Wulfgar Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 U caletovim jajima je bilo najbolje... Uh... ok? Idi odmori malo. :D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pogresna ironija Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Mene tjale bolje da je izdrkao na kamen! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Äira u alternativnoj sadaÅ”njosti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 omg ko je taj tip? fap fap fap Quote oO Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Dwayne_Johnson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 omg ko je taj tip? fap fap fap fap nije recenica koju trazis :)) za zensku osobu je to shik shik :))))) http://www.urbandictionary.com/define.php?term=shikking Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ^fap nije recenica LOL Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 pisao sam nesto povezanije i onda se "recenica" uklapalo, pa sam skratio i ispade kako je ispalo Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Äira u alternativnoj sadaÅ”njosti: Mrnjau, podao bih mu se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 ^ o_O /mental eraser. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 hahaha if you smeeeel what teh tjira is cookin! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=shikking syn. Self pollination, opening the beef drapes, scrubbing the velvet wallet. Jessica was shikking all night thinking about her hot programmer boyfriend. Ali lol... Ovaj UD me svakim danom sve viŔe oduŔevljava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Brate, druga reÄenica je mnogo veÄi lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Lici malo na Kruka, sa cvikerima... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Lici malo na Cvikere, sa krukom... :D Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 "Š¼Š°ŃŃ Ń ŠæŠøŃŠŗŃ Š¼Š°ŃŠµŃŠøŠ½Ń" ŃŠµ Š·Š°ŠæŃŠ°Š²Š¾ Š±Š»Š°Š³Š¾ŃŠ»Š¾Š²? dal je moguce da ti ne znash za to, "u majci kao na nebu" Quote oO Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Heh, zanimljiv topic, davno nisam nijedan procitao ceo, pa da dam koji comment (a i da prekinem Draletovo i Boletovo besmisleno prepucavanje). Ne mogu da zamislim lika kada je saznao da mu je devojka sestra... Nego evo procitah svaki post,13 stranica,umorio sam se jebote i mogu vam reci,dosta toga sam naucio :D ali ne kapiram odakle vam ono da drugarice ocekuju da ti uradis sve za njih a one ne rade nista za tebe,to je bilo u vise postova...to uopste nije tacno-bar ne ovaj deo gde one ne rade nista za tebe Problem je drugaricama, odnosno odnosu kako se covek i zena postave. Ako postoji obostrano razumevanje da je to drugarski odnos onda je to kul i to funkcionise lepo. Problem je kad jedno misli da je to nesto drugo, a ovo drugo ili ne misli da ovaj tako misli ili zna da ovaj tako misli, ali odlucuje da kulira jer je tako lakse. Pricam ovo u neodredjenom polu jer se desava i da muskarci budu "drugari" devojkama, pogotovu ako su ne bas preterano dobre ribe. Problem je samo sto na ovom forumu ima brdo tipova koji nisu dobri frajeri pa im se cesto desava da imaju "drugarice", ali ovde nema generalno puno riba pa samim tim nema ni onih sa iskustvima "drugara". U svakom slucaju moram reci da sam i ja imao naravno takvih blamaznih iskustava, ali da je sve u glavi muskarca, kada prvi put jasno do znanja stavis nekome da hoces da budes u vezi s njom, a ona ti kaze da hoce da budete samo drugari, ti onda samo (u sebi ili i njoj) kazes "ok, sad mrs u PM" i posle toga je sve mnogo lakse. Naravno tu treba pratiti dva bitna guideline-a: to treba uraditi sto pre skontas da ti se riba svidja, ne kao drugarica (posle je mnogo mnogo teze) i jasno staviti do znanja da ti se ona svidja, a ne ono "ja joj kupio medu za 8. mart, a ona nije skontala da je ja muvam" - pa naravno da nece da skonta... Nego lepo kad skontas da bi hteo da budes s njom kazes "taka i taka stvar, ja bih tako i tako, sta bi ti?" posle cega ili sledi romansa ili sut u dupe, sa jedne ili obe strane. Po meni je glupa prica da se trudis oko ribe samo da bi je kresnuo, pogotovu dugo. Ako imas zelju da zaista budes sa ribom, svidja ti se i sl, onda ces se truditi bez obzira na sex (koji ce logicno vrlo brzo doci ako i ona misli isto prema tebi, ako ne misli bezis glavom bez obzira). Ako trazis samo sex ides na prvi splav sa mesecnom platom ili parama koje si dobio za rodjendan, nadjes klinku koja najvise deluje da bi se jebala, napravis se baja i onda je jebes to vece ili najkasnije u toku jedne nedelje, ne pravis palamurdije razne. Ili jednostavno platis teti iz oglasa ako te smara da se cimas, emotivni ucinak je isti, ili bar priblizan. sta saznao?! znali su oboje od jebenog pocetka Hahahah, onda je bas debil :) Ja sam skoro slusao pricu lika koji je otisao na svadbu i upoznao neku ribu, za koju je u tom momentu mislio da je sa druge strane familije. I ono kao super mu se svidela, culi se nekoliko puta, pricali, dogovarali izlazak, on kao super sad ce da mu bude do jaja, da bi vece pre toga otisao tipa kod babe koja mu je prokomentarisala kako je bas super sto je poceo da se druzi sa svojom nekom tipa sestrom od strica :) Ovaj pao u bedak strasan, a onda kad je njoj rekao i ona kao pala u bedak (posto je i ona tek tad valjda saznala) i u svakom slucaju su sad ono na "cao, cao" prosto da se ne bi negde zajebali ;) ŠŠ¾ŃŠ¾Ń ŃŠµ Š¾Š±ŃŠ°ŃŠ½ŠøŠ¾. Š½Šµ Ń ŠµŃŃŃŃŃŠµ Š¶ŠµŠ½Šµ ŃŠ°Š¼Š¾ Š·Š°ŃŠ¾ ŃŃŠ¾ ŃŃŠµ Š²Šø ŃŠøŃŠøŃŠµ. Š±ŃŠ“Šø ŃŠ°Šŗ, Š±ŃŠ“Šø Š±Š¾Š³Š°Ń, ŃŠµŠ±Š°ŃŠµŃ ŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Ń Š¾ŃŠµŃ. Š±ŃŠ“Šø ŃŠøŃŠøŃŠ° Šø Š“Š¾Š»Š°Š·ŠøŃŠµŃ Š½Š° Š Š£Š Š“Š° ŠæŃŠøŃŠ°Ń ŠøŠ·Š¼ŠøŃŃŠµŠ½Šµ ŠøŠ»Šø ŠæŠ¾Š·Š°ŃŠ¼ŃŠµŠ½Šµ Š°Š²Š°Š½ŃŃŃŠµ Šø Š“ŃŠŗŠ°ŃŠµŃ Š½Š° ŠŠµŠ½Ń. Š½ŠøŃŠµ ŃŠ²Šµ Ń ŃŠµŠ±Š°ŃŃ. Š²ŠøŃŠµ ŠøŠ¼Š° Ń ŠŃŠ±Š°Š²Šø. Š°Š»Šø, Š¾Š½Šø ŠŗŠ¾ŃŠø Š½Šµ ŃŠµŠ±Ń, ŃŠ¾ Š½Šµ Š²ŠøŠ“Šµ. Sad ti ovde kenjas kao Adonis bog ljubavi i svih jebacha... Poenta jeste u stavu, ali to nema nikakve veze sa novcem, pa cak ni moci u pravom smislu te reci, tako mozes da nadjes ribu koja ce te voleti samo zbog toga. Da bi nasao normalnu devojku treba da imas samopouzdanje i da verujes u sebe, ne moras da budes ni bogat ni mocan. Takodje treba da imas u vidu da nece mozda svaka devojka bas tebe, mozda oce nekog drugog, te u tom smislu kad ispusis ne treba pasti u bedak nevidjeni - jebiga jednog dana life sucks, a sledeceg je great :) Naravno kad nadjes onu pravu ne treba da si u fazonu "e do jaja sam" i kao nista da ne radis na vezi, pustis stomacinu i sl, vec je tek tad izazov zadrzati je i napraviti da stalno bude zanimljivo. Naravno u svim ovim savetima nije zgoreg odrzavati makar pristojan fizicki izgled, a ne kao onaj lik sa blogom koji ima 350 kila ili tako nesto, treba se samo zapitati da li bi neko od vas bio sa debelom ribom? Pa isto tako i kod njih... Ah da, volim zensku ljubomoru - ribe koje nekada nisu ni razmishljale da izadju s tobom, odmah krenu da se zale kako si ih ignorisao ranije kada vide dobru cicu oko tvog vrata E to stoji, znaci koliko ima takvih slucajeva to je strasno, odjednom sam smrsao... Sio mi ga Djura... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Ako trazis samo sex ides na prvi splav sa mesecnom platom ili parama koje si dobio za rodjendan, nadjes klinku koja najvise deluje da bi se jebala, napravis se baja i onda je jebes to vece ili najkasnije u toku jedne nedelje, ne pravis palamurdije razne. Ili jednostavno platis teti iz oglasa ako te smara da se cimas, emotivni ucinak je isti, ili bar priblizan. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 treba se samo zapitati da li bi neko od vas bio sa debelom ribom? Zavisi koliko debelom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Eto klasicnog primera izvlacenja mojih reci iz konteksta, Igore stidi se! Taj deo uopste nije bila pojente price! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Naravno u svim ovim savetima nije zgoreg odrzavati makar pristojan fizicki izgled, a ne kao onaj lik sa blogom koji ima 350 kila ili tako nesto, treba se samo zapitati da li bi neko od vas bio sa debelom ribom? Pa isto tako i kod njih... moja devojka mene tera da pustim stomachinu (more then it is now) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 [roflmao][roflmao] Quote SvenevideÄi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Sad ti ovde kenjas kao Adonis bog ljubavi i svih jebacha... Poenta jeste u stavu, ali to nema nikakve veze sa novcem, pa cak ni moci u pravom smislu te reci, tako mozes da nadjes ribu koja ce te voleti samo zbog toga. Da bi nasao normalnu devojku treba da imas samopouzdanje i da verujes u sebe, ne moras da budes ni bogat ni mocan. Takodje treba da imas u vidu da nece mozda svaka devojka bas tebe, mozda oce nekog drugog, te u tom smislu kad ispusis ne treba pasti u bedak nevidjeni - jebiga jednog dana life sucks, a sledeceg je great :) Naravno kad nadjes onu pravu ne treba da si u fazonu "e do jaja sam" i kao nista da ne radis na vezi, pustis stomacinu i sl, vec je tek tad izazov zadrzati je i napraviti da stalno bude zanimljivo. ŠŠ²ŠµŃŠŗŠ¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾Š¾... Š“Š°Ń Š±ŃŠµ ŃŠµŃŠø Š¼Šø Š¾Š²Ń Š¾Š±ŠøŠ»Š°Š·Š½ŠøŃŃ, 2 Š¼Š¾ŃŃŠ° Šø Š¼ŠµŃŃŠ¾, ŠæŠ° ŃŃ Š“Š° ŃŠø Š¾Š±ŠµŠ·Š±ŠµŠ“ŠøŠ¼ Š“Š° ŃŠµŠ±ŠµŃ ŠŗŠ°Š¾ ŠŗŠ°Š»ŠøŃ Š„Š°ŃŃŠ½ ŠµŠ» ŠŃŃŠ°Ń . :* Eto klasicnog primera izvlacenja mojih reci iz konteksta, Igore stidi se! Taj deo uopste nije bila pojente price! Š“Š°Ń Š±ŃŠµ ŠŠ²ŠµŃŠø, Š¾ŠæŃŃŃŠø ŃŠµ. ŠŗŠ°Š“ ŃŠ°Š¼ Š¾ŃŠ²Š¾ŃŠøŠ¾ ŃŠ¾ŠæŠøŠŗ Šø ŠŗŠ°Š“ Š¼Šµ ŃŠ»ŠµŃŠ½ŃŠ»Š° Š¾Š²Š° ŃŠ»ŠøŃŠŗŠ°, Š½Šø Š½Š° ŠŗŃŠ°Ń ŠæŠ°Š¼ŠµŃŠø Š¼Šø Š½ŠøŃŠµ Š±ŠøŠ»Š¾ Š“Š° ŃŠø ŃŠµ ŃŠø Š²ŃŠ°ŃŠøŠ¾ Šø Š“Š° ŃŠµ ŃŠ»ŠøŠŗŠ° Š·Š° ŃŠµŠ±Šµ. Š½Šµ Š¼Š¾ŃŠ°Š¼Š¾ Š½ŠøŃŃŠ° Š“Š° Š²Š°Š“ŠøŠ¼Š¾ ŠøŠ· ŠŗŠ¾Š½ŃŠµŠŗŃŃŠ°. :))))))))))))))) moja devojka mene tera da pustim stomachinu (more then it is now) ŠøŃŃŠ° ŃŃŠ²Š°Ń. ŠŗŠ°Š¾ Š“Š° Š½Šµ Š±ŃŠ“ŠµŠ¼ Š·Š°Š½ŠøŠ¼ŃŠøŠ² ŠŗŠ¾Š½ŠŗŃŃŠµŠ½ŃŠøŃŠø. Š»Š¾Š». ŠŗŠ°Š“ ŃŠµ ŠæŃŃŃŠøŃ, ŃŠµŃŠøŃŠµ ŃŠø Š“Š° ŃŠø ŃŠµ Š·Š°Š¾ŠŗŃŃŠ³Š»ŠøŠ¾, Šø Š“Š° ŃŃŠµŠ±Š° Š“Š° ŠæŠ¾ŃŠ½ŠµŃ Š“Š° Š²ŠµŠ¶Š±Š°Ń Š½ŠµŃŃŠ¾. Šø ŃŠ°ŠŗŠ¾ Ń ŠŗŃŃŠ³. Š¶ŠµŠ½Šµ. ŃŃŠ±Šø ŠøŃ ŠŠ²Š°Š»Šµ. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts