absolute Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 jutro...gomila posla....petak... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 da jbt PETAAAAAAAAAAK :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 jebeni petak... uvek najvishe posla ima petkom... mrtva sam neispavana... pijancilo se nocas i jutros pravo iz NS-a na posao... prezivecu nekako... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 hehe cuj jebeni,petak je radost. (: Cekam da mi sef ispise izlaznicu pa da bezim sa posla :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 danas je kul, ima posla ali nema brige. samo opusteno. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ju vec 12h ko bi rek'o! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Petak \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 mrzim te, laki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 mrzim te, laki. E ali nije samo ona slika sa volanom i menjachem, ima i papuchice ispod :)) Al' baš je dobra fora ... i skroz je trip, jer motori utiču na ponašanje volana, nije da volan možeš da vrtiš kako hoćeš. Baš je ona fora kao kad voziš, volan pruža manje ili više otpora u skladu sa terenom i brzinom kretanja. Dobra fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 lucky zar se ta tahnologija ne zove forcefeedback i nije implementirana u te volane poodavno josh dok smo bili mladi i ludi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 lucky zar se ta tahnologija ne zove forcefeedback i nije implementirana u te volane poodavno josh dok smo bili mladi i ludi icon_smile_big.gif Pa ne bash ... ja ne mislim na prosto drmusanje i "random" motanje volana kad si na travi, vec na kompletan otpor kojeg volan pruzha, mimo naravno samog fidbeka u fazonu udari te neko pa ti se zatrese da izvinesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 aj odoh, cuvajte mi beograd:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Di ces ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Pa ne bash ... ja ne mislim na prosto drmusanje i "random" motanje volana kad si na travi, vec na kompletan otpor kojeg volan pruzha, mimo naravno samog fidbeka u fazonu udari te neko pa ti se zatrese da izvinesh. zanimljivo, ja sam mislio da je to oduvek tako bilo i pre :) a ne puko vibriranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Al' baš je dobra fora ... i skroz je trip, jer motori utiču na ponašanje volana, nije da volan možeš da vrtiš kako hoćeš. Baš je ona fora kao kad voziš, volan pruža manje ili više otpora u skladu sa terenom i brzinom kretanja. Dobra fora. Logitech MOMO Racing FF facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 E da, i momo je dobar volan, cak je jedno vreme bio i najbolji. Mada generalno, ne vidim ja neku potrebu tome, nisam neki fan, a najbolje je kad mozes lepo da se zavalish pa igrash, volan te ipak ogranicava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 lepo nam se provedite na splavarenju o/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 olololo dovla reko ti laki da si ogranichen volanom! ja mu to ne bi oprostio vrno se sa faxa...smor bla smor...josh cu malo d'uchim pa da dremnem...blah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ding 8k ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 moram da popunim album za EP ..imam trinaest duplikata..ko je zainteresovan za menjazu,ima brojeve u "sportu" :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 de si kru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ponovo skachem bungee za dz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 kako ? I boli tek ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 opet nisam spavao za kurac :(( moratju da posle ove nedelje neke stvari isechem inache tju se raspasti .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Ponovo skachem bungee za dz! jel onaj kao na "ovo me je oraspolozilo?" :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts