Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deste bre ljudi, sta ima? :)) Danas je bilo ok u prevozu, a i fino sam se naspavao. Opet mi se potvrdilo da kad treba da ustanem u 07h najbolje je da legnem negde oko 01h. Ako legnem ranije razvalim se od spavanja pa tezhe ustanem, ako legnem kasnije (tipa posle 03h) onda jedva ustanem. Ova nedelja ce mi biti prepuna nekakvih sastanaka, valjda necu nijedan da zaboravim :)

jebote sve me boli, unakazih se, sutra ima da kukam kad se sve ovo ohladi...papa

pa kad ga prespavas. vodim te u zezanje, da vidis kako se oduzi, zaboravis kad si radio.

Pa zato mi brzo i prodje subota izaso ujutro doso u 2 ujutro. Mnogo mi brzo i lepo prodje :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Aaah , vratih se sa ispita , za divno cudo profesor nije bio u losem elementu

valjda sto nije izlazio satima iz sale gde je konstantno radila klima ...

ma ko zna ostaje da se vidi

sad da se odmorim pa na adu oko 17h \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

pa to vam je kao da stavljate u kasicu prasicu dinar svaki dan :D i onda posle duuugo vremena razbijete i ono gomila para :D da ste trosili dinar svaki dan to ne bi bilo nista :D ovako to je premija !!!:D

ti ne mozes da dignes pare sa pej pala u srbiji ?:D

Нема  будућности без истине.

pa to vam je kao da stavljate u kasicu prasicu dinar svaki dan :D i onda posle duuugo vremena razbijete i ono gomila para :D da ste trosili dinar svaki dan to ne bi bilo nista :D ovako to je premija !!!:D

ti ne mozes da dignes pare sa pej pala u srbiji ?:D

Ima ortak paypal acc u Shvajcarskoj, samo ce posle prebaciti kesh na nashu karticu... Koje bre emocije kad sam izgubio 3godine zivota? Hocu da se otarasim bede, nisam ja k'o Kruko i njegov bicycle from hell! :)

.

Kako se ko doseli u zgradu, tako krene da buši po stanu i obija zidove kako mu padne na pamet. A onda se odseli za pola godine ili godinu, i sve u krug. Jebem ti takve ljude i takve navike, živim u ovoj zgradi već 16 godina i najveća buka koju sam ikad napravio bila je kad sam u mladosti ludosti puštao Astral Projection kao test ozvučenja za osamnaesti, a sad trpim ovo izdrkavanje već drugi dan (da, nedelja popodne je pravo vreme za početak građevinskih radova), na kurac ih nabijem dabogdaimsepolomilaburgija!1

Kako se ko doseli u zgradu, tako krene da buši po stanu i obija zidove kako mu padne na pamet. A onda se odseli za pola godine ili godinu, i sve u krug. Jebem ti takve ljude i takve navike, živim u ovoj zgradi već 16 godina i najveća buka koju sam ikad napravio bila je kad sam u mladosti ludosti puštao Astral Projection kao test ozvučenja za osamnaesti, a sad trpim ovo izdrkavanje već drugi dan (da, nedelja popodne je pravo vreme za početak građevinskih radova), na kurac ih nabijem dabogdaimsepolomilaburgija!1

pa brate ti opt kreni s astral terapijom [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...