Jump to content

Alpha Protocol

brue

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stize u junu, ali pogledajte kako je koncipirana kamera uzasno, gledas ili u zemlju, ili kada je akcija 80 % ekrana zauzima nesto sto nema veze sa gameplayom ukljucujuci ledja vaseg junose, gejmplej usput izgleda klimavo uz sistem dijaloga koji ne zna niko sta treba da predstavlja...

koja je poenta ovih kamera iz treceg lica koja su toliko blizu pc-a ?

ocigledno ciljna publika im je samo konzolaska, jedini plus od toga je da ce biti minimum bagova

fallout_table.gif

• 3 weeks later...

Alpha Protocol Review

First Review:

Graphics -> 80 - The exteriors are not so bad but the models and their animations are far from perfect.

Sound -> 90 – Appropriate soundtrack.

Diversity -> 89 - Even though it’s the same game, there are many possibilities when it comes to customizing your character and deciding how to play.

Duration -> 90 - The replayability factor is really high. You can play Alpha Protocol a lot of times without experiencing the same adventure.

Overall -> 88 - A spy role playing game that succeeds in blending action with stealth and gives players a high degree of freedom in choosing how they want to proceed.

Nema zajebancije.

Ok, ako ti neces da obavljas svoju funkciju a to je beta tester igara pre nego sto izadju za PC, ima da nadjemo nekog drugog, cisto da te obavestimo. Ko bre tebe pita jel oces nesto da igras, ima bre da skidas cim se pojavi i da bacas review ovde odma sad odma !!!! Koja nedisciplina ... ccc ... :D :D :D

Nemam sta da igram vise, poceo sam da silujem emulatore igrajuci sve i svasta. Makar igra bila golo govno, cisto da imam nesto da startujem na racunaru a da nije firefox i ostali socijalni programcici. A mrzi me da crtam :(

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Mislim da je hakovanje računara u ovoj igri najgore rešenje u istoriji igara. Ikada. Od rođenja Hrista.

Odigrao sam 20 minuta i to je to za sad.. Nisam nešto oduševljen, ali sa druge strane nisam ništa ni video.

Nervira me što kada hoćete da preskočite dijalog (tj. ako ste pročitali subtitle pre voiceovera), ne preskoči samo tu rečenicu, nego ceo dijalog tog karaktera ... Iritirajuće ...

Skinuo sam neku rusku verziju, pa skidrow krek.

Moguće da je do toga, jer mi se gadno tripuje miš pri hakovanju računara (imaš dve šifre koje treba da smestiš u određene kvadratiće, jednu pokrećeš na wsad a drugu preko miša)...

+ što ima nekih random kočenja pri otvaranju vrata, checkpointima i generalno prelascima u neki cutscene.

set bEnableMouseSmoothing=False

in \Alpha Protocol\APGame\Config\DefaultInput.ini

then 2 instances of that same var in

<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APInput.ini

Also set in <username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APEngine.ini

the following:

[Engine.GameEngine]

bSmoothFrameRate=FALSE

MinSmoothedFrameRate=1024

MaxSmoothedFrameRate=4096

[systemSettings]

UseVsync=False

(The VSync option in the game does nothing, you have to change it manually)

And finally after all customizations set all user config files in

<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\

to read only.

fallout_table.gif

Blah... što mrzim te igre koje brljave kada je uključen vsync.

Ne podnosim tearing i gledam da mi bude uključen kada god je to moguće.

Jedva čekam da kupim 120Hz monitor.

Enivej, igra mi se još uvek "kupuje". Utisci posle :)

Dandy [RUR]

Ipak mi se rešilo samo od sebe, ili sam ja postao previše profi :)

Što se miša tiče. Za ovih sat - dva što sam igrao igri dajem ocenu 7.5/10. Par glitcheva koji me nerviraju, inaće je sasvim ok. Ništa specijalno, ali za ubijanje vremena je kul.