dovlagsi Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 ^Koje ste pice... Idete na basket, ne zovete i jos se hvalite po forumu kako ste se druzili :( .!. :( Organizuj, doci cemo. :) I neka ne bude Ada, koshevi nula, beton klizav.. Pozvacu i Danicu ako hoces. :) edit for Kole: Well, at least I'm not a nigg4 :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 SVI KOD DOVLE NA PAJAMA-JAMMY-JAM! ;o) http://sarcasticgamer.com/wp/wp-content/up...501lzzzzzzz.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Upisao sam 9. gimnaziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 svi su tu! Prljavi muslimanski "novisvetskiporedak" socijalisti-komunisti, nemica koja pati zbog holokasta, hrabri jevreji, pravoslavna kukavica, svestenik-jevrej-isus-hrist, slatka devojcica. Al ce Chuck da im jebe mame! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Dajte bre neke starije sestre ili tetke... za nas vremesnije...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 svi su tu! Prljavi muslimanski "novisvetskiporedak" socijalisti-komunisti, nemica koja pati zbog holokasta, hrabri jevreji, pravoslavna kukavica, svestenik-jevrej-isus-hrist, slatka devojcica. Al ce Chuck da im jebe mame! hhahahahaha evo i ja gledam :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Posle posla bio na basketu sa Dovlom i Formicom...strasno smo sakovali :(((( Bilo je prevruce! Sutra ce biti malo umerenije vreme... bilo je haos... likovi navikli na kos, pa nas dobili. a protiv onih drugih, ja se izvinjavam nisam mogao da cuvam onog lika - smrdeo je ko morz. Dajte bre neke starije sestre ili tetke... za nas vremesnije...:) icicemo ovih dana na neki splav, bice. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 smrdeo je ko morz. a inache ljudi mirishu dok igraju basket ? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 tako mi se spava a moram cekam 00, pratim svecu na bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Rece mi keva da smo dobili vladu...zamalo da prdnem pa mi preselo...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 toshiba, 1920 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 pala neka bleja sa drustvom, a sutra idem da vadim jebeni pasos ono napunio sam baretiju na mobu i iPod-u poneo jedno 4 casopisa, spremio litar ipo vode hrane za ceo dan, i kanalisao strpljenje. Bice jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Pa stvarno, 'de baš ideš na drugi dan otkad daju pasoše? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 na taj pasosh se inache cheka mesec dana, tako da ono, ne znam da li si ti planirao da putujesh uopshte ove godine i kada;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Pa stvarno, 'de baš ideš na drugi dan otkad daju pasoše? :) pa moram, ono isteko mi je stari a putujem za jedno mesec mesec ipo dana. Tako da ono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 bio na pivu i bleji sa ortacima u kraju, sada kuliranje .. @ dovla, absolute, neo, formica... ae neki basket u sredu, a? sutra je kao kisa, pa ce taman u sredu biti koliko toliko podnosljivo vreme .. sta kazete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 00.20 TCM Film: "Odiseja 2001" weeee again :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Bio na nekoj bleji sa ortakom i njegovom (polu-retardiranom) ekipom sa odbojke. Mislio sam da cu ostati duze da se smejem likovima :/ Videli Danicu na Obilicevom, ali nije htela da se javi :P Sad da dovrsim Pitch Black (d'oh), pa da nadjem nesto pametno da radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) 00.20 TCM Film: "Odiseja 2001" weeee again :) choveche, odiseja ide na tcm-u jednom u 2 nedelje, i tako vec 5 godina, neko ce da pomisli da nisu otkupili prava ni za jedan drugi film. interesantno ej takodje da ga svaki put i pogledam, kada ga uhvatim:)) Edited July 7, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 znam... ja ga ne gledam jer se istripuje zvuk, pa moram da pojacam tv mnogo, i onda susti (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) koji vikend, je-bo-te... » Click to show Spoiler - click again to hide... «p.s. serete govno svi, nji nji nji! Edited July 7, 2008 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Lol, al sam neshto u bash,bash emo crnjak fazonu celo veche, mora da je zato sam pre neki dan sam raskinuo sam ribom sa kojom sam msilio da cu dugo da furam,pa me sad doshlo :(( A bash sam ga iskulirao opsuhteno par dana... Satane ajd dodji da me tabash malo da mi izdje iz glave ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 koje putovanje, nikad u 3 dana nisam vishe preshao lol healing force • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Kakva sjajna i velika radost. Prvo mi je otkazan let iz Ciriha za London. Pa je onda posle josh i pomeren. Pa je kasnio zbog guzhve na aerodromu. Pa sam onda trchao da bih stigao na bus za Newprot koji je inache u pichki materinoj u negde u Velsu. Naravno nisam stigao Eo me sada na Hitrou chekam jutanji bus. Josh samo 7 i po sati chekanja. A ovaj kurac je pun crnaca :( E i da se doda u zapisnik da sam kenjao na Cirishkom aerodromu. Hvala. Edited July 8, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts