G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 lol i ja sam sanjao svasta kojesta nesto i to je mogami trajalo i trajalo i trajalo :) bash sam uzivao Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja nisam, triput sam zamalo izbegao batine i ispalila me neka riba. Sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ja sam ucestvovao u nekom okrshaju srpse vojske i nato-a ali sa komichnim momentima i sexualnim isksutvima sa zenskim pripadnicima nase vojske (lol, cini mi se da je bila ona riba kao iz starship troopersa) ...i ono kao u jednom momentu jebote mish nisam iskljuchio plotnu na shporetu i budim se uspanichen i naravno boner ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Dobro jutro svima... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 kakav sam vikend imao... dzizus... znaci jutros sam isao na google i kucao "first symptoms of liver failure" ijao... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 pravi recept za lecenje od alkohola.... nadjesh devojku... koja nije alkoholichar za pochetak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ovaj neo je neka opasna nocturnal party animal! ;o) elem epix fail na faxu samo jedan lik proshao test iz farme u junu, ali to nisam ja =o( back to teh drawing board... http://obsidianwings.blogs.com/photos/unca...d/coyote_06.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 get up oh, get up, oh yeah. you so good. yeah !11 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ovaj neo je neka opasna nocturnal party animal! ;o) elem epix fail na faxu samo jedan lik proshao test iz farme u junu, ali to nisam ja =o( back to teh drawing board... http://obsidianwings.blogs.com/photos/unca...d/coyote_06.jpg Ah pogani junski rokovi iliti "testirajmo kunice" Sad ce ti neko naivan reci da posto je prolaznost < 5 % trazite ponavljanje roka, ali svi mi znamo da od toga nema nista :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 video danas svadbu na brodu, iznad broda kruzi helish, iz zvucnika neki esid narodnjaci, a lik koji vodi program poslednji put poziva za supu zar helikopter nije bio zbog dana pandura? e da da prijavim da sam namestio za vikend plocu, dakle prvo treba staviti hotfix pa drajvere za zvuk pa tek onda za grafulju... gledam ovaj post, setim se da si prijavljivao da sa majstorima izlivaš ploču, i ono kao WTF KAKVI DRAJVERI ZA BETONSKU PLOČU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ih , prva zrtva pala ... ostaje da vidim za nekoliko dana hoce li profesor da se smiluje i oceni ili da ceka da se zavrsi leto :S Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 smor moram da idem na chas iz mate :/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ah pogani junski rokovi iliti "testirajmo kunice" Sad ce ti neko naivan reci da posto je prolaznost < 5 % trazite ponavljanje roka, ali svi mi znamo da od toga nema nista :( posto ljudi koji su polozhili test u ranijim rokovima izlaze na usmene i neki ce protji nema leba da se iscima nesto takvo...besides, sledeci rok je za 3 ipo nedelje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 sledeci rok je za 3 ipo Moj te pipo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 boli tebe uvo (izmedju ostalog ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 gledam ovaj post, setim se da si prijavljivao da sa majstorima izlivaš ploču, i ono kao WTF KAKVI DRAJVERI ZA BETONSKU PLOČU! krvavim dlanovima isntalirao drajvere :) e da pozdravila vas demokratska vlast sa 30 milijardi duga... ggnore Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kole, glavu gore, tebe zene vole...:))) Sledeci rok je tvoj...polozices, pa makar morali da ti upisuju dvocifrenu ocenu...:))) @G!!! Zar nije 17 mlrd...? :(((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Posto sam i ja bio na svadbi juce, prethodno je bila svadba nekog clana kraljevske porodice (bezanija, vasilije ostroski oko 15 h) i bilo je puno ljudi u crnom, rols rojseva, dzipova i seljanije neverovatnih razmera, vrlo je verovatno da je i helikopter rolao iznad njihove svadbe. Kad moze arkan moze i plemstvo. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 rolao je oko svadbe sve vreme, nemam pojma. inace, juce mi se odsrafila pedala na bajsu, morao sam rucno da je zavrcem svaki kilometar do gajbe, smorio sam se. Znaci Krule, kad ti je rodjendan, da uradimo nesto po pitanju tog bajka...mene je bre iznervirao, ne znam kako ti podnosis :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 vid ovog nemanju pun je para! ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 kakav dan, trebalo bi shto pre da obavim shto imam da bih uspeo i malo da se izakcijam napolje da me sunce vidi :) e da pozdravila vas demokratska vlast sa 30 milijardi duga... ggnore shto volim kada ljudi koji nemaj pojma o ekonomiji chuju neku poluvest na tvu i onda na osnovu toga dodju i prospu neku glupost .. drzhite se onoga shto znate. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Od mene ima roze korpicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) vid ovog nemanju pun je para! ;o) Ako pazljivije procitas ono sto sam napisao, zapazices da sam (mudro se ogradjujuci) koristio plural aka mnozinu...:)))))) Sto je ujedno i zalostan odgovor na konstataciju o punim dzepovima...:((((( Edited June 16, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 inace, juce mi se odsrafila pedala na bajsu, morao sam rucno da je zavrcem svaki kilometar do gajbe, smorio sam se. ti si i dobar.. mom matorom bajsu se olabavio sraf za celu hm.. granu? pedale pa da vidis feeling kad moras da nosis gedoru 14 u rancu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 kakav dan, trebalo bi shto pre da obavim shto imam da bih uspeo i malo da se izakcijam napolje da me sunce vidi :) shto volim kada ljudi koji nemaj pojma o ekonomiji chuju neku poluvest na tvu i onda na osnovu toga dodju i prospu neku glupost .. drzhite se onoga shto znate. ah da svi mi nemam pojma o ekonomiji politici zivotu i samo slushamo poluvesti, dok veliki mudo sedi kod kuce u gacama i cheshka jajca... edit, greska moja dug je 20 :] najveci shok je kada odete na sajt NBSa, http://www.nbs.rs/internet/cirilica/script...p;konverzija=no i vidish da su malo permutovali milijarde i milione dakle spoljni dug 2000. je bio oko 10 milijardi dolara, a sada je oko 18 milijardi EVRA :) uz svu rasprodaju drzavnih firmi i imovine uz ogromna ulaganja u javni sektor i nikakav u privredu, i bez obavljene reforme vojske, sjajan rezultat moglo bi se reci :) dakle 18 milijardi EVRA je danas 27,839.6859 $$$... mala razlika u donosu na onih 10 milijardi $$ za ovih 8 godina zar ne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts