Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ne razumem chemu ironija.. ?

http://www.vrelegume.rs/cenovnik.php

G 500 kabriolet - 107014e

Ijaooooo flame thrower ON!! :)

Ne smes na RURu da kacis linkove poput ovog gore, jer mi imamo svoj online cenovnik automobila koji se nalazi OVDE. Za razliku od ovog gore koji si ti naveo, ovaj nash lepi je up-to-date! :P Inace, kod nas se sada G-klasa kupuje samo po porudzbini, nema je u standardnoj/zvanicnoj ponudi. I imas G 320 CDI Cabriolet koji je oko 85.000e. I nije me mrzelo da pogledam, posto imam sve Mercedes-ove cenovnike iz 2008. na kompu i ovaj sto je na Vrelim Gumama je od 12.5.2008.

In The Other News,

Alfa Romeo MiTo GTA

1,8 turbo 230 KS fwd

AlfaRomeoMiTOGTAConceptimmaginiufficiali.jpg

AlfaRomeoMiTOGTAConceptimmaginiufficiali_01.jpg

AlfaRomeoMiTOGTAConceptimmaginiufficiali_02.jpg

au kakva guza! :)

facebook.com/speed.rs

@dovlagsi mozda sam stavio vrelegume sajt, ali samo da znash da sam mnogo cesce informacije trazio na vashem sajtu jer je bolji i pregledniji. :) tako da sve pohvale.

@ivan jeste da su sulude pare ali shta znam opet bi ga sigurno pre kupio nego onaj fail od gl-a... A i G je namenski za neki safari i slicno.. Shto se tiche opreme mislim da ima sve isto shto i ml..

Edited by Goga[TT]
bnlsignature.jpg

Prvog dana prodaje na kredit, uz subvenciju države, najjeftinija varijanta "punta" (zastava 10) rasprodata je pre kraja radnog vremena, rekla je danas referent prodaje u preduzeću "Zastava auto" Svetlana Konstantinović.

"U ponudi imamo pet varijanti vozila 'zastava 10' koje se razlikuju po dodatnoj ugradnoj opremi i njihova cena se kreće od 6.999 do 9.224 evra", rekla je Konstantinovićeva.

Ona je izrazila uverenje da će u martu, kada u kragujevačkim pogonima ponovo bude pokrenuta proizvodnja "punta" sa oznakom "Fijat", interesovanje biti još veće jer će građanima biti ponuđena mogućnost kupovine automobila po sistemu "staro za novo".

Dileri Zastavinih vozila danas do 15 časova prodali su 310 automobila "punto" na kredit koji subvencioniše Vlada Srbije. Za te automobile su izdate fakture, a na lageru je ostalo još 300 "punta", rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu ekonomije Srbije.

Vlada Srbije je početkom februara usvojila Uredbu o uslovima i kriterijumima za realizaciju kredita za subvencionisanje kamatne stope za potrošačke kredite za nabavku određenih trajnih potrošnih dobara, koji obuhvata i automobile domaće proizvodnje. Uredbom je predviđeno izdvajanje oko milijardu dinara za subvencionisanje 20 milijardi dinara kredita za kupovinu domaćih proizvoda - automobila, poljoprivredne mehanizacije, nameštaja, podnih obloga, bele tehnike.

Kamatna stopa za automobile domaće proizvodnje iznosi 4,5 odsto na godišnjem nivou, a rok otplate je pet do sedam godina, dok je kamata za ostale proizvode šest odsto sa rokom otplate do pet godina.

Daki, kad ti Doolio ne ostavlja tri pasusa teksta kako bi ti objasnio gde gresis, onda znas koliko si pogresio... :)

Kia Sorento... za sada samo ilustracija, serijski model na salonu automobila u Seulu.

kia-sorento-big-1.jpg

Aston Martin DBS Volante... change color pls

63e40562a7669d4449907ecb2c1eb25a.jpg

4bb759ecabc2f1a486ef35f19ffdb1ed.jpg

Skoda Yeti... na Zenevi serijska verzija malog SUV-a... dzizs...

yeti3.jpg

yeti2.jpg

facebook.com/speed.rs

još nisam video aston kabriolet koji mi se sviđa, i ovaj nije izuzetak. al glavno tržište za njih je amerika, tako da me ne čudi. čudan ukus imaju ameri, to smo već apsolvirali...

Ovaj Yeti je šta, podignuti Roomster?

Aha.. kao tako nesto.

Pred Zenevu noviteta kolko oces, vazda bilo:

Dolazi Cadillac SRX sa novim trolitarskim V6 DIZELOM sa 262 KS, interesantno.

Cadillac_SRX_2010_01.jpg

Cadillac_SRX_2010_02.jpg

ovi ljudi ne case casa - Volkswagen Golf VII

2012.

big_VolkswagenGolfMkVII_01.jpg

big_VolkswagenGolfMkVII_02.jpg

...i naravno, HEARTBEAT Chevrolet HHR Capone lololololo

HEARTBEATMOTORSCAPONE01.jpg

:)

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...