Jump to content

dovlagsi's

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e dovlo mislim da sam te video pre nekih sat,dva,mimoisli smo se kod semafora dole gde je restoran koling i ona nova zgrada gde su parkirana uvek jebacka kola. mislim da se ulica zove paje adamova,isao si uzbrdo :) gotovo sam siguran da si ti,jer nisam jos video ni jednog pro ceeda bele boje sa takvim felnama. stvarno su super!

Da to sam bio ja, a isti takav pro_ceed mogao je biti tvoj za te BMW pare. :P

ja sam zapravo video josh dva ;) oba su imala proba tablice.

Sto je verovatno jedan isti auto koji si video dva puta! :)

facebook.com/speed.rs

pa bmw ili kia,kao sto sam ti rekao preko pm,ozbiljno sam se razmisljao za kiu,samo sto sam ja gledao 1.4 u lx fresh paketu opreme,za 15k eur.bmw mi nije ni padao na pamet i onda kad je izasao u oglasima kao ajde da vidimo sta,kako i eto :)

sto se potrosnje tice,ja sam samo realan,tih 11 litara je neka moja voznja + klima.kao sto sam rekao,da se salta na 2k obrtaja svaki put on trosi oko 9litara i manje cak,sa kombinovanom voznjom.ali ja sam ga samo po gradu cimao i to bas u spicu par puta.a uvece opet,valja produvati motor :),tako da je to otprilike sasvim prihvatljiva potrosnja za 1.6,122ks... ne verujem ni da je kia nesto mnogo ispod,benzinci su to. mislim da je za benzinca te kubikaze,sa klimom po gradu 10l neki prosek,ako izuzemo penzionersku voznju i prerano saltanje...

inace strip je so fucking true :)) pogotovo u srbiji!

Bjukenon Mitch

Ima i ona hummer nalepnica, mislim da je to bash dovla kachio, i to je dobra fora :))

Što se kola tiče, pusti ti njih miče! Generalno tom bmw-u ništa ne fali, samo da ima više mesta pozadi, baš je katastrofa nazad. Napred naravno možeš da se zavališ.

Trosice 116i malo vise od Kie zbog pogona pozadi. Ja tesko podizem potrosnju iznad 9,5

Ono sto bih ja pozeleo na Kiji a ima BMW jeste sedenje, pozicija vozaca. U BMW-u se sedi nisko i to je meni do jaja! Od ostalih stvari, stvarno sam ultra-prezadovoljan pro_ceed-om.

Mitch, ti si mi na pm slao da razmisljas o osnovnom pro_ceedu at the max. To je nekih 13-14k evra. Sa ovim budzetom od 17k evra, ipak smatram da si napravio pogresan izbor. Sry. :(

facebook.com/speed.rs

da laki,pozadi je bas lose za one koji duze sede,ali ne vozim cesto cetvoro,tako da opusteno.

Mitch, ti si mi na pm slao da razmisljas o osnovnom pro_ceedu at the max. To je nekih 13-14k evra. Sa ovim budzetom od 17k evra, ipak smatram da si napravio pogresan izbor. Sry. :(

ma daj,sta sry :) pazi,logicno je da sam ja zadovoljan jer su ipak moja kola,sad da li bi nesto drugo bilo pametnije,ne znam.uglavnom kad gledas tako kola i oglase skoro svaki dan,vidis da mozes uvek da dodas 1k evra i da uzmes nesto ''bolje'',jace ili kakogod.

a sto se tice kie,cekao bih je oko mesec dana i malo jace (sto i ne bi bio problem da sam se bas za taj auto odlucio) i drugo,ne bi ona izasla tih 14.500 sto sam ti rekao,nisam racunao registraciju i ostala smaranja.znaci i on bi bio oko 15k.a ovaj je sobzirom da je presao 5500km bio bez ikakvih ulaganja. sad,mozda sam platio bmwom znak tih 2000eur vise,kakogod bilo,ne mogu reci da ja nisam zadovoljan,jer je potpuno suprotno :)

Bjukenon Mitch

uvek bih pre uzeo tog bmwa nego novu kiu... dobar izbor... alu felne mozes kupiti kad hoces, ili senzore za parkiranje pozadi nesto su oko 200 evrica... sa 19 godine seva ti paja da li imash mesta pozadi ili ne... sto se mene tice sjajan izbor nadam se da cesh uzivati u njemu za sve pare ;)

fallout_table.gif

sto opet dovodi u pitanje kako ovi iz speeda testiraju da li ima dovoljno mesta pozadi :) i koliko je relevantno njihovo misljenje bez razgolicenih pohotnih plavusha pozadi ;)

moras nekad da dodjes na speed posle ponoci. Tad se otkljucava adult deo koji ne radi preko dana zbog dece.

uvek bih pre uzeo tog bmwa nego novu kiu... dobar izbor... alu felne mozes kupiti kad hoces, ili senzore za parkiranje pozadi nesto su oko 200 evrica... sa 19 godine seva ti paja da li imash mesta pozadi ili ne... sto se mene tice sjajan izbor nadam se da cesh uzivati u njemu za sve pare ;)
hvala dzi!

a bas to i kazem za prostor,meni ne smeta jer se uglavnom ja sam vozim ili eventalno jos suvozac. a kome smeta pozadi,ne mora da se vozi :)

Bjukenon Mitch

• 2 weeks later...

taj rad, ja najverovatnije uzimam ovaj za 13.500 ili moooozda ovaj za 14.000. ceeda sa petoro vrata necu zato sto je previse klot za iste pare. tako da ovo sto kazete u clanku je vrlo fleksibilno: najjeftiniji ceed je jeftiniji par stotina jura od najjeftinijeg pro_ceeda, ali ako ih poredimo sa slicnom opremom, ceed je skuplji 500-1000 evra.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)