Guest Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 preniski su vama kriterijumi, da vam kaže čika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 више не праве кола као некада... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 meni su petica,trojka (kupe) i x6,pa cak i x5 lepi auti... i naravno serija 1 :)) jedino ne gotivim sedmicu i x3. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 I napokon ceo Lambo... Lambo Estoque (estok je mach kojim se u koridi zadaje zadnji, fatalni udarac biku) sta znam, nekako se inache lepa ostra, uglasta estetika ne prenosi podjednako uspesno na ovakve modele sa cetvoro vrata It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 sta znam, nekako se inache lepa ostra, uglasta estetika ne prenosi podjednako uspesno na ovakve modele sa cetvoro vrata Ovo je definitivno jedan od onih koji moraju da se vide uzivo. Na slikama malo "shkripi" gledajuci sa strane, al dobro, nista strasno. :) Ovako sam ja zamisljao naslednika Quattroporte-a pre nego sto je dosao danas aktuelni... ne znam, overall mi se svidja i jedva cekam Zenevu da ga vidim uzivo. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 bio bi milion puta bolji sa vertikalnim svetlima kao na galjardu....ovako lichi na nekog japanca iz sredine 90tih. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Seat Exeo http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=3&id=316 Chevrolet Cruze - slike enterijera 1,4 16v turbo 140 KS 2,0 diesel 150 KS Oettinger Volkswagen Scirocco 2,0 TSI 240 KS 1,4 TSI 200 KS ! mjau facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 je l ono seatova jetta ili seatov polo saloon? i moram priznati da ovaj široko izgleda sjajno, iako je prilično fast n furious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Zanimljiv je ovaj Lambo novi, mada mi otpozadi nije bash neshto spec. Podseca me na neku Alfu :) Mis'im, dobar je i to, ali eto, kad vec komentarishemo ;) A ovaj chevrolet izgleda zanimljivo iznutra. Jest' kao full oprema, ali nije losh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 hmm, da vidimo sta smo imali na ovoj strani: @BMW: Vec duze vreme izbacuju ruzne modele (po meni izuzetak je M3 i eventualno X5, serija 1 mi je odvratna takodje), ali ovim modelom su nadmasili sami sebe u pravljenju ruznih automobila. zatim Lambo, cudan automobil koji sa strane izgleda kao da je prvobitno bio dizajniran kao nesto kraci kupe, pa su onda odlucili da ga jednostavno rastegnu po duzini :) A zadnji farovi su mu isti kao kod telefona Siemens M55 :) Slika za one koji ne znaju na sta mislim. I naravno scirocco je odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 je l ono seatova jetta ili seatov polo saloon? Zapravo Seat-ov Audi A4. Niko ne ocekuje od Seat-a da pravi kola u toj klasi, pa i ne vidi da je citav automobil osim prednjeg dela zapravo a-cetvorka... Dakle, kostace dobrano preko 20k evra. Idemo dalje... Lexus IS250C blah.. Lamborghini ekskluzivno iz Parisa (danas poceli press-dani) inace je V10 sa 560 KS (LP560-4) Konacno i Citroen GT Concept facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Wait, is it just me or... ? Ladno su ukrali jos nesto sa siemensa m55, obratite paznju na sedista :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Raskrinkao si ih! Objavi brzo na netu da su pokrali dizajn od Siemensa i zaradi pare, pritom unishtavajuci Lambo! ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Zapravo Seat-ov Audi A4. Niko ne ocekuje od Seat-a da pravi kola u toj klasi, pa i ne vidi da je citav automobil osim prednjeg dela zapravo a-cetvorka... Dakle, kostace dobrano preko 20k evra. baš to što kažeš, ne bi mi ni palo na pamet da seat pravi nešto u toj klasi. enterijer je praktično identičan. sitroen gt izgleda jako zanimljivo, telo je možda previše svemirsko, ali proporcije su tu, a ima i prava vrata :), al nekako mi ne deluje verovatno da će sitroen da napravi dvosed sa motorom u sredini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Ali siemens m55.... ahahaha :) Elem, posla nikad dosta... Paz'te sad ovo: Renault Megane Trophy 3,5 V6 24v 360 KS ...a tu je i izvorni Megane sa troja vrata: 1,6 16v 100 KS 1,6 16v 110 KS 1,4 TCe 130 KS turbo 2,0 16v 140 KS 2,0 TCe 180 KS turbo 1,5 dCI 85 KS 1,5 dCI 90 KS 1,5 dCI 105 KS 1,5 dCI 110 KS 1,9 dCI 130 KS 2,0 dCI 160 KS (ovo gde je mala razlika u snazi izmedju dva motora je verovatno sto ce ta malo jaca varijanta biti uparena sa automatskim menjacem) Suzuki Alto - sada slika i odzada, a i unutra Mitsubishi Colt, restilizovani, zvanicno I na kraju, the least but the worst, Toyota Avensis Wagon facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Ovaj colt, možda i zbog settinga gde je slikan, izgleda kao robot koji istražuje Mars :) A ako nemam tu asocijaciju, onda je jednostavno ružan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Colt je malo lepshi od ovog aktuelnog, ali je josh uvek losh... Najvishe mi smeta to shto je visok sa malim tochkovima. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ovaj mid-engined megan neće u proizvodnju, mm? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 auu,megan jebe mame :) trofej,naravno! al osecam da ce moci samo na pisti da se vozi... inace,skoda oktavia facelift. nikako mi se ne svidja ovaj volan =/ koji je i na novom superbu. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ruuuuzhnaaaa It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 jel smem da kazem "bilo!!111"? :) ali zato ovo nije! PGO Hemera facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Lada Revolution Concept :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Izgleda kao da su se neka deca u osnovnoj skoli igrala dizajniranja automobila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Mene malo podseca na onaj Tesla auto na struju od napred. Oda zada ne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts