljivi mp3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Brate, al' su svi zhivi nesto bolesni. Ja se kao drzhim, ali se plashim da me ne sa'vata u najgorem trenutku. Samo dosta technosti i bice sve ok! :) Kako ste vi inache ovako? :) Evo sranje smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Dobro de, vratice se Rock Band! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Nije valjda da nema vise Rock Band-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Sta ti je, Vitjo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ja sam se totalno razocharao onim isprdkom od ipoda... josh sam uzeo i sennheiser 760 koji je tek doveo nivo mp3-a na prihvatljiv... dakle skidam kapu applu sa kakvim govnetom je postao trend-seter ako ti je tiho, skini onaj programčić koji otključava neznamšta. za to je kriva evropska unija, morali su da smanje max volume da ne bi deca ogluvela, ili zbog tako neke gluposti. ja sam imao 3G ipod i neke starije sennheiser bubice, i zvuk je bio odličan. moguće da su novije generacije nešto ujebali, al ne deluje mi verovatno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) G, uzeo si novi nano ko moj ? Meni vrhunski radi sve, prezadovoljan sam Ako ti se ne cuje dobro imash i u settings da pojacas celokupan zvuk, odnosno da smanjish limit koji imas na volume pesama + meni su one ipod slushke odlichne, ne znam kako tebi to smeta ? ako ti nista od toga ne radi, onda lepo skini mp3gain program sa neta, i peglaj sve na 93 ili 92 db, samo pazi da ne klipuju Edited October 14, 2008 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) iam poslednji nano, nemam ni jedan problem koji si naveo...ako je istina to oko zakljucavanja bla bla max volume-a , evropa kurac palac, ne znam, u americi je moj kupljen pa je sve kako treba valjda...ja sam takodje prezadovoljan Edited October 14, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Nemoj bash toliko da je chekash,seti se mora :/ haha,taj rad...sad je ipak mnogo lakse posle onolike prakse... :D dugo sam spavao,sad cu da jedem,malo izblejkam,pa na fax,imam jedno predavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ma ko će da menja gain celoj mp3 kolekciji zato što ga mp3 plejer zajebava, da li ste normalni... ako nema unlocker za najnoviji nano, sačekaj da izađe, ili ga baci u đubre ako je tako loš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Evo uzeo sam Sandisk Sansa Fuze, i na prvi pogled mogu da kazem samo sve najbolje. Dizajn je super, kvalitet kucista je na nivou. Mali je, lagan, ekran je dobrog kvaliteta, opcije su stvarno sjajno odradjene - pri prvom namestanju ( kontrast, brightness, eq i tako to ) trebalo mi je fazon 30 sec da sve odradim, sve se nalazi na "logicnom" mestu i navigacija kroz meni-je je sjajna. Zvuk je sjajan iako i dalje imam ove defalt sluske, i mogu reci da je JAKO glasan, a ovo posebno isticem zato sto je na gomili testova kao minus bio istican " nesto tisi zvuk". Cena je 5990 din, garancija 1 god, sasvim sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts