ch1zra Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 odo da spavam... raspad dan, nesto sam skurcan :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 pogiboh na tenisu ....odo i ja da pajkim jos malo xD don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 jebeni gejm kako mi se josh igra :) kruko, rami moratjemo uskoro ponovo da zavrtimo kocke ponovo! sad josh treba zaspati .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) SAD CU DA VAM JA ISPIRCHAM SHTA SAM RADIO VECHERAS! Uh uchio i kao ajde da iskuliram vecheras, zove me sestra da idem do Delta City-ja sa njom, tamo kao ispao korektan, rekao joj da joj nishta ne stoji :))))) Video neke dobre stvari za mene u onom adidasovom i puminom shopu :) Elem doshao zet po nas i nalozhio ih da qpe Nintento Wii \o/ (kako sam zao bozhe) i otishli do Tempa oko pola 12... Jebote koja guzhva je tamo... Nisam znao da ljudi shoppinguju kao ludi u utorak @ 00:00h... Kupio sam novu kantu za djubre, dvd diskove, durex fantasy (da probam :D) i perfeks :D Shto je najgore mrtav umoran dolazim do gajbe i vidim natpis "NE RADI LIFT, NE ULAZITE" ... ffs lagano sa svojom kantom i ostalim sranjem na sedmi... I tu sam shvatio, kakva sam baba sa 20 godina :D Aj q noc... Edited June 4, 2008 by VoOdoO... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Hocu da kupim opet da kupim aggressive rolere, pa me mrzi da pravim topic da trazhim pomoc,jel zna neko u bg-u neke radnje sa aggressive roshkama i ostalo... ili ako zna neki oglas sa polovnim aggressive roshkama? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 fina bleja večeras, video sam i jednu old school forumašicu koja je onomad bila predmet tuče :) zezaš, je l da? :( ne. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 paaa da, di cu to propustiti :) ides na patona gandzoni??:) no way jose ;-) shit mu je mjuza posle fnm, a nisam devojchica da se lozhim na njegov looks idem na marcus millera! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 kasnim kasnim, ma boli me uvo, vreme da se bacim na trazenje para hohohoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Kupio sam novu kantu za djubre, dvd diskove, durex fantasy (da probam :D) i perfeks :D Ista zajebancija ko klasisk / love samo sto ovde dobijes neke kockice i ima ih 4 u pakovanju. Za koji minut ide take 2 pokusaja odlaska u teretanu nadam se da ovoga puta necu zavrsiti u meku :/ Polse toga mozda cak odem i u citaonicu da orem malo po knjizi a mozda i ne videcu od raspolozenja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Dobro jutro.... Videh vest jutros: Obama kandidat za predsednika SAD 4. jun 2008. | 07:44 | Izvor: B92 Beograd -- Senator Barak Obama kandidat je Demokratske partije za predsednika SAD, što je prvi put u istoriji te zemlje da se afroamerikanac bori za ulazak Belu kuću. :) mozda?! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 da li ce se predvjidjanja apokalipse US&A kada dodje crnac za prezidenta obistiniti??!?! omg vijam viruse i trojane po lapu na visti... uzas uzas nicija nije gorela do zore, koliko se radujem sto ovi crvi po drzavnoj administraciji trljaju guzicom jedni o druge u strahu od promene vlasti... onoliko licemerje onoliki amaterizam i diletizam nije ni u jednoj upravi na svetu... idioti kreteni jebem ti njihov g17 pizda im materina najgora... dno dna su kreteni jebem im sve po spisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 husein za predsednika! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 bio na pregovorima u nekoj kafani (sad shvatam Luckyija kada kaze da je tamo najbolje za sklapanje poslova) Hahaha ;)) i otishli do Tempa oko pola 12... Jebote koja guzhva je tamo... Nisam znao da ljudi shoppinguju kao ludi u utorak @ 00:00h... Ja sam bash bio sinoc u tempu ali oko pola 1. Ja idem u onaj Viline Vode, tamo je kapiram manja guzva nego u tom kod kvatansha. Obama kandidat za predsednika SAD 4. jun 2008. | 07:44 | Izvor: B92 Beograd -- Senator Barak Obama kandidat je Demokratske partije za predsednika SAD, što je prvi put u istoriji te zemlje da se afroamerikanac bori za ulazak Belu kuću. :) mozda?! Videli su da je crnja dobar predsednik u 24ci, pa kao daj da probaju i uzhivo. Ne znam samo da li su svesni da im treba i Dzek Bauer u toj kombinaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 omg kishica! =o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 brate, temp je do jaja, samo sto pada kisa :( inace danas ceo dan cu radim ali verovatno tje neko da me prekida nekoliko puta, blahh.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 da li ce se predvjidjanja apokalipse US&A kada dodje crnac za prezidenta obistiniti??!?! omg Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Polozih zadnji maturski! ZIVELA SLOBODAAA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Vratio se iz teretane, lol koji raspad :) Dok sam vozio bajs tamo sa ortakom bas mu pricam kako sam sanjao da su mi upali na komp preko neke rupe u sambi i da su zarazili sve dokumente koje imam sa random reklamama u njima. Jutros sam updejtovao sambu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Prvi put polagao pismeno ispit, kapiram da sam dobro uradio, sutra rezultati, stize klima za 15 minuta, skida se novi PLAY, jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 blago sam se raspao :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 juce sam pala ispit i nisam se nesto potresla...izgleda da mi je prosao taj period sad vise ne moram da se plasim da cu placati narednu godinu ako ne dam uslov do oktobra,jer NEMA VISE USLOVA :D inace,imam jos 6 do kraja,malko sam se zabrojala,kad sam rekla 5 :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 meni se lift nikada nije pokvario, al zato dajemo liku 50 eu mesečno za održavanje. tužno je što se takve stari i dalje smatraju luksuzom, odnosno što će sad vudu da me ishejtuje jer živim u fensilendu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 meni se lift nikada nije pokvario, al zato dajemo liku 50 eu mesečno za održavanje. tužno je što se takve stari i dalje smatraju luksuzom, odnosno što će sad vudu da me ishejtuje jer živim u fensilendu :) brate 50e .. od chega je taj lift od tozla :) dajemo i mi neke pare, i kad smo smenili lika koji je bio nesposoban, tj. krao zato shto je kad se prvi put pokvario lift u zgradi, a on 4x naruchivao neke kineske delove umesto original od proizvodjacha. sada sa ovim drugim likom, tj. od kako je nabavljen originalni deo, nije se lift za 3 dine pokvario ni jednom. al nam zato redovno klinci skidaju sijalicu iz istog :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mada, u vecim zgradama je cifra obicno manje od 50e za odrzavanje...nesto tipa 300 din...ali i dalje vecina ljudi nece da da (narocito oni na 1 i 2 spratu koji su u fazonu - ma nama i onako ne treba) :( To je bio slucaj kod mene u zgradi... Srpska posla... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 igram kuglanje na fejsbuku vat? how? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts