Debeli Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 On 12/5/2023 at 2:15 PM, killYg0r said: Nesto za sta treba skill!!! BUURRRNNNN Dobro Kiligore, videćemo se još... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 Drale, mi jos uvek cekamo skrinshot neke tvoje partije! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 8, 2023 Author Report Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, Debeli said: BUURRRNNNN Dobro Kiligore, videćemo se još... Vidis da sam dan kasnije uzeo Grobare da igram : D 1 hour ago, Dule_smor said: Drale, mi jos uvek cekamo skrinshot neke tvoje partije! Kad dodje u penziju! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 On je već u peNBSiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2023 Report Share Posted December 8, 2023 čovek bi pomislio da makar ti matori kompovi u NBS mogu heroje da poteraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 8, 2023 Author Report Share Posted December 8, 2023 System requirements: OS: Windows 95/98 CPU: Pentium 133 RAM (memory): 32 MB Free space on disk: 200 MB U to ime: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 9, 2023 Report Share Posted December 9, 2023 17 hours ago, killYg0r said: Vidis da sam dan kasnije uzeo Grobare da igram : D Kad dodje u penziju! Качио сам ваљда... Окачићу Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted December 11, 2023 Popular Post Report Share Posted December 11, 2023 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 11, 2023 Report Share Posted December 11, 2023 Dabome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 https://www.gog.com/en/game/heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 19, 2023 Author Report Share Posted December 19, 2023 Da li ekipi iz 3DO-a idu ove pare uopste koji su napravili igru ili kako sad ovo ide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 Ide Ubisoftu 😞 Ali objektivno, ovo je sića i GOG se stvarno iscimao da integriše sve fixeve izašle tokom godina da bi ovo out of the box radilo kako treba na svakom Windowsu (CD verziju HoMM 3 Complete je veliko smaranje pokrenuti sada). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 Opa konacno HD verzija complete koja ima sve i nije piratska, moglo bi da se uzme!Cek bre, pa ovo nije HD? Gog y u do that:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 Nije ali je HD ready, u smislu da je zvanično podržana i kompatibilna instalacija, samo usmeriš Heroes III HD setup u folder gde je instalirana GOG verzija i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2023 Report Share Posted December 19, 2023 Ja imam samo Steam... 😞 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted January 1 Popular Post Report Share Posted January 1 SAmo ću još jednom da ubacim , i neću više smaram obećavam, da sumiram utiske o igranju HotA, i koliko mnogo propuštate, ako već volite HoMM 3, a ne igrate Hotu :D Meni je totalno oživelo intresovanje za igru i skoro kao kad sam prvi put igrao originalne. 1. Prvi i glavni, super-utisak koji sam već pre naveo i ću ponovim - Hota nije kao WoG, toalno izmenjeno nešt buidboksnama, HotA je 75-80% potpuno ista kao i vanila igra, a izmene se isključivo svode na balans, quality-of-life dodatke, nove zgrade na mapi, i nove gradove i jedinice. 2. Igra se razvija i ažurira, stigao je mega update sa 1.6 na 1.7, dodat je ful novi grad - Factory, koliko vidim tematski zasnovan na mehanici, pustinjama i Dune temama :D Tako da sad ima dva nova - Cove (Piraterija i moreplovci) i Factory. Link do changeloga nove verziije https://download.h3hota.com/upd/changelogs/eng.txt 3. Od balansa sam primetio nerf diplomatije, nekromansije, a baf,recimo kiklopa - ne treba više milion kristala koje nemaš jer ti trebaju za behemote - da didgneš zgradu, a imaš da famruješ pikete na mapi gde ubiješ wolf ridere i dobiješ kiklope. Dosta drugih jedinica je, uslovno rečeno, bafovano dodavanjem opcije da ih farmuješ sa zgrada po mapi, koliko sam do sada video - genies, giants i firebirds 4. Ličevi i gogovi mogu da targetuju prazan hex svojim AOE napadom, i čini mi se da AI nije tako dobar u izbvegavanju ovoga, već kao da je ostao programiran "po starom" da razvlači jedinice da izbegne kako je to nekad bilo, tako da su sada mnogo korisniji ličevi i gogovi. 5. Cove ima pirate, koji imaju jedinstven drugi upgrade čime postaju nešto kao ranged mighty gorgoni, i heroja kome je spec Clone - prvi cast Clone u borbi daje dva klona. 6. Extergnal creature dwellings mislim da rade malo drugačije - jednom taguješ, tvoja je, i tu se slaže i sabira nedeljni growth, ne moraš svake nedelje da šalješ heroja po njih, možeš kasnije kad ti misliš da je vreme, mislim da originalno nije bilo ovako. 7. Za kraj samo jedan SS novog grada, prvi run nove verzije :D koliko vidim, ima dve Tier 7 jedinice, da li mora da se bira ili može oboje, videćemo. 2 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1 Report Share Posted January 1 2 hours ago, millanče said: SAmo ću još jednom da ubacim , i neću više smaram obećavam, da sumiram utiske o igranju HotA, i koliko mnogo propuštate, ako već volite HoMM 3, a ne igrate Hotu 😄 Meni je totalno oživelo intresovanje za igru i skoro kao kad sam prvi put igrao originalne. priznaj koliko te plaćaju! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 1 Report Share Posted January 1 1 hour ago, Lucky said: priznaj koliko te plaćaju! Ma nije tako uopšte, ali stvarno svaka čast komjunitiju, za samo nekoliko godina postigli su mnogo više nego ovi pre njih :) Link za donacije je u igri :) 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2 Report Share Posted January 2 On 1/1/2024 at 2:37 PM, millanče said: Ma nije tako uopšte, ali stvarno svaka čast komjunitiju, za samo nekoliko godina postigli su mnogo više nego ovi pre njih 🙂 Link za donacije je u igri 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 4 Report Share Posted January 4 У то име, живела ХОТА: Једва сам наговорио пријатеља да проба ХОТУ (имао је негативна искуства са WOGом и сл.), али зато кад је пробао имао је само позитивне коментаре. Доста нови итема, нови изглед неких објеката на мапи, лепо ради, ма милина! 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4 Report Share Posted January 4 Jel Hota ima HD opciju, koja je max rezolucija koju podrzava? Ne pada mi na pamet da igram u maleckom prozoru na 32 incnom monitoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4 Report Share Posted January 4 Instalira se zajedno sa HD modom, s tim što dolazi s nekom starijom verzijom, pa bi najčistiji način instalacije bio: 1. HoMM 3 Complete (CD ili sa GOG-a) 2. HotA najnovija 3. HD mod najnoviji Sve jedno preko drugog u isti folder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4 Report Share Posted January 4 A ako vec imam H3 complete HD mogu preko njega da instaliram ili ce se sjebati sve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4 Report Share Posted January 4 Instaliraju Hotu pa najnoviji HD mod ponovo, jer će Hota da downgrade-uje verziju HD moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 4 Report Share Posted January 4 2 hours ago, Dule_smor said: A ako vec imam H3 complete HD mogu preko njega da instaliram ili ce se sjebati sve? Шта су ти матори људи Инсталирај и пробај, имаш процесор од 7 језгара није као да имаш икспе хаха. Вреди , нешто ново и фино (а не багује и није на руском). Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts