MarkoL Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 za dve dine zvezda u gruji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 znachi za dve dine gruja u zvezdi lol bice mi ispod chasti gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ili josh bolje da srushe Marakanu i da prave Delta Space Mall ili tako neshto У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ^taj neki fazon. Zvezda u krizi,odjednom se misteriozno javlja Mišković the great i kupuje Zvezdu kako bi je izvukao iz iste i vratio na tron! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Jebace Misa Tumbas Miskovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Edeste vojvodjani :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 http://www.blic.rs/sport.php?id=89087 lol, nemoj Siniša pametan si čovek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Treba bash on da dodje, da im lomi noge malo pa nek se srede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) sto bas nam treba takva seljacina :D uklopio bi se razumeo bi ove nase seljake :D i ako treba pljunuo bi u usta !:D Edited April 20, 2009 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 ako vam je Mihajlovic saban,jebi ga onda :\... slazem se da nam trener nije najveca briga(ali jeste velika posto je ovaj lik budaletina),ali dobar je Miha,autoritet je...mada opet ne verujem da mnogo on moze da promeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Mihajlović jeste šaban na kub, i seljačina 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 sto bas nam treba takva seljacina :D uklopio bi se razumeo bi ove nase seljake :D i ako treba pljunuo bi u usta !:D upravo to.Treba nam Miha ko leba. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Mozete vi da mislite da treba da dodje ili ne, ali zasto bi to uradio ako ima bar malo mozga? Da se upropasti vec na pocetku karijere? :D Ali ladno vam je Mihajlovic shaban :/ Aj ok kad kazete da je polutrener itd, ali ako je on shaban onda koji domaci fudbaler nije ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 ne dolazi miha, demantovao je navodno, ima petoro dece pa njihova shkola, pa ovo ono a realno, jeste shaban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Covek koji pljuje drugim ljudima u usta nije shaban? . Miha je legenda srpsko a bogami i evropskog fudbala, ali umeo je da bude shaban na terenu. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Brate, koliko nas je puta ostavio sa igracem manje zbog njegovih seljackih navika sa pljuvanjem? Realno, dobar je bio fudbaler, ali da je sabancina - jeste Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Mozete vi da mislite da treba da dodje ili ne, ali zasto bi to uradio ako ima bar malo mozga? Da se upropasti vec na pocetku karijere? :D Ali ladno vam je Mihajlovic shaban :/ Aj ok kad kazete da je polutrener itd, ali ako je on shaban onda koji domaci fudbaler nije ... pa skoro svaki domaci fudbaler je sabanesku :D jedino za koga mislim da nije sabanko je zigic :D najveci sabanko u reprezentaciji nam je deki stankovic :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 realno svi fudbaleri su shabani Brate, koliko nas je puta ostavio sa igracem manje zbog njegovih seljackih navika sa pljuvanjem? Realno, dobar je bio fudbaler, ali da je sabancina - jeste koliko puta? koliko puta nas je vadio iz govana? srbija do tokija preko milvokija Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 samo jedna pesma prilici trenutnoj situaciji u zvezdi NA NA NANA #$^#^ LI VAM MATER I OPET I OPET I OPET STE SVI KO $#%^% IGRALI mihu mi ne dirajte,covek je car(da se ne hvalim opet kako sam ga upoznao na treningu lacija u rimu,kad je umesto da radi trening setkao sa mancinijem i razgovarao o taktikama:)).sam njegov autoritet bi dobrodosao zvezdi,a da li bi uspeo nesto da postigne?to je pitanje... salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 sa ovim igracima- NE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 realno svi fudbaleri su shabani koliko puta? koliko puta nas je vadio iz govana? srbija do tokija preko milvokija dva puta.Slovenija i Finska. Tri puta.Iran,Nemacka i Hrvatska :) Ko za baksuz ne mogu niceg vise da se setim,ali ima :) Ja mislim da bi on od zvezde napravio chudo,ne moze niko da me ubedi da ne bi.Ali ga razumem zasto ne bi dosao. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 dva puta.Slovenija i Finska. Tri puta.Iran,Nemacka i Hrvatska :) Ko za baksuz ne mogu niceg vise da se setim,ali ima :) Ja mislim da bi on od zvezde napravio chudo,ne moze niko da me ubedi da ne bi.Ali ga razumem zasto ne bi dosao. + protiv Slovenije kada je dobio crveni, dok smo gubili 3:0 posle toga su svi igrachi ispizdeli i natrpali 3 komada(a moglo je i 4, Jokan glavom malo iznda prechke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 realno svi fudbaleri su shabani koliko puta? koliko puta nas je vadio iz govana? srbija do tokija preko milvokija Au brate, koliko si ti omasio poentu :) Ja sam rekao da je dobar igrac, ali znaci zato sto nas je vadio iz govana nije saban? Ti cesto igras fudbal, da li ti je ikad doslo da pljunes protivnika? To nije sabanski? Inace, sto se Zvezde tice, i ja mislim da bi napravio dobar posao, zato sto je autoritet, a ovim pickicama treba jedna cvrsta ruka Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 samo jedna pesma prilici trenutnoj situaciji u zvezdi NA NA NANA #$^#^ LI VAM MATER I OPET I OPET I OPET STE SVI KO $#%^% IGRALI na na nana #$^#smo vam mater :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Izvor: B92 Tana podneo neopozivu ostavku! Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju. Tanasijević je ostavku podneo Upravnom odboru kluba na sednici u Beogradu, koja je sazvana zbog teške finansijske situacije u klubu. Vršilac dužnosti predsendika, koji će biti na čelu kluba do naredne Skupštine, biće saopšten početkom sledeće nedelje, najavljeno je iz kluba. Tana je izjavio da je Crvenoj zvezdi potreban novi predsednik, jer on ne može dalje i dodao da je odluku doneo nakon što je jutros klub napustio i treći član rukovodstva Ljubomir Šćepanović (posle potpredsednika Vladimira Jugovića i člana UO Dušana Sekulića), kada je Tana, kako je istakao, "shvatio da više ne može da radi". .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts