dzontra.volta Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Istetovirao sam se! Ne znam dal da se smejem ili placem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Bio do zute grede nenadano, sad gledam tenis. Sjajna inache bila scena u gradu, taman pred onu kishu u centru oko 18h ja u Beogradskoj na semaforu sa bulevarom, na semaforu crveno. Ja kao gledam u svetlo na semaforu, kad ono krenulo da zmirka par sekundi i ugasi se. I nestade struje u semaforima. Kao u horor filmu. I sad svi krenuli sa raskrsnice polako, ne znaju ko, sta i kako :) Scena dva coska dalje, semafor 27. mart / ruzveltova. Treperi zhuto, ukljuci se full zhuto, postane crveno. Cekam minut, dolazi zuto pa zeleno, krecu automobili, zeleno traje bukvalno dve sekunde, vraca se u zhuto pa crveno, svi koche. I sad, ovi iz ruzveltove stoje jer im je crveno, ali stojimo i mi u 27. marta jel nam je crveno i nishta se ne desava na raskrsnici par minuta :) I onda se opet pali zeleno napam i idemo dalje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 A da, da si dosao na odmoru, ne bismo te mogli oterati :P he-he, pa pitao sam gde ih krijete! shala mala, zaista ne bih mogao ostati. eventualno da namignem nekoj drugarici i to je to :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Istetovirao sam se! Ne znam dal da se smejem ili placem :/ ne seri nego baci sliku teta :D da se smejemo dok places :D Edited June 12, 2008 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 You are forgiven! Brain damage sutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Kakav usran dan.... nocas mi je neko izbusio zadnju levu gumu, a rezervna mi nije bila napumpana, a pumpu nisam imao. Dovucem se prevozom do posla, (ne koristite liniju E3, ide kroz ceo grad da bi dosla do bloka 61), onda krenem u banku da pustim neke virmane i napadne me roj nekih malih musica....jedva se istresem od njih....krenemo draga i ja kuci, samo sto smo izasli iz autobusa, uhvati nas onaj nehumani pljusak....mokri do gole koze.....usran dan.....odo da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 @kruko surova istina :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 znachi dakica se totalno izbrendirao....pretpostavljam da je neka latinska poslovica ili bar code It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Vrnuh se iz grada... Odlozena nam je dodela diploma za ponedeljak tako da i ja odlazem shishanje za utorak. Smor... U gradu bilo kul... Sad cu malo da gledam Naruta pa na spavanje... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Šištanje ? Skraćuješ samo ili ideš do kraja ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) ^^taj rad, raspustam se tipa u cetvrtak, sisanje u petak ujutru :) Edited June 12, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 koja vam je to fora sa shishanjem posle raspusta? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 bazeni ovo ono....vrelina pa im smeta :D bar je meni smetalo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Šištanje ? Skraćuješ samo ili ideš do kraja ? :) Mozda malo ostavim...dosta je bilo 6 godina duge kose! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 fora je , bar kod mene, ja se ne sisam redovno ( plus imam duzu kosu) tako da kad se sisam skratim je dosta, treba mi par dana da se naviknem , budem smesan na prvu uvek...ne volim tako da se pojavim u skoli odmah tako da :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 mukice. jel tribal ili japansko slovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 @jasamnepismen hehe, obavezno pics, pre i posle :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 @jasamnepismen hehe, obavezno pics, pre i posle :) Bice bice :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 videla da mi je ivan oprostio duplu temu. sad mogu da zaspim. qnotj. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 au kako ih ne volim bre don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 A ja budan. Bio sam umoran i legao u 20:45. Onda sam kao nesto spavao. U svakom slucaju ustao sam u 01:00. 4 sata sam ja spavao. Ludilo. I sad bih da spavam ali ne znam da li cu moci da zaspim. Ovo mi se nije desilo ne pamtim. De si Exy. Idem sa se ishishtim. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 lele, kojih tri sata oldskul flesheva na mircu umesto da radim nesto konkretno, ali je vredelo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Auuu koliko sam se sashio..... jebeno zlo u kabareu... :O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Bravo Nikola idiote jel se sad ide na spavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts