Guest Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 ovom igiju je stvarno bilo teško na moru. Prvo skoci pa reci hop, ako ti je frka uzmi neki dop. Od tih groznih dejtova, srce ce da te bole, ali nista ne brini uteha je Kole. Kosovac Dragan sigurna je luka, za razocaranog coveka punog ljubavnih muka. On je kao stena ljubavi HomoNomne Kad ti zle zenturace musko srce slome. zvezda potkrovlja i suterena i ne mogu kiflice na kuglanju, alo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 igija je neko istripovao da je required to hate na ruru :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 cuti, medlin, i nazad u kuhinju. tanjiri se nece sami oprati чуј, "бежи у кухињу". немој да се пројектујеш, ђарма-миџит-факеру. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Sad sam odspavao malo i sanjamo sam kako sam kao na probnom radu kao profesor i posle chasa dolaze mi deca i nude mi lobe,u fazonu "profesore,imamo neku kvalitenu robu hocete da se cepnete jednom" i ja kao nema frke razvlachi! I tako ja profesor shmrchem lobe sa djacima na kaderi У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 чуј, "бежи у кухињу". немој да се пројектујеш, ђарма-миџит-факеру. ja sam barem pichka sa velikim P i dalje, a ti si pichka koja je to poslednji put bila dok je umotavala faraone u zavoje pre nego sto bi ih poslali na poslednje putovanje Nilom. :* a ti srecko, cuti :). mozesh da kazesh da sam hejter, ali dobro znash da ne mozesh da kazesh da nisam u pravu po onom pitanju. :D @topik isplaniran mi svaki dan do sledece srede do u minut....uzas. ne volim takvu izvesnost It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 nesto mi se tripuje leva noga,kao da mi trne...ne znam u cemu je fora... idem lepo da kuliram i odmaram... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Odo kod drugara na vikendicu, slavi rodj :D Rostilj + Alchocol :D Vidimo se sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 chudi me da iako sam poslednjih 2h pred kraj mrtav umoran, kad dodjem kutji nema nishta od spavanja .. a spavam 4-5h dnevno. kapiram da tje vikend biti blast! pretvoram se u kruka jbt :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 "a za vas,( sto gubite u cetvrtfinalu 2x sa po 100 poena) medicinska vaga" i lold =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 hahahaha :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 igija je neko istripovao da je required to hate na ruru :-) ma nije to samo igi istripovao... manje hejta bre! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 podjem u dgra da zavrshim jeednu primarnui stvar, u medjuvremenu odradim sekundarnu i tercijarnu i anravno pijan zaboravim da odradim ovu primarnu. pa pushite mi qrac vi sa studija B:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Windows je sranje. Uzmem ti ja jutros onaj hard od 500 GB, donesem kući i prikopčam da kloniram boot particiju. Odradim preko Hirena, skinem stari da probam, i klonirani Win zabode na login ekranu. Probam da repairujem sa win diska, stari DVD-ROM neće da butuje uopšte, a nazovi novi rezač neće da čita lepo CD-ove i RW-ove. Narežem win disk na DVD sa starog harda, krenem repair i on krene da zabada na nasumičnim mestima. Na kraju uzmem disk i krenem da reinstaliram sve živo. Rezime: četiri ipo sprcana sata za ono što je trebalo da se završi za pola sata max, sa sve kopiranjem kompletnog starog diska. Sad sam došao iz teše gde sam istresao nagomilano nezadovoljstvo, izvalio sam za šta koja sprava služi, sad je baš super vrh. U povratku sretnem neku rodbinu kod Maksija koju nisam video 5-10 godina, jedva ih poznah a oni mene jok uopšte. Izvalim da su izrodili i decu, jebote život imam jedno troje sitnih braća i sestara od tetke i ujaka koje ne znam i oni mene ne znaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 sad mi je jasno zashto si mi obrisao signaturu :| neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Windows je sranje. Uzmem ti ja jutros onaj hard od 500 GB, donesem kući i prikopčam da kloniram boot particiju. Odradim preko Hirena, skinem stari da probam, i klonirani Win zabode na login ekranu. Probam da repairujem sa win diska, stari DVD-ROM neće da butuje uopšte, a nazovi novi rezač neće da čita lepo CD-ove i RW-ove. Narežem win disk na DVD sa starog harda, krenem repair i on krene da zabada na nasumičnim mestima. Na kraju uzmem disk i krenem da reinstaliram sve živo. Rezime: četiri ipo sprcana sata za ono što je trebalo da se završi za pola sata max, sa sve kopiranjem kompletnog starog diska. Sad sam došao iz teše gde sam istresao nagomilano nezadovoljstvo, izvalio sam za šta koja sprava služi, sad je baš super vrh. U povratku sretnem neku rodbinu kod Maksija koju nisam video 5-10 godina, jedva ih poznah a oni mene jok uopšte. Izvalim da su izrodili i decu, jebote život imam jedno troje sitnih braća i sestara od tetke i ujaka koje ne znam i oni mene ne znaju. bar ti nije iscurela voda iz saksije po hard disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Bio na basketu... crkoh... :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Bio na fudbalu... Crkoh... :D Kolko sam ocajan, zadnji put sam igrao fudbal pre 3 meseca, potrcao sam do suprotnog gola i vec se umorio, tako da se vecinu vremena provela na golu. Sad znam kako je Kiliju :P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Nemoj tako kili je van der sar... gledao sam ga par puta kako pravi parade... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 bio na trcanju ... crkoh :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Desi neo nema te 10+ dana! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ha, sutra je 08.08.08. The end is near, devil comes to earth! Or something. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 u jebote, pa moram nesto jebat stislo vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 good one! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Takvu sentenciju smo pre očekivali od nekih drugih korisnika foruma, ali dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 still here... no diablo detected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts