Cartman_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) pix or gtfo! :D Edited June 27, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Juce polozio ispit \o/ danas na upis, gledam i danas 36 stepeni, na svu srecu sutra neko zahladjenje. A malo je smor sto ovog vikenda nema F1 ali meh jebaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Dobro jutro...danas malo smirivanje situacije na poslu...hopefully....:) Dal je suvise rano, ali ja ne prepoznajem deo tela na kom je ona tetovaza...:) @Statore samo tako...veceras nemam milosti prema tebi na rhh... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Jutro svima idem da jedem pahuljice sada pa malo vezbanja, btw juce umalo nisam izvrsio samoubistvo zbog vrucine. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ostavio neki torent da skida od sinoc, dosta zauzima pa nisam hteo smaram konekciju kad sam ustao, stigao sad na sljaku, dovezao svecu i buraza nesto do kruga klinickog da zavrsavaju, malo da overim forume i mailove pa da pocnem sa radom, e da PEEEETAAAAAAK :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 inace, uzao sam u uzi krug za cimera, u konkurenciji je jos jedan lik i dve ribe, ako prodjem jao jao ^_^ sutra cu znati, a danas moram da spremim spisak troskova, da vidim mogu li ja da izdrzim mesec od ostatka kesa koji mi ostane, ili ne... boris se protiv dve zene? instant fail :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) ako su lose ribe opet je fail :) uzmi moj savet... nemoj da zivis sa zenama... been there done that... it sucks! edit: al dobro ja sam opet bahato alkoholicarsko aljkavo kopile tako da... who knows :) ako su dobre ribe i ako te prime jedna(obe omg) ce te silovati. :) Edited June 27, 2008 by Dylan Dog If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 gledao sinoc kod ortaka onu sramotu od fudbala, popili par piva, lomatitj izblejao gajbi na internetima, pricao sa ortakinjom o islandu, jako zanimljiva drzava i narod, moracu malo da se uputim u njihovu kulturu. legla bi mi kuntalina popodne, izvalio sam da mi je mera da legnem u 12 da budem relativno chio sledeceg dana, ali sta je tu je, dolazi vikend pa cu se naspavati kao car. samo da iskombinujem neku bleju, rastavljam se od nespavanja proslih nekoliko petaka(?) (petkova??) i subota. inace, uzao sam u uzi krug za cimera, u konkurenciji je jos jedan lik i dve ribe, ako prodjem jao jao ^_^ sutra cu znati, a danas moram da spremim spisak troskova, da vidim mogu li ja da izdrzim mesec od ostatka kesa koji mi ostane, ili ne... Meni je najbolje sto im greju trotoare pa vikendom svi posle pijanchenja spavaju po trotoaru lol OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 yeeeea... riiiiiiiiiight :) jos ako su kinky.... :))))) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) dupli... Edited June 27, 2008 by Dylan Dog If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ako se dobro setjam greju trotoare koristeci gejzere, a klasicna su zapadno-evropska zemlja po pitanju posla/odmora i vikendom se svi opijaju ko majmuni, pa policija posto jelte nema posla kupi pijane ljude sa ulica i razvozi ih kucama :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Deste ljudi! Dobro jutro, dobar dan! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Scena iz prevoza - Ulica je Svetog Save, pravac naravno ka Slaviji posto je jednosmerna ulica. Sa desne strane u kosom parkingu stoji Citroen C3. Do njega dolazi neki lik da sedne i da vozi. Medjutim, blokiran je sa dva automobila koji su stali do njega i upalili sva cetiri, i on ne mozhe da izadje. Automobil ispred mene trazhi parking. Vidi sta se deshava, pomera se malo u rikverc (iako samim tim blokira ova dva automobila i sam citroen i daje desni migavac, kao, da se ubudzi tu kad ova tri automobila odu (a ne mogu jer ih on blokira). Problem je naravno sto taj automobil ispred mene blokira i protok po ulici sto znachi da em sto nema sanse da se svi pomere u rikverc da bi ovaj auto mogao u rikverc takodje (pa da ostali mogu da izadju), a naravno i sto iza stoji 50 automobila ljudi koji idu na posao i koji su naravno nervozni. Nije potrebno dodati da je u tom automobilu koji je blokirao ulicu i hteo da se parkira - zhena vozach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 esi caopr ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Išao do Tesle da uzmem burazu svedočanstvo, koji blam od proseka :S Now to hit the shower... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 fizichki i psihichki se pripremam za vecherashnje ludilo na ortakovoj vikendici.. ZIVOT JE LEP KADA SE IDE NA ORTAKOVU VIKENDICU BREEEE.. ima da stavim drogu u heroin vecheraaas.. aaaa.... SAMO REJV! SAMO SAMO REJV! REJV SAMO! SAMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 omfg spavao sam skoro 9 sati iz chista mira, za sve su krive zle ponocne shetnje =o) also napolju iz nekog razloga ponovo krajnje prihvatljivo...mozda zbog vetritja ovde na kosi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 da, i ovde na slaviji pirka neki vetar, al izgleda da ce opet biti pakao...inace opet sam prespavao i to ko zna dokle bi kuntao da me drugarica neje zvala...rofl za scenu iz saobracaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 пеееееееетаааааааааааааааак... \o/ MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ustao sam pre 12 :O mora da je zbog ove vrucine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Scena iz prevoza - Ulica je Svetog Save, pravac naravno ka Slaviji posto je jednosmerna ulica. Sa desne strane u kosom parkingu stoji Citroen C3. Do njega dolazi neki lik da sedne i da vozi. Medjutim, blokiran je sa dva automobila koji su stali do njega i upalili sva cetiri, i on ne mozhe da izadje. Automobil ispred mene trazhi parking. Vidi sta se deshava, pomera se malo u rikverc (iako samim tim blokira ova dva automobila i sam citroen i daje desni migavac, kao, da se ubudzi tu kad ova tri automobila odu (a ne mogu jer ih on blokira). Problem je naravno sto taj automobil ispred mene blokira i protok po ulici sto znachi da em sto nema sanse da se svi pomere u rikverc da bi ovaj auto mogao u rikverc takodje (pa da ostali mogu da izadju), a naravno i sto iza stoji 50 automobila ljudi koji idu na posao i koji su naravno nervozni. Nije potrebno dodati da je u tom automobilu koji je blokirao ulicu i hteo da se parkira - zhena vozach. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Taj klip ima odgovor za sve! In other njuz, neki retos je slomio ključ u ulaznim vratima zgrade, sad moram da podmetnem ciglu ako negde izađem i nadam se da je neko neće skloniti :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Plava Traka = Zhuta Greda u 5 ujutru FTW!1111 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 evo prolazi jos jedan radni petak, polako ali sigurno, lol za dogadjaj iz saobracaja, mada realno svako od nas vidja tako nesto svaki dan :) mogao bi danas posle posla kad budem isao u banku da sredim konacno u posti za one akcije, red bi bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) Ustadoh u 12, smarali me do 12 100puta da ustanem i zvonio mi je telefon jedno 10puta. ;\ Keva mi sinoc utroshila proju u mleko da imam neshto sad za doruchak i ja se obradovao sve dok nisam stavio prvu kashiku u usta. JEBENO MLEKO SE POKVARILO!!!!!!!!!111 AAAAAAAAAAAA FFS!! :(((((( BTW vecheras krecem za BGD. Prijemni mi je sutra i prekosutra. Edited June 27, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts