Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 sisaj ga mada, ja ću na agoriu, mendija i svejzak 30. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 posle godinu i 8 meseci dosadi jedna riba voodoo. posebno sto smo se vidjali svaki dan.. par puta svaki dan :// zadnjih par meseci je bila tu redje, bila je u subotici pa sam mogao da izlazim i sl, al dok je bila tu zapostavio sam bio drustvo kao papucar (ne kazem da mi je bilo lose).. Pa to je ljubav matori! Daj boze da neko nekada zbog mene zapostavi drustvo... :/ @ Lesko Jedino je moze spasti ako je bila u PMSu kad se tripovala..? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Sisajte ga obojca. Ja necu nigde. :( ti imaš sandru i radeon 4kojiveć! @ Lesko Jedino je moze spasti ako je bila u PMSu kad se tripovala..? to izvlačenje na PMS za sopstvenu intelektualnu hendikepiranost je toliko jadno i ofucano da bih ovom prilikom želeo da predložim da betmen puca svakoj ribi koja pokuša takvu priču da proda po sred leve sise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 lesko brate mili njena prica mirise da se prcnula na moru pa je razmishljala da li ce je gristi savest ako bude posle sa tobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 sorry Leshko i ja se slazem sa dzijem nije sigurno od sunchanice odjednom promenila mishljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 @lesko rekli su ti sve manje vishe, josh da dodam da je problem i shto ona sada mozhda skapira da mozhe da te vuche za nos kad joj se tjefne. da je prava, ne bi to radila, a poshto nije prava, boli te uvo. samo prcaj i ne cimaj se :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 prcnula na moru ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Igro basket sat i po...malo je bilo vruce, moram priznati...:) Mada, uvek legne lepo posle posla, da se covek izduva... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Vratio se s Ade, mrtav sam. Jebena voda je prljava popodne uzas. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 to izvlačenje na PMS za sopstvenu intelektualnu hendikepiranost je toliko jadno i ofucano da bih ovom prilikom želeo da predložim da betmen puca svakoj ribi koja pokuša takvu priču da proda po sred leve sise. Moguce da si u pravu. btw, ova Zvezda je verovatno najlosiji fudbalski tim koji je ikada sklopljen! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Krule brate, zasto nam to radis? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jebotemish, pustite coveka da zivi. Nije to stvar koja se moze nauciti na tudjem slucaju, a sem toga nikad se ne zna. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Dosta sam dugo šarao svijetom Samocu lijecio kvantitetom Na putu sreo ljude, ranjene i lude I više put' opecene I u strahu nedorecene Zato ne jebem više jeftini clichè Da se samo o onoj pravoj piše Pa zar nijedna pjesma, nijedan stih Za onih milijun pogrešnih koje su bile tu Kad nisam imao nju Kad sam vikendom staj'o na rubu I kad je nedjelja zjapila k'o crna rupa Meni su neprave pružile ruku I poljupcima odvukle do jutra Nisu bile glupe, vjeruj mi Svaka je znala Kad nema velike ljubavi Dovoljna je i mala Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jebotemish, pustite coveka da zivi. Nije to stvar koja se moze nauciti na tudjem slucaju, a sem toga nikad se ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 marsh bre kurvo u pichku materinu VS zagorela pasta bolonjezi 5:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Daj boze da neko nekada zbog mene zapostavi drustvo... :/ Daj bože da neko nekada zbog mene zapostavi bilo šta :( U stvari, zajebite žene. Teretana ftw! Ovaj Wulfgar sve živo zna o vežbanju, sunce te ne jebalo Salute! .o> Nego koji vrh, sretnem u povratku nekog ortaka iz osnovne, koji zna sve o svakom šta mu se dešavalo do danas. Ko je krimos, ko je težak narkoman, ko je zreo za ludaju... ostade jedno pet ljudi iz osnovne normalno. Mrtvi paviljoni :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 samo da se javnem, evo me u pressu za kompom. ovde je ludilo, odo' na kaiser chiefse, pa na jamiroquaia, onda vitalic i modeselektor. gnh. pusa :* sisaj ga Proshao je Flogging Molly! :(((((((((((((((((((( Ontopic Bio sam na kupanju, na Moravi, sad cu da hasam neke virshle pa lubenicu pa cu posle do grada... same old story! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 prcnula na moru Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (☼_☼) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 najeo se ko stoka, ne mogu da disem, odo da legnem pa kad zaspem, sutra petak, jest da ce biti pakao, ali petak je Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 nego konacno umro jedan od drogasa sa prizemlja. 7 dana je trunuo. "stan je zapecacen od strane MUP" A niste se setili zadnje 4 godine da ih zapecatite dok su brljali jebote.... najeo se ko stoka, ne mogu da disem, odo da legnem pa kad zaspem, sutra petak, jest da ce biti pakao, ali petak je Hm, ja kad pomislim kolko imam posla po terenu (i to takvog tipa da moram biti svjez kao ruza) sutra, place mi se. Oko 3 cu liciti na mokru carapicu verovatno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Daj bože da neko nekada zbog mene zapostavi bilo šta :( U stvari, zajebite žene. Teretana ftw! Ovaj Wulfgar sve živo zna o vežbanju, sunce te ne jebalo Salute! .o> Nego koji vrh, sretnem u povratku nekog ortaka iz osnovne, koji zna sve o svakom šta mu se dešavalo do danas. Ko je krimos, ko je težak narkoman, ko je zreo za ludaju... ostade jedno pet ljudi iz osnovne normalno. Mrtvi paviljoni :| Kad smo vec kod Wulfija, je l' zavrshio on tu njegovu nesrecnu vishu trenersku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 eto kakvi ljudi puni mrznje postaju treneri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Kad smo vec kod Wulfija, je l' zavrshio on tu njegovu nesrecnu vishu trenersku ? Kako sam shvatio, pri kraju je. Ja da sam na njegovom mestu završio bih to ASAP i onda držao aerobik i pilates bogatim ribama što se primaju na Seks i grad. Jea, sekira u med! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 brate, napraviste analiticku studiju od ribe koju ne znate, sve je to na nivou pretpostavki i verovatnoce, a vi ste svi sigurni u to sto pricate. recimo, nije morala uopste da se prcne na moru, mozda joj se svideo neki lik samo, pa je pocela da razmislja, mozda joj se niko nije ni svideo nego je provela neko vreme u nekom drugom tripu bez ckodea, pa se razmislja, jebiga, promena sredine i atmosfere istripuju ljude. brate, idi kako osecas i kako odlucis, savete procitaj, ali nemoj nista zdravo za gotovo. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts