Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Kupao se na Adi danas omg i standardno sam se ojeo na butinama od prljave vode aaaargh!!

I udarilo me sunce i crven sam do jaja, al nema veze.

A i izgleda da sam ponovo usao u period kada padam pod uticaj jedne devojke.. Moracu nesto da uradim, bezhi mi kolosek. Danas se brijem i umesto pene uzeh dezodorans da prskam.. prso. :)

facebook.com/speed.rs

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

chudo josh uvek neko nije iskoristio onu "e rekla mi tvoja sestra da ti kazem da ne dolazi "

moguce zbog toga shto ni ne znamo kakva ti ej sestra ni koliko ima godina:))

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

absolute ako ti je Pedobear pri ruci ili nozi :D dovati ga jednom za mene onako ,za dobar dan :)))

Ma, nisam ga video ceo dan, zagino sam sa inspektorom poreske kontrole, pokusavajuci da mu objasnim kako to da referenti za finansije ne znaju da naprave pdv racun (mada sam im istampao clan zakona koji lepo kaze sta ide u njega):)

A, i pedobear je postao mnogo bezobrazan, ashikuje sa jedinom dobrom ribom u firmi...

Moracu da ga mlatnem, i za tebe i za mene....:)

Vudu...drzim ti palceve...

Koliko sam ja samo korpi pokupio u zadnje vreme (mogu da postanem pr Gradske cistoce), nekom drugom sigurno mora da upali.....preusmeravam tu energiju ka tebi, ako je moguce...

Inace, pakleno u gradu, sva sreca da nisam morao nigde da izlazim....:)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

zavisi od smera...

meni za filmsku i tv produkciju trebaju 2 obavezne knjige (osnovi filmske produkcije;osnovi televizijske produkcije) i 6 neobaveznih,kao neka vrsta bedtime reading-a...

posle za 3. i 4. krug traze da znas da uradis produkcijsku analizu filma,i tako neke gluposti... :)))

2ch4bup.jpg

sta se uchi za prijemni na fdu?

meni za filmsku i tv produkciju trebaju 2 obavezne knjige (osnovi filmske produkcije;osnovi televizijske produkcije) i 6 neobaveznih,kao neka vrsta bedtime reading-a...

posle za 3. i 4. krug traze da znas da uradis produkcijsku analizu filma,i tako neke gluposti... :)))

ne zaboravi, o Buñuelu sve najbolje;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

zavisi od smera...

aha, tnx, a jel postoji neki objektivni (bodovni) sistem ocenjivanja prijemnog ili je sve subjektivno i zavisi od shefa komisije? Ja sam se totalno razocarao u FDU kada je pre jedno pet godina, na ispitu za glumu, jednog mog supertalentovanog ortaka oborio niko drugi no Vujke....

"velichina" nasheg glumista

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne zaboravi, o Buñuelu sve najbolje;)

zajedno sa Salvadorom Dalijem uradio film "Andaluzijski pas"... - NISAM PROCITAO,ZAPAMTIO SAM :DDD

aha, tnx, a jel postoji neki objektivni (bodovni) sistem ocenjivanja prijemnog ili je sve subjektivno i zavisi od shefa komisije? Ja sam se totalno razocarao u FDU kada je pre jedno pet godina, na ispitu za glumu, jednog mog supertalentovanog ortaka oborio niko drugi no Vujke....

"velichina" nasheg glumista

sto se tice glume,mislim da nema nikakav objektivni sistem ocenjivanja,nego jednostavno u kakvom se svetlu prikazes u tom trenutku...

dok na mom smeru,u tom prvom krugu imamo 60 pitanja na zaokruzivanje,i da bi prosli dalje potrebno je imati minimum 41 tacan odgovor...i tu niko nista ne moze da ti uzme,niti uskrati...

dok vec od 2. pa do 5. kruga,sta ti bog(komisija) da :)))

edit: kraj pauze zaista,vracam se ucenju :)

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

zajedno sa Salvadorom Dalijem uradio film "Andaluzijski pas"... - NISAM PROCITAO,ZAPAMTIO SAM :DDD

Jel' u tom filmu ima neka scena kad neki bolesnik izvata neku babu/zenu ili sam ja neshto pomeshao? ;]

Vratio se iz teretane, dobar trening odradio, chekao bus pola sata ;\... Sad da se nazderem i idem na trchanje sa ortakom. Kako cu da spavam k'o zaklan kad se vratim! \o/

.

jebote koliko mi je vrutje, ali imam da istrajem i da odem da istrcim koji krug po kraju.

jos da nije vrutje nabacim kapuljacu i da lovim decu.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Jel' u tom filmu ima neka scena kad neki bolesnik izvata neku babu/zenu ili sam ja neshto pomeshao? ;]

zaista mislis da znam?:D

ma bre procitao u literaturi za prjemni pre jedno 2 nedelje,pa zapamtio...ipak nije bas sve iscurelo... :))

@topic upravo zavrsih sa danasnjim ucenjem \o/...ne ide mi se na spavanje,jer znam da me isto ovo ceka kad se probudim... :( :)

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...