Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

okupao sam se posle 4 dana... uh kakav osecaj :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

e mendzi,video sam ti ukus za patike,pije pivo zajedno sa tvojom procenom za tikete :)))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

@igi

pa shto nisi otishao u njihovu radnju kod vuka ili kod hrama

nedaj boze da posetish njihov sajt i da viodish kolika je tamo cena, ilid aoh pozovesj;))

btw. polozio struju, mislio sam da cu da roknem, al ipak se smilovala;)

I-2 do kraja o/

bravo margi, castish turu u petak u Skandalu ;) ili na Plastiku

Btw naravno da sam isao odmah u njihove radnje u Kraljice Marije i cara Nikolaja (i to peske sa zelenjaka verovali ili ne) ali ovaj tip tabli ljudi kupuju jednom u tri meseca pa ih uglavnom, odnosno nikad nemaju na rafovima nego mora da se naruchi i cheka, nekad manje, nekad vishe...

@topik - danas sam dobio kreditnu karticu, tachnije debitnu jer mi kreditna i ne treba. Kevi danas rodjendan pa cu da vodim familiju ili u Balkan eXpress (manje verovatno) ili neki kul restoran nacionalne kuhinje u Bataji (kul iako u bataji)....

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Blanko menice ima svaka banka, koštaju 50 dinara. Ako to kruku uopšte treba :)

Gledam malo forum pre nego što se bacim na tekstove :)

50 u Hypo banci, 100 u Alpha...(ako pitaju, reci treba mi za firmu, a na pitanje jel imate racun kod nas, samo reci aha..) :)

i kad popunjavas pazi da deo pecata ne bude po ivici, jerbo se ne vredi...:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...