uveta Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 uf sad mi je lakshe kad je josh neko pikao fastlane, ali samo donekle jer ta osoba je bole nisu ono simsi ono je theme park :) Ako ce ti biti lakse, pikao sam i ja to u svoje vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) lol @ komentari, naravno Edited July 6, 2008 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) Shto reche jedan lik u komentarima,"najgore u ovoj pesmi, iako je lepa, jeste da je deo najcrnje Miloševićeve propagande." Edit:Nek mi neko kaze ako zna koji je ono trg i u kom gradu na 2:27? Edited July 6, 2008 by Savov Zdravov Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) EDIT: ovo je bilo, ali ne na ovom topiku :) Edited July 8, 2008 by bojinho Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 LOL znaci odatle je igor uzeo ime barbaresku ali barbaresku kad bi izbacio 4. slovo i umesto 6. stavio 'b' dobio bi njegovo ime xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 btw kada smo kod starih igara, dodushe ne kompjuterskih, jer se neko seca mozda kako se zvala ona igra sa nekom formom lastisha, gumene trake ili konca izmedju prstiju dve shake koje si kao ukrstao i pretvarao u neku mrezu? Uglavnom su to klinke igrale... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 i recitovale nešto "olimpijade, titove parade, mamine pomade" lol p.s. igi se igrao sa devojčicama olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 i recitovale nešto "olimpijade, titove parade, mamine pomade" lol p.s. igi se igrao sa devojčicama olololo Jebiga, ja nisam odrastao u toliko fensi kraju kao ti, gde ljudi ne umiru od raka nego od jastoga, pa su mi i struja i sokocalo bili spansko selo kada sam bio mali. Mozesh da zamislish moju zapanjenost kada sam sa 12 godina prvi put video chelichnog konja. Imao sam ja onu rambo konzolu na kojoj je u stvari pisalo amiga 500,600...tako nesto ali to je meni i burazeru potrajalo pola godine dok se nismo smorili sa osnovnim setom igrica a matorci nisu ni znali gde da mi kupe kertridze Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Zove se kolaricu panicu. edit Uh ala kasnim. Nego ne mogu da nadjem sliku one igre sto se zvala URGH!, sa onim pecinskim covekom sto ima drveni helikopter. Kako je to bila strava igra. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Imao sam ja onu rambo konzolu na kojoj je u stvari pisalo amiga 500,600...tako nesto ali to je meni i burazeru potrajalo pola godine dok se nismo smorili sa osnovnim setom igrica a matorci nisu ni znali gde da mi kupe kertridze Valjda Atari 2600 klon? :) Jer da je ona Rambo Sega kopija bila u pitanju, videli bi kertridže subotom kad odu na pijacu :) Eh taj Atari koliko je predobar bio, jedina zabava tokom zimskih noći '93, kad je bilo struje naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Pa sad ne znam za tebe al mene nisu terali rano na spavanje :) Mogao sam da sedim do 12 al da ne pravim buku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 To tvoje ivane su "Olimpijade" to je ono sa lastisem :) Ta je isto genijalna. A ovo drugo je "kolaricu panicu" i to je dobro, igra se "u rukama", jedino sto ima pet kombinacija i onda sve krece ispocetka, pa to ume da smori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 transport tycoon yea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Eto šta su kvalitetni reprezenti izometrijskih igara, a ne ko tamo neke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 zeus je masterwork Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 wat? :) vrh je bila igra osim što kad razviješ biznis sa železnicom, postaješ imba i onda do kraja "vremena" možeš samo da sediš i da gledaš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Edited July 9, 2008 by arct!c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 daj, brate, sve sve ali titanik, jesi lud ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) http://abdussamad.com/uploads/ttscreenshot.png transport tycoon yea! hehe :) kad to vidim ne mogu a da se ne setim ovoga :) Edited July 9, 2008 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 meseci i meseci su provedeni uz ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 transport tycoon yea! \o/ Kako je ovo jebeni vrh od igre! gg Daki Inache, Zeus sux against this! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 tr00. ja sam hteo da stavim cezara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Cezar 3 <3 ubijao sam se od toga Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts