dovlagsi Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Kupao se na Adi danas omg i standardno sam se ojeo na butinama od prljave vode aaaargh!! I udarilo me sunce i crven sam do jaja, al nema veze. A i izgleda da sam ponovo usao u period kada padam pod uticaj jedne devojke.. Moracu nesto da uradim, bezhi mi kolosek. Danas se brijem i umesto pene uzeh dezodorans da prskam.. prso. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ajde vodoo mani se ramijevih problema ;D gledaj svoj :D moram kupiti fotoaparat :Du medjuvremenu cekam sestru da dodje pa da jedemo vise inace cu umreti od gladi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Isprži neka jajca, tolko valjda znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 sve sam spremio bre :D nego cekam da dodje da jedemo svi mama sestra bla bla :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) chudo josh uvek neko nije iskoristio onu "e rekla mi tvoja sestra da ti kazem da ne dolazi " moguce zbog toga shto ni ne znamo kakva ti ej sestra ni koliko ima godina:)) Edited June 23, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) pa ne, pokusava da kaze ali mumlja, nista je ne razumem!!! :* kal1 :D Edited June 23, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 alo bako, alo:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 absolute ako ti je Pedobear pri ruci ili nozi :D dovati ga jednom za mene onako ,za dobar dan :))) Ma, nisam ga video ceo dan, zagino sam sa inspektorom poreske kontrole, pokusavajuci da mu objasnim kako to da referenti za finansije ne znaju da naprave pdv racun (mada sam im istampao clan zakona koji lepo kaze sta ide u njega):) A, i pedobear je postao mnogo bezobrazan, ashikuje sa jedinom dobrom ribom u firmi... Moracu da ga mlatnem, i za tebe i za mene....:) Vudu...drzim ti palceve... Koliko sam ja samo korpi pokupio u zadnje vreme (mogu da postanem pr Gradske cistoce), nekom drugom sigurno mora da upali.....preusmeravam tu energiju ka tebi, ako je moguce... Inace, pakleno u gradu, sva sreca da nisam morao nigde da izlazim....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 evo kratka pauza u ucenju...samo da pojedem malo cokolade,popijem sumecu tabletu,i javim se ruru... ;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 sta se uchi za prijemni na fdu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 zavisi od smera... meni za filmsku i tv produkciju trebaju 2 obavezne knjige (osnovi filmske produkcije;osnovi televizijske produkcije) i 6 neobaveznih,kao neka vrsta bedtime reading-a... posle za 3. i 4. krug traze da znas da uradis produkcijsku analizu filma,i tako neke gluposti... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 A? you made a funneh there! @vudi eh, premetjeni sistemi vrednosti kod zhena u ovim turbulentnim vremenima. otimaju se o shabane ;] hvala za rechi podrshke drugari :* evo i vama malo pozitiv vajbrejshns ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 sta se uchi za prijemni na fdu? meni za filmsku i tv produkciju trebaju 2 obavezne knjige (osnovi filmske produkcije;osnovi televizijske produkcije) i 6 neobaveznih,kao neka vrsta bedtime reading-a... posle za 3. i 4. krug traze da znas da uradis produkcijsku analizu filma,i tako neke gluposti... :))) ne zaboravi, o Buñuelu sve najbolje;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 zavisi od smera... meni za filmsku i tv produkciju trebaju 2 obavezne knjige (osnovi filmske produkcije;osnovi televizijske produkcije) i 6 neobaveznih,kao neka vrsta bedtime reading-a... posle za 3. i 4. krug traze da znas da uradis produkcijsku analizu filma,i tako neke gluposti... :))) aha, tnx, a jel postoji neki objektivni (bodovni) sistem ocenjivanja prijemnog ili je sve subjektivno i zavisi od shefa komisije? Ja sam se totalno razocarao u FDU kada je pre jedno pet godina, na ispitu za glumu, jednog mog supertalentovanog ortaka oborio niko drugi no Vujke.... "velichina" nasheg glumista It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) ne zaboravi, o Buñuelu sve najbolje;) zajedno sa Salvadorom Dalijem uradio film "Andaluzijski pas"... - NISAM PROCITAO,ZAPAMTIO SAM :DDD aha, tnx, a jel postoji neki objektivni (bodovni) sistem ocenjivanja prijemnog ili je sve subjektivno i zavisi od shefa komisije? Ja sam se totalno razocarao u FDU kada je pre jedno pet godina, na ispitu za glumu, jednog mog supertalentovanog ortaka oborio niko drugi no Vujke.... "velichina" nasheg glumista sto se tice glume,mislim da nema nikakav objektivni sistem ocenjivanja,nego jednostavno u kakvom se svetlu prikazes u tom trenutku... dok na mom smeru,u tom prvom krugu imamo 60 pitanja na zaokruzivanje,i da bi prosli dalje potrebno je imati minimum 41 tacan odgovor...i tu niko nista ne moze da ti uzme,niti uskrati... dok vec od 2. pa do 5. kruga,sta ti bog(komisija) da :))) edit: kraj pauze zaista,vracam se ucenju :) Edited June 23, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Karta je kupljena, komp popravljen, ou jes ou jes ou jes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Danas kad nisam umro nikad necu, malo se nisam onsevestio 20x od vrucine :OO ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) gradjansko pravo :D HA JAVIO MI SE KRUKO :D Edited June 23, 2008 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 lobi blokova, moraću jednom da izblejim tamo ceo dan u nadi da će kruko proći pored mene bajsom, ne mora da stane samo da posle mogu i ja da to spomenem na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 zajedno sa Salvadorom Dalijem uradio film "Andaluzijski pas"... - NISAM PROCITAO,ZAPAMTIO SAM :DDD Jel' u tom filmu ima neka scena kad neki bolesnik izvata neku babu/zenu ili sam ja neshto pomeshao? ;] Vratio se iz teretane, dobar trening odradio, chekao bus pola sata ;\... Sad da se nazderem i idem na trchanje sa ortakom. Kako cu da spavam k'o zaklan kad se vratim! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 jebote koliko mi je vrutje, ali imam da istrajem i da odem da istrcim koji krug po kraju. jos da nije vrutje nabacim kapuljacu i da lovim decu. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Jel' u tom filmu ima neka scena kad neki bolesnik izvata neku babu/zenu ili sam ja neshto pomeshao? ;] zaista mislis da znam?:D ma bre procitao u literaturi za prjemni pre jedno 2 nedelje,pa zapamtio...ipak nije bas sve iscurelo... :)) @topic upravo zavrsih sa danasnjim ucenjem \o/...ne ide mi se na spavanje,jer znam da me isto ovo ceka kad se probudim... :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ^koga ti zajebavash ?!? see you @ 24:00 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 zanimljivo je kako se na ovom rur-u sve okrece na neku gay stranu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts