Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzeo prvi put da spremim jagnjetinu na gajbi, poshto sam ceo dan bio u frci netju motji da stavim da se sprema 4h+ koliko treba (umretju od gladi [:)]) moratju da je zbrzam za 1:30h :/ ako ovo plane za 5 minuta pokojnik tje za minut! [roflmao]

Gief pix

nemam kako, ustvari imam al me mrzi :) videtjesh vetj :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Da bre Ivane, kako možeš da mu kažeš da ne zna kako izgledaju evropske države! Pa on se bre naputovao od Beograda čak do... erm... Nove Pazove?

zapravo sam hteo reći da su te zemlje u šengenu pa zaista neće znati u kojoj je dok im vodič ne kaže da su prešli granicu. takođe, troškovi ne zavise toliko od broja zemalja koje posećuješ (mada se gubi nešto sitno na kursnoj razlici ako nisi u evro-zoni), koliko od ukupne dužine puta i količine popijenog alkohola. sve u svemu, mali vudu nema pravo kada kaže da mu treba više para samo zato što ide u tri zemlje a ne u jednu, ali i tvoja akcija sa 30 evra za 7 dana je ro fl.

pa brate ne idesh preko da bi sedeo u autobusu i gladovao, idesh preko da vidish, dozhivish, napijesh se i prcash! a za to treba para .. ako nemash pare da napravish sebi delimichnu atmosferu da o istima ne treba da razmishljash tokom puta, onda ne treba ni da putujesh, jer se onda svodi na to da si krenuo u celu prichu samo da bi mogao da kazhesh "e bio sam".

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Ali imao sam atmosferu. Mislim, jeo sam i pio sam, a bogami sam se i plaknuo par puta u Egejskom moru iako je bio početak oktobra, ali je bilo lepo vreme. Šta drugo može da se radi u Grčkoj? Još je u to vreme bila ona akcija zatvaranja svega što spada u "elektronske igre", uključujući i internet klubove.

ajao kakav provod sinoc \o/ ispretili smo svu muziku sa vashara :D kakve su ono oldskul kafanske varijante.... a u sred vashara tuborg shatra sa dj-em lal :D bash se menjaju vremena... i nije uopste bilo loshe :) bio neki drugar dzejms iz londona koji je naravno bio zabezeknut... najvishe ga je fasciniralo jagnje na raznju kojem je iscurilo oko :P i naravno samo je fotkao cigane i njihove lade sa nosivoscu od 3 tone :P i naravno da smo ga oshashavili nashim pivom :)

i tri puta ura za voznju automobilima na sudaranje dok pijan jedesh fush pljeku a kupus prshti svuda haha... mislim da su gazde cige vec poceli da chiste svoje chadjave dvocevke :P ne na smejah se ovoliko godinama...

samo se plashim da ce sad nesto ruzno da dodje :)

fallout_table.gif

rofl mi je ova spika izmedju Vudua i Kreatora:))

Sve u svemu,Kreatore ne prdi,to sto prolazis kroz tri zemlje,nije razlog da ti treba vise para :)

Ali opet nemoj ni da krenes sa 50 evra da bi kupio neki noviji hardver kad se vratis :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...