Jump to content

Batman

Recommended Posts

ne nego da nisi imao prilike toliko da se vezhesh za stari dizajn iako je noviji mnogo praktichniji za tulumbe (naravno i rech mozhda koju si preskochio). al dobro jasno mi je, mora odmah defanziva, samo tvrdo :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I dalje volim da pogledam prvog betmena (onaj sa nikolsonom i bartonom)

Ovaj sad sam skoro i zaboravio kako ide.

Opet cemo ponoviti, james bond srece betmena. A joker je totalan shit, mada je dobro odglumljen.

Recimo batman begins nisam ni uspeo da odgledam do kraja.

ocito da mi vise leze stripoliko-bajkoviti junaci.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne nego da nisi imao prilike toliko da se vezhesh za stari dizajn iako je noviji mnogo praktichniji za tulumbe (naravno i rech mozhda koju si preskochio). al dobro jasno mi je, mora odmah defanziva, samo tvrdo :]

aa da da mozhda sad uvidjam mekocu tvoje izjave. a i ja sam na kraju proshle izjave propustio da stavim i tachku a kamoli uzvichnik ne bih li pokazao kako sam ustvari nasmejan i srecan iza kompjutera i kako mi je soba puna cveca i lutki srecnih panda

eh taj internet i nesporazumi

neka osoba glupak hehe

mislim da je hajp oko filma malo preteran. Da film jeste odlichan, mnogo bolji od prvog ali chini mi se da, kada bi izbacili Ledgera i uzeli nekog losijeg glumca, da bi film izgubio barem pola svoje vrednosti. Naprosto ja sam jedva cekao da prodju scene i sa Bejlom, koji je u filmu nekako neoprostivo zapostavljen, i sa Dentom (mislim da Aaron Erkhart nije dobro kastovan. Kao Dent je ok, ali kao Two face mi ne pije vodu) samo da bih gledao Ledgera koji je ooooodliiiichno odglumeo. I da josh jedno, film bi bio 100x bolji da je Megi Dzilenhal umrla josh u prvih 30 sekundi filma. Znam zgodnije kasirke od nje.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ne znam, pretpostavljam da je vec bio topic o ovom filmu. Danas sam pogledao i pre toga sam cuo da je jako dobar film, da film sabija, da je Hit Ledzer odigrao fenomenalno ulogu Jokera itd. Da slazem se da je odigrao odlicno i svidjaju mi se scene sa njim kada preti ubija, a sve to prati napeta zika.

Ali film je americka melodrama bullshit commercial american pie type of movie...

Hvala i prijatno

V

Definitivno najbolji film koji sam pogledao u poslednjih 3-4 godine, odlichna pricha, zaplet, obrti, scene, joker.... 9.5 rejting, zato sto je Dentova pricha pred kraja postala malo shuplja i ostaje na gledaocu da protumachi kako je on doshao tamo i gde kako sta, rachunali su da se podrazumevaju stvari, to im je minus po meni

tek sad odgledao film :D

ne znam,nekako sam ga brzo odgledao sutra cu da ga gledam ponovo al ono sto za sada mogu reci :

joker je stvarno odlichno uradjen,kako ga je ovaj lik odglumio svaka mu chast :D

betmen - nikad nisam mnogo ni volio betmena :D uvek sam bio joker fan tako da nisam mnogo ni posmatrao betmena

ona riba- valjda nisu hteli da idu sa nekom omg lepoticom,pa su uzeli nju,takva je kakva je bitno je da su je ubili i nece je bit u nastavku :D

dent - ja nikad nisam kapirao ovog lika

jos jednom,joker je keva :D

blays2-200x75.jpg

Najzad odgledah juce, tupavi bioskop koji prikazuje fimove po randomu (^*%$%^

Elem, nije los, jedino sto mi se ne svidja u filmu je ona ruzna-ko-pas, ne-znam-da-glumim-al-dobro-dudlam-reziji riba. Kad bih morao da sa onakvim necim radim mesec-dva i ja bih se ubio sa tabletama.

maggie_gyllenhaal_b_gr_09cbbjpg.jpg

*(%*^%&$ /spit!

btw, jeste provalili stvarno zadnji film od Heatha?

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Pored njega igraju Jude Law, Depp, Tom Waits, Colin...ffs eto hita jos 1 :)

sto hejtujete magie toliko ? Kapiram da je nekima ona mega zanru itd, ali serem vam se na kriterijum ako vam je to mana filma,

a i sa razlogom nisu uzeli mis july da glumi tu ulogu

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

meni su obe grobine, s tim sto mi je ova u dark najtu ruznija, ali bih je pre jebo posto mi je ona prva odbojno ruzna, tako da iako mi je manje ruzna, bilo bi mi vise gadno:)))

gledah upravo, film prosecan sa bezbroj kretenskih nebuloza, mada to je trend da se na nekoj autentici zabusava u holivudu vec milion godina. dzoker je odlican stvarno, bio sam skeptican, ali je stvarno odlican. svetla tacka filma.

da se razumemo, ne mislim da je film los ako se gleda njegovo mesto u odnosu na ostale filmove iz holivuda, ali je film prosecan krajnje, ako ne i ispodprosecan ako ga ocenimo po nekoj fundamentalnoj lestvici bez osvrta na konkurenciju i tako te stvari.

sto ne znaci da mi se nije svideo, ja sam kreten koga je lako naprziti, samo pricam objektivno:) (mada sam u par navrata hteo otprilike da izadjem iz sale - ako si teo da me roknes sto nisi kupio americki pistolj LOL i ono posle kad pandur kenja 'betmen je ovo, ono, on je odmetnik, kurac, palac, on je dark najt i onda kao kraj filma - mislim dobro, tu jesam izasao posto je kraj ahahhaah):)

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

dobro, ako cemo da poredimo film sa nekim umetnichkim momentima filmografije - sranje je

ali ovo je pravljen kao film da zabavi masu i u svojoj kategoriji je prebrutalan

jel treba sad svu savremenu muziku da pljujem jer nije ni prismrdeti betovenu? ne ocenjujte stvari van konteksta

neka osoba glupak hehe

dobro, ako cemo da poredimo film sa nekim umetnichkim momentima filmografije - sranje je

ali ovo je pravljen kao film da zabavi masu i u svojoj kategoriji je prebrutalan

jel treba sad svu savremenu muziku da pljujem jer nije ni prismrdeti betovenu? ne ocenjujte stvari van konteksta

pa cekaj, jesam ja to uradio? nisam. upravo sam rekao da mi se svideo jer sam se naprzio svetski na 'bum tras zgromi sprzi jao jao sto je mracno jao jao dzoker ima bas gotik sminku jer je sve to tako mracno i moderno jao betmen kako prica hrapavo dok je betmen jao jao muzika jao bum tras':) i slazem se da taj film ima tu ulogu i dobro je odradio. ali moj post je posledica citanja postova ljudi na ovom topicu, ja sam stvarno mislio da cu ostati zablenut na jednom mestu posle gledanja filma pola sata bez moci govora i to NE zbog zgromi sprzi betmen jebanja cula nego zbog neke karakterizacije, drame, cega vec, mislim, a to je u ovom filmu lol. opet kazem i treba da bude lol, ali sam doneo suprotan zakljucak na osnovu reakcija ljudi.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ajoj bre ljudi kurac palac, znaci prvo mi lag kaze da ne mogu da posmatram van konteksta, a ja se ubi u postu da pokazem kako mi se svideo film upravo zbog konteksta, ali da mislim da je nebulozan. onda ja lagu pojasnim jos jednim postom, onda se ti javis i kazes mi istu stvar, mislim, sad cekam da dodje neko treci i da kaze 'brate, ne mozes da gledas van konteksta':)

mislim, upravo sam flasu koka kole, jel to lose?:)

a sto se tice tog uporedjivanja, dosta stvari je relativno, ali neke nisu. npr, sve moderno jeste sranje kad se uporedi sa betovenom i betmen jeste sranje kad se uporedi sa stalkerom, sto ne znaci da je betmen los film jer mi je bio zanimljiv dva i po sata, a stalker nije:) i vise volim da poslusam tool od betovena. e sad, da li je to zbog toga sto me vuku drugi konteksti ili zato sto sam ja SAM sranje u odnosu na betovena ili tarkovskog, to je druga prica i nema veze s betmenom:)

uz koji sam se odlicno proveo i koji cu gledati opet i ne znam sta ocete vise od mene, ko da sam rekao da je MENI sranje, nije, uzivao sam.

i za kraj:)

lag:

ne ocenjujte stvari van konteksta

doolio:

pa cekaj, jesam ja to uradio? nisam.

starbak:

u pravu je lagisha, ne mozes posmatrati filmove van konteksta

mislim ono:)