Jump to content

ol' Skool

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shto reche jedan lik u komentarima,"najgore u ovoj pesmi, iako je lepa, jeste da je deo najcrnje Miloševićeve propagande."

Edit:Nek mi neko kaze ako zna koji je ono trg i u kom gradu na 2:27?

Edited by Savov Zdravov

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

btw kada smo kod starih igara, dodushe ne kompjuterskih, jer se neko seca mozda kako se zvala ona igra sa nekom formom lastisha, gumene trake ili konca izmedju prstiju dve shake koje si kao ukrstao i pretvarao u neku mrezu? Uglavnom su to klinke igrale...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

i recitovale nešto "olimpijade, titove parade, mamine pomade" lol

p.s. igi se igrao sa devojčicama olololo

Jebiga, ja nisam odrastao u toliko fensi kraju kao ti, gde ljudi ne umiru od raka nego od jastoga, pa su mi i struja i sokocalo bili spansko selo kada sam bio mali. Mozesh da zamislish moju zapanjenost kada sam sa 12 godina prvi put video chelichnog konja.

Imao sam ja onu rambo konzolu na kojoj je u stvari pisalo amiga 500,600...tako nesto ali to je meni i burazeru potrajalo pola godine dok se nismo smorili sa osnovnim setom igrica a matorci nisu ni znali gde da mi kupe kertridze

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Imao sam ja onu rambo konzolu na kojoj je u stvari pisalo amiga 500,600...tako nesto ali to je meni i burazeru potrajalo pola godine dok se nismo smorili sa osnovnim setom igrica a matorci nisu ni znali gde da mi kupe kertridze

Valjda Atari 2600 klon? :) Jer da je ona Rambo Sega kopija bila u pitanju, videli bi kertridže subotom kad odu na pijacu :)

Eh taj Atari koliko je predobar bio, jedina zabava tokom zimskih noći '93, kad je bilo struje naravno...

To tvoje ivane su "Olimpijade" to je ono sa lastisem :) Ta je isto genijalna. A ovo drugo je "kolaricu panicu" i to je dobro, igra se "u rukama", jedino sto ima pet kombinacija i onda sve krece ispocetka, pa to ume da smori :)