gruja Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 I da,sramota je sto drzava dozvoljava Miskovicu da govna klub da bi ga kupio smrdina smrdljiva. i meni je drago sto smo ispali.Nisam hteo ni da se vratimo na 2:2,a kamoli kad smo dali gol. Treba lepo ko na Poljudu pre 2-3 godine,kad su ovi iz Torcide upali na teren,i iskopali igrachima rake,e tako treba sada ovde. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 tuga... u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ala slepaca sunce ti jebem. nikozija nas nadjebala usred beograda The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 POKRALE NAS SUDIJE!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ma ja to vishe gledam da smo isfrustrirani zbog onoga na shta lichimo, sad ne reaguju na to svi kao ti, svako ima svoj nachin:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 znao sam da ce kiprani da uvaljaju treci gol, jer su se vashi povukli da se brane ko pichke Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 ovo mi nije jasno. svi zvezdasi, a ovamo "jebi zvezdu", i "super sto smo ispali". ko da je luka dosao na topik -_- sta ste mislili momci, da znamo da igramo? da niste mozda iznenadjeni sto nam je ekipa u kurcu? to sto se deca loze, nek se loze, zato su i deca. priznali nam gol koji nije bio? uf, NEPRAVDA AKO SMO ISPALI. DA JE OSTALO 3:2 TREBALO JE DA SE SAMI ODREKNEMO UCESCA za nekog ko toliko prati fudbal ko da ste sa kruske pali. decko, svako ima pravo na svoje misljenje i ponavljam, da, trebali bi da je ostalo 3-2, zato sto je nacin na koji smo dosli do tih 3-2 tuzan. da, jebi zvezdu, zato sto nam je ovo trebalo, prolaskom bi samo produlili agoniju i lazne nade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Malo pre dodjoh sa mecha, tuga da tuzhnije nije moglo biti. Drago mi je shto smo upravu oterali iz lozhe, jebo im mater shtekarsku. Navijachima chista desetka, atmosfera fenomenalna. Igrachi - 10. Bolje da smo sada ispali, nego da nam u 1. kolu ispadne Aston Vila i obrukamo se josh vishe. Zvezda mi je sveeeeeeeee zvezdoo volimmmmm teeeeeeeeeeeee :'((((( ..... Nije zvezda dostojna nasheg nerviranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 bio na bilijaru i letimicno bacao pogled na tv, znaci rofl, znao sam da ce biti 3-2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 lol 3:2 lol 3:3 je bilo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ahaha, jebite se, znate sta sam hteo da kazem:)...a popio sam samo dva piva, ali stvarno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Mnogo smo jadni. Jos 2 sezone agonije,"uprava napolje",onda jos jedna sezona u kojoj ce nam dati laznu nadu da mogu igrati Evropu i sve tako u krug :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 stijo, sto si se uhvatio mene?? ok, ispali smo, losi smo jako, i drago mi je da smo ispali na ovaj nacin. jedno je reci da se nadam pobedi, pa jebo ga bog, ne bi se lozio na fudbal i zvezdu da ne ocekujem od iste da dobije mancester na old trafordu, e sada, sto je realnost drugo, to je bitno. napomenuo sam da je u ovom trenutku ovako tuzna OVAKO TUZNA zvezda kvalitetnija od apoela. inace, sledeci krug je 1, kolo kupa uefa, i tek posle prvog kola se igraju grupe, a u sutrasnjem izvlacenju bi bili o onoj drugoj grupi, slabije kotiranih klubova. tako da je u svakom slucaju BOLJE da je ovako zavrseno, sto pre to bolje... + nisam rekao mozda i najbitniju cinjenicu za moje prethodne postove i pljuvanja, zvezda mi je iz dzhepa izbila 60 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Uprava napolje! Inace videh na hrtu da je Slaven Belupo prosao Aris!!! u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Drago mi je sto smo ispali da lozhane kao sto je lesko,prestanu da se lozhe.Sramota me je sto sam zvezdin navijac veceras,sramota me je sto jedan bate borisov igra ligu sampiona,a zvezda nikad nije igrala,sramota me je sto nam jedan kiparski tim da gol sa igracem manje.Sramota me sto zivim. ahahahaha,pa ti si stvarno bre debil... @topic ok,to je to,dno.Na 0:1 sam rekao "aj sad 0:5 molim te"...slazem se sa mendzijem,da smo prosli,to bi samo bilo otaljavanje daljeg posla...sad lepo da se menja sve u korenu...u ovoj sezoni bi bilo dobro da zavrsimo kao 2. na tabeli,i da eventualno uzmemo kup,cisto da groblje ne bi uzelo opet duplu krunu,mada za to mi i puca penis... jako mi je zao sto danas nisam bio na utakmici,jer mislim da ce ova tekma uci u Zvezdinu istoriju,doduse ne na lep nacin...i zanima me sta ce navijaci preduzeti povodom svega ovoga...bice zanimljivo u svakom slucaju... ali kakva god situacija bila,jednostavno "ljubav si mi jedina,ti si moja sudbina,BILO DA SI PRVA ILI DA SI ZADNJA,VOLECU TE UVEK JA"... :DDD edit: Nisam se izlogovao sa ortakovog profila :)))) LESkO :) Edited August 29, 2008 by shok1ca Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 + nisam rekao mozda i najbitniju cinjenicu za moje prethodne postove i pljuvanja, zvezda mi je iz dzhepa izbila 60 evra. "hihi a tako znaci" NEMOJTE MI BRISATI POSTOVE ffs Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 BORAC CHACHAK!!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ahahahaha,pa ti si stvarno bre debil... @topic ok,to je to,dno.Na 0:1 sam rekao "aj sad 0:5 molim te"...slazem se sa mendzijem,da smo prosli,to bi samo bilo otaljavanje daljeg posla...sad lepo da se menja sve u korenu...u ovoj sezoni bi bilo dobro da zavrsimo kao 2. na tabeli,i da eventualno uzmemo kup,cisto da groblje ne bi uzelo opet duplu krunu,mada za to mi i puca penis... jako mi je zao sto danas nisam bio na utakmici,jer mislim da ce ova tekma uci u Zvezdinu istoriju,doduse ne na lep nacin...i zanima me sta ce navijaci preduzeti povodom svega ovoga...bice zanimljivo u svakom slucaju... ali kakva god situacija bila,jednostavno "ljubav si mi jedina,ti si moja sudbina,BILO DA SI PRVA ILI DA SI ZADNJA,VOLECU TE UVEK JA"... :DDD edit: Nisam se izlogovao sa ortakovog profila :)))) LESkO :) Tvoji postovi su suvo zlato. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ^odlican argument! :( @tekma gledam sad reprizu,posto nisam mogao lepo na poslu da gledam,i bukvalno se jezim...ko nama daje golove,boze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ovo mi nije jasno. svi zvezdasi, a ovamo "jebi zvezdu", i "super sto smo ispali". ko da je luka dosao na topik -_- Ne razumem... Ja nikada ne bih rekao 'super sto smo ispali' kada je zvezda u pitanju. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ^odlican argument! :( @tekma gledam sad reprizu,posto nisam mogao lepo na poslu da gledam,i bukvalno se jezim...ko nama daje golove,boze... Pa mogu da ti iznesem tristo miliona argumenata ko i dosad sto sam ti iznosio,ti ces uvek reci da smo mi najjaci i najbolji,i da cemo da osvojimo ligu sampiona. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 lol za igru zvezde , lol za navijanje "ciganske picke " , lol za novu travu ,lol za povlacenje sa igracem vise ,lol sto ste ispali i lol sto sam se nervirao zbog zvezde,sve u svemu jedan veliki LOL Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pa mogu da ti iznesem tristo miliona argumenata ko i dosad sto sam ti iznosio,ti ces uvek reci da smo mi najjaci i najbolji,i da cemo da osvojimo ligu sampiona. pa kao nismo najjači brate, si video kakvo je navijanje bilo, a posle smo krenuli na upravu, mamu im jebem!!123‚12 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 jebem ti tugu We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts