MaudDib Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 "Vudu plava ostriga" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 triangl valjda vishe ne radi 24/7 nego tipa do 3-4 i to vec ima godinu i vishe kolko ja znam, ili su se vratili na staro a? ajde stvarno da napravimo listu ja ne znam te koje je laki spomenuo bre i shtajosh Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 ma dodjite u bor...sve radi do jutra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 a ako nas pojedu vukovi ko ce onda da nam place na sahrani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 koji bre vukovi :D:D imas samo junkere...i fensere na kilo...i to ti je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 insomnia radi do 3 , sta ces vise :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Kod nas se sada po novom sada sve u lapo dva , dva sve gasi . Jebem ti drzavu , koju drzavu :P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 jbg i u shapcu je slicno, samo kafanchuge najgore rade posle 3... ali ne one stare shabachke koje su se u glavnom pogasile vec ove novokomponovane... jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Kod nas se sada po novom sada sve u lapo dva , dva sve gasi . Jebem ti drzavu , koju drzavu :P ? bratori lachance radi celu noc!!1 svaki dan!1 realno iako je muzika i vecina mase krsh, jedino mesto koje radi celu noc (i da je puno celu noc), svaki dan, da krlja zika i to. :/ u centru imas bistro koji radi celu noc. kuva kavu i to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 "Shnicla u radijatoru" - hosted bu rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 U ovom mom selu svi kafici rade do ponoci a klubovi do 2, max 3...Razmazeni Beogradjani! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ko zdrav ide po kaficjima u pola 3? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) . Edited November 12, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 "Casha bez dna" Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 bleja u parku je zakon kakvi kafii kakvi bakraci xD salim se .... vise nama mesta za kvalitetnu bleju ...oo-24 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 bleja u parku je zakon kakvi kafii kakvi bakraci xD salim se .... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Realno šta se šališ, lepo vreme, klupica, najbolji ortaci, koje pićence, malo vas uhvatilo, izvale da se prevrneš, nema bolje bleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Realno šta se šališ, lepo vreme, klupica, najbolji ortaci, koje pićence, malo vas uhvatilo, izvale da se prevrneš, nema bolje bleje zna znanje stari lisac :)))))))))))))))) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Dok ne dođe narodna milicija i krene da vam svima istresa džepove i traži lične jer jedan od ortaka liči na narkomana... Mada i ja serem, mi smo u onom parku između Tesle i skupštine Srbije pili nebrojeno puta (a oko skupštine bilo vazda milicije), i samo su nas jednom ispitivali ko smo i šta smo, i sve se završilo na fala doviđenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Realno šta se šališ, lepo vreme, klupica, najbolji ortaci, koje pićence, malo vas uhvatilo, izvale da se prevrneš, nema bolje bleje Word! Nema bolje bleje realno! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 najbolja bleja je ona koja se zavrsava sa mlekarevom recenicom "izvinite momci jel mozete da se pomerite da otvorim mlekaru" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 najbolja bleja je ona koja se zavrsava sa mlekarevom recenicom "izvinite momci jel mozete da se pomerite da otvorim mlekaru" lulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 grujo, pričaćeš mi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 he he tek ce naslov da se obistini Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Dok ne dođe narodna milicija i krene da vam svima istresa džepove i traži lične jer jedan od ortaka liči na narkomana... Mada i ja serem, mi smo u onom parku između Tesle i skupštine Srbije pili nebrojeno puta (a oko skupštine bilo vazda milicije), i samo su nas jednom ispitivali ko smo i šta smo, i sve se završilo na fala doviđenja. eto vidis, poenta tvog posta ne postoji:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts