Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio do zute grede nenadano, sad gledam tenis.

Sjajna inache bila scena u gradu, taman pred onu kishu u centru oko 18h ja u Beogradskoj na semaforu sa bulevarom, na semaforu crveno. Ja kao gledam u svetlo na semaforu, kad ono krenulo da zmirka par sekundi i ugasi se. I nestade struje u semaforima. Kao u horor filmu. I sad svi krenuli sa raskrsnice polako, ne znaju ko, sta i kako :)

Scena dva coska dalje, semafor 27. mart / ruzveltova. Treperi zhuto, ukljuci se full zhuto, postane crveno. Cekam minut, dolazi zuto pa zeleno, krecu automobili, zeleno traje bukvalno dve sekunde, vraca se u zhuto pa crveno, svi koche. I sad, ovi iz ruzveltove stoje jer im je crveno, ali stojimo i mi u 27. marta jel nam je crveno i nishta se ne desava na raskrsnici par minuta :) I onda se opet pali zeleno napam i idemo dalje ;)

Kakav usran dan.... nocas mi je neko izbusio zadnju levu gumu, a rezervna mi nije bila napumpana, a pumpu nisam imao. Dovucem se prevozom do posla, (ne koristite liniju E3, ide kroz ceo grad da bi dosla do bloka 61), onda krenem u banku da pustim neke virmane i napadne me roj nekih malih musica....jedva se istresem od njih....krenemo draga i ja kuci, samo sto smo izasli iz autobusa, uhvati nas onaj nehumani pljusak....mokri do gole koze.....usran dan.....odo da spavam...

@kruko

surova istina :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

^^taj rad, raspustam se tipa u cetvrtak, sisanje u petak ujutru :)

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

fora je , bar kod mene, ja se ne sisam redovno ( plus imam duzu kosu) tako da kad se sisam skratim je dosta, treba mi par dana da se naviknem , budem smesan na prvu uvek...ne volim tako da se pojavim u skoli odmah tako da :)

▲

▲ ▲

videla da mi je ivan oprostio duplu temu. sad mogu da zaspim. qnotj.

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

A ja budan. Bio sam umoran i legao u 20:45. Onda sam kao nesto spavao. U svakom slucaju ustao sam u 01:00. 4 sata sam ja spavao. Ludilo. I sad bih da spavam ali ne znam da li cu moci da zaspim. Ovo mi se nije desilo ne pamtim.

De si Exy.

Idem sa se ishishtim.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...