peja_ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 jao brate, u ponedeljak ce bas da mu bude frka! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Pa LEsko koliko ja znam dolazi na wcg, tako da mu sredite da ih preuzme na RUR standu ako moze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Uzeo, sve ql, nosim PEJB na getti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Majice su danas poslate. Stizu sutra. @Lesko Sacuvacu ti majice, ali dodji u ponedeljak. odlicno! Pa LEsko koliko ja znam dolazi na wcg, tako da mu sredite da ih preuzme na RUR standu ako moze :) a ovo je mozda i jos bolja varijanta,ako je to uopste moguce...ako ne,podizem to u ponedeljak sto posto!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Stigla majca ;)) Jel ostala josh neka XL mozhda, poshto sam u Bg-u u ponedeljak i utorak, pa bi mogo da uzmem ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 @lesko Samo ti dodji u ponedeljak. @ostale majice Prebrojacemo i javiti sta je ostalo i novi topik cemo da podignemo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Stigla majca ;)) Jel ostala josh neka XL mozhda, poshto sam u Bg-u u ponedeljak i utorak, pa bi mogo da uzmem ;)) a zasto ti da dobijes dve a ja npr. ni jednu, a priki? ne mislis na nas smrtnike? lupite sankcije onima koji su vec uzeli maje i dajte nama obicnim priliku da budemo kao i vi! TOLERANCIJA! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Tolerancija is so 2006. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Stigla majica, L mi je taman, a prvo sam naruchio XL, bio bih u njoj k'o u dzaku. Zahvaljujem! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 stigla takodje, jutros, taman mi je , samo postavljam pitanje kao sto je neko vec uradio, kako izgledaju ti duzi rukavi ako su ovo kratki :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 za 100% su duzi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Stigla majica, L mi je taman, a prvo sam naruchio XL, bio bih u njoj k'o u dzaku. Zahvaljujem! Ja bolje da sam uzo XL, al sam se i u L ukuco tako da je ok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 zasto... nije slato post expressom??! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Što se tiče majica, ostala je odredjena kolichina istih i naravno, bice ponudjena na kupovinu onima koji žele. I o tome će biti više reči od ponedeljka. Ja cu tebe lepo PM u ponedeljak pa mi ti sve lepo kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Mozhes ali neces dobiti odgovor :) Prvo, Bole vodi racuna o majicama, a drugo cak i ako ja budem objavljivao info uradicu to ovde na forumu da vide svi pa da mogu da se prijave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 evo krecem za nekih 20ak minuta,vidimo se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jel ostalo nesto maja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jel se ovaj ale shali? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Lucky daj informacije o preostalima majcama,ocu da uzmem jednu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Majice su full stvarno, pohvale padaju za CAMO PEJB i svi me pitaju shta je to klan rur:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 A josh ni link sa iste ne radi... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Jel se ovaj ale shali? :) meni deluje kao da je ozbiljan:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 offtopic: kjoot mi pomenu sivi lazy bag. ima li neshto od toga, poshto ne volim crvenu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Majice su full stvarno, pohvale padaju za CAMO PEJB i svi me pitaju shta je to klan rur:) Drago mi je da ti se dopadaju ... a i drugima :) meni deluje kao da je ozbiljan:) Uf, pa to je onda problem ;) A josh ni link sa iste ne radi... =P radice ;) offtopic: kjoot mi pomenu sivi lazy bag. ima li neshto od toga, poshto ne volim crvenu? :) Mislim da nema nishta od toga jer vec imamo lazy bag-ove rasporedjene na svoje pozicije, da si prethodno narucio sivi mogao bi ga dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 avaj, ceo proces nabavke mi je izmakao u moru JBJ/MOJ.RODJAK.JE.JACHI.OD.TVOG.REBRA topika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts