Dušan_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ponedeljak :((((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 dobro jutro svima, neka guzvica od jutros, nisam stigao odma da overim forum, raducka se po malo, cekam majstore da donesu klimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 njah ponovo me probudio mob :( bila na trcanju... kako sparno vreme :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Što mrzim kad ustanem s bolnim leđima... na mom krevetu leži ko stigne, sjebali su mi dušek kompletno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 jbt juche u 6 popodne sam izashao iz kuce, sada sam se vratio :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Što mrzim kad ustanem s bolnim leđima... na mom krevetu leži ko stigne, sjebali su mi dušek kompletno. To zna biti uzasno, imao sam taaj problem, promenio dusek, al evo opet krece. Na pragu sam kupovine najtvrdjeg kreveta na svetu. Keva spava na nekom ultratrvrdom duseku donetom iz kine, i nekad kad dremnem na njemu osecam se potpuno preporodjeno. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 e vidish i ja bih mogao da se pozabavim tim... da kupim neki pristojan krevet, ovako vishe ne ide svako jutro se budim kao izgazhen spavao 5 ili 12 sati nebitno :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Setao psa i nasao mu mrtvog krpelja u dlaci (posto sam ga juce prasio).Sad blejim za kompom i razmisljam da uzmem gitaru da sviram,a tako sam nesto bzvz... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Jos malo , jos malo , do krajaaa skoleeeee, 3 dana, i odvratni maturskiiIiii. U jbt, moram nesto da kupim da obucem za maturu (na koju mi se isrekno ne ide). sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Detetina se jutros oblaci u teksas-zutu kombinaciju :> Ovo sam i ja izvalio, izgleda da je to neka nova moda. A to zhuto nikad nisam vol'o, nalepe ti se one mushice dok si rek'o keks ;) Meni je ponedeljak ok ... dodushe ljudi su me malo cudno gledali jer su mi kola kao da sam bio na safariju od onog grada juche, a sve ulice kod mene su pune lisca na asfaltu, kao sneg, samo zeleno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Kako si deskriptivan Lucky :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Dobili smo DVD film u onoj nagradnoj igri u Blicu, ima nedelju ipo dana najmanje kako su rekli da će da pošalju i baš se mislim, jebote kako bi tek stan iskamčili ako im ovoliko treba za jedan disk. Al zvoni poštar malopre i donosi disk, živo me interesovalo šta smo dobili pošto znam da daju samo domaće filmove. I ispade "Majstori, majstori". Nije loše, svakako bolje nego da nam je zapalo neko "Belo odelo" i slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ajaoj zar je vec pola 1... Opet sam prespavao pola dana :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 nista step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 stavili klimu jeeeee koja milina, sad ce lakse da se dise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 oh lord, won't you buy me a mašina za sudove koji horor, mislim da sam isprljao sve sudove koje imam u kući. i svaki put se smorim posle pola sata natezanja s kevom da kupimo mašinu. e pa ovaj put ću je naterati makar motkom! na mom krevetu leži ko stigne, sjebali su mi dušek kompletno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Jebote ceo dan sam ko na iglama, uzasno, ali uzasno mi se igra q3 :)) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ^zovi pesmumtrvedece on je za q3 kad god oces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 napolju je fantastichno dok ne udjesh u autobus =o/ i dodjavola vishe sa alergijama =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 jagodejagodejagodejagodejagodejagode :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 jel zna neko gde se u gradu moze kupiti ruzmarin? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Sirjeo potvrdi me na msn-u, trebam nešto da te pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 jede sir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Zavrshio sam shkolom, josh 2 dana idem chisto radi reda... Pocheo opet sa teretanom, posle cca 2 meseca. Raspadam se... Do oktobra 5 treninga sedmichno, ako odustanem celava mi keva! :) Pochela upravo neka kisha... Sad cu da jedem seckani ananas! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 poceo sam maturski \o/ \o/ \o/ uradio sam naslovnu stranu,sadrzaj i isplanirao sve...sad treba da se bacim na prevod texta i kucanje...sto u sushtini nije tesko,i verovatno cu raditi nocu jer smara do jaja... i danas sam imao test iz srpskog,mislim da sam skroz ok uradio... :))) sad malo ucenje,pa blejaaaa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts