Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

posle godinu i 8 meseci dosadi jedna riba voodoo. posebno sto smo se vidjali svaki dan.. par puta svaki dan ://

zadnjih par meseci je bila tu redje, bila je u subotici pa sam mogao da izlazim i sl, al dok je bila tu zapostavio sam bio drustvo kao papucar (ne kazem da mi je bilo lose)..

Pa to je ljubav matori! Daj boze da neko nekada zbog mene zapostavi drustvo... :/

@ Lesko

Jedino je moze spasti ako je bila u PMSu kad se tripovala..?

facebook.com/speed.rs

Sisajte ga obojca.

Ja necu nigde.

:(

ti imaš sandru i radeon 4kojiveć!

@ Lesko

Jedino je moze spasti ako je bila u PMSu kad se tripovala..?

to izvlačenje na PMS za sopstvenu intelektualnu hendikepiranost je toliko jadno i ofucano da bih ovom prilikom želeo da predložim da betmen puca svakoj ribi koja pokuša takvu priču da proda po sred leve sise.

to izvlačenje na PMS za sopstvenu intelektualnu hendikepiranost je toliko jadno i ofucano da bih ovom prilikom želeo da predložim da betmen puca svakoj ribi koja pokuša takvu priču da proda po sred leve sise.

Moguce da si u pravu.

btw, ova Zvezda je verovatno najlosiji fudbalski tim koji je ikada sklopljen!

facebook.com/speed.rs

Dosta sam dugo šarao svijetom

Samocu lijecio kvantitetom

Na putu sreo ljude, ranjene i lude

I više put' opecene

I u strahu nedorecene

Zato ne jebem više jeftini clichè

Da se samo o onoj pravoj piše

Pa zar nijedna pjesma, nijedan stih

Za onih milijun pogrešnih koje su bile tu

Kad nisam imao nju

Kad sam vikendom staj'o na rubu

I kad je nedjelja zjapila k'o crna rupa

Meni su neprave pružile ruku

I poljupcima odvukle do jutra

Nisu bile glupe, vjeruj mi

Svaka je znala

Kad nema velike ljubavi

Dovoljna je i mala

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Daj boze da neko nekada zbog mene zapostavi drustvo... :/

Daj bože da neko nekada zbog mene zapostavi bilo šta :(

U stvari, zajebite žene. Teretana ftw! Ovaj Wulfgar sve živo zna o vežbanju, sunce te ne jebalo [:0]

Salute! .o>

Nego koji vrh, sretnem u povratku nekog ortaka iz osnovne, koji zna sve o svakom šta mu se dešavalo do danas. Ko je krimos, ko je težak narkoman, ko je zreo za ludaju... ostade jedno pet ljudi iz osnovne normalno. Mrtvi paviljoni :|

samo da se javnem, evo me u pressu za kompom. ovde je ludilo, odo' na kaiser chiefse, pa na jamiroquaia, onda vitalic i modeselektor. gnh. pusa :*

sisaj ga

Proshao je Flogging Molly! :((((((((((((((((((((

Ontopic

Bio sam na kupanju, na Moravi, sad cu da hasam neke virshle pa lubenicu pa cu posle do grada... same old story! :)

.

nego konacno umro jedan od drogasa sa prizemlja.

7 dana je trunuo.

"stan je zapecacen od strane MUP"

A niste se setili zadnje 4 godine da ih zapecatite dok su brljali jebote....

najeo se ko stoka, ne mogu da disem, odo da legnem pa kad zaspem, sutra petak, jest da ce biti pakao, ali petak je

Hm, ja kad pomislim kolko imam posla po terenu (i to takvog tipa da moram biti svjez kao ruza) sutra, place mi se.

Oko 3 cu liciti na mokru carapicu verovatno.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Daj bože da neko nekada zbog mene zapostavi bilo šta :(

U stvari, zajebite žene. Teretana ftw! Ovaj Wulfgar sve živo zna o vežbanju, sunce te ne jebalo [:0]

Salute! .o>

Nego koji vrh, sretnem u povratku nekog ortaka iz osnovne, koji zna sve o svakom šta mu se dešavalo do danas. Ko je krimos, ko je težak narkoman, ko je zreo za ludaju... ostade jedno pet ljudi iz osnovne normalno. Mrtvi paviljoni :|

Kad smo vec kod Wulfija, je l' zavrshio on tu njegovu nesrecnu vishu trenersku ?

Kad smo vec kod Wulfija, je l' zavrshio on tu njegovu nesrecnu vishu trenersku ?

Kako sam shvatio, pri kraju je. Ja da sam na njegovom mestu završio bih to ASAP i onda držao aerobik i pilates bogatim ribama što se primaju na Seks i grad. Jea, sekira u med!

brate, napraviste analiticku studiju od ribe koju ne znate, sve je to na nivou pretpostavki i verovatnoce, a vi ste svi sigurni u to sto pricate. recimo, nije morala uopste da se prcne na moru, mozda joj se svideo neki lik samo, pa je pocela da razmislja, mozda joj se niko nije ni svideo nego je provela neko vreme u nekom drugom tripu bez ckodea, pa se razmislja, jebiga, promena sredine i atmosfere istripuju ljude.

brate, idi kako osecas i kako odlucis, savete procitaj, ali nemoj nista zdravo za gotovo.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...