Jump to content

Kako je umro ovaj grad

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kod nas se sada po novom sada sve u lapo dva , dva sve gasi . Jebem ti drzavu , koju drzavu :P ?

bratori lachance radi celu noc!!1 svaki dan!1

realno iako je muzika i vecina mase krsh, jedino mesto koje radi celu noc (i da je puno celu noc), svaki dan, da krlja zika i to. :/

u centru imas bistro koji radi celu noc. kuva kavu i to ;)

• 2 weeks later...

Ko zdrav ide po kaficjima u pola 3?

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Realno šta se šališ,

lepo vreme, klupica, najbolji ortaci, koje pićence, malo vas uhvatilo, izvale da se prevrneš, nema bolje bleje

zna znanje stari lisac :))))))))))))))))

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Dok ne dođe narodna milicija i krene da vam svima istresa džepove i traži lične jer jedan od ortaka liči na narkomana...

Mada i ja serem, mi smo u onom parku između Tesle i skupštine Srbije pili nebrojeno puta (a oko skupštine bilo vazda milicije), i samo su nas jednom ispitivali ko smo i šta smo, i sve se završilo na fala doviđenja.

najbolja bleja je ona koja se zavrsava sa mlekarevom recenicom "izvinite momci jel mozete da se pomerite da otvorim mlekaru"

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Dok ne dođe narodna milicija i krene da vam svima istresa džepove i traži lične jer jedan od ortaka liči na narkomana...

Mada i ja serem, mi smo u onom parku između Tesle i skupštine Srbije pili nebrojeno puta (a oko skupštine bilo vazda milicije), i samo su nas jednom ispitivali ko smo i šta smo, i sve se završilo na fala doviđenja.

eto vidis, poenta tvog posta ne postoji:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)