pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) ahhhh kako je lepo doci kuci pre kraja radnog vremena :) rucao malo odmorio i palim napolje, divan dan Edited May 12, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 @Marina Ovo je bolje od "aj dodji kod mene za pola h" :* @topic I dalje su tu majstori, oujea. Samo sto sam skapirao da je cale napravio opako sranje, sad cekam da vidim kako ce se izvuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 @Hide Ne, ozbiljno, zar nisi rekao da ces doci sad za vikend? Svejedno... aj sad za ovaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ho ho ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Džabe se trudiš, Kili. pa zasto sad :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 JAO JAO KAKO SU SLATKI :):):):):):):) shhh.... pazi da ne naidje mira ;)) bila malo sa mamom do planinarskog drustva,ali nista specijalno od nekih primamljivijih izleta... a za neke se nije prijavilo dovoljno ljudi :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 sad se vrnuo sa sastanchenja po novosadskom sajmu... raspad na poslu u najavi :( mrtav sam chak me ni vruca janjetina nije digla... mrtav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ivan >>> za vrh kesh si zakasnio, mogao si lagano da uzmes 800+ evra za trajanje evrosonga, al pokusaj da okacis, nista te ne kosta If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 pa zasto sad :( Cause I tried, and failed in an epic manner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Ponekad se zaista zapitam koji kurac i pitam nesto na ovom topiku. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Ono sto ja grujo mogu da ti kazhem jeste da je sistem rada tog parking servisa skroz kompjuterizovan i vrlo napredan, posebno za nase uslove, sto ce reci da im verovatno ne predstavlja apsolutno nikakav problem da ti posalju "cestitku" na kucu ako ne platish. Nije to GSP gde sve pishu u one male blokcice :) A sto se pitanja tice, verovatno nema velikog broja ljudi iz Pancheva koji su dobili kazne za parkiranje i onda ih josh nisu platili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 shhh.... pazi da ne naidje mira ;)) bila malo sa mamom do planinarskog drustva,ali nista specijalno od nekih primamljivijih izleta... a za neke se nije prijavilo dovoljno ljudi :P pa volim ja i miru :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Cause I tried, and failed in an epic manner. odaj nam tajnu mozda mi drugi provalimo obilazni put :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 vozio bajs po surcinu lol, jbt kolko dugo nisam vozio bajs odvikao sam se tako dobro stvari, vec od sutra pocinjem u potraznju za neki, ako neko zna neku do jaja radnju nek vice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ucim...ali jako sporo,ne ide mi nikako...pff :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Fuck i ja treba da uchim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 hvala Lale :)) I da ,nisam mislio striktno na Pancevo posto kontam da dosta njih voze na table npr. iz Rume hahaha :) Ionako su to dve najjace auto mafije :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Gledaj ga ovaj Maud, sve neki avatari s devojkama s "dobrom dushom" :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ja mogu da ti kažem da sam parkirao u NS u zoni i ostao, ne znajući da je zona, jedno 12h. nisu mi ni zalepili kaznu na prozor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 bila nedelja a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ceo dan mi je krojcerova sonata u glavi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ja mogu da ti kažem da sam parkirao u NS u zoni i ostao, ne znajući da je zona, jedno 12h. nisu mi ni zalepili kaznu na prozor :) BG TABLE MATORI facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 GOTOVO SA SHKOLOM za ovu godinu. WOOWOOOTOTOTO Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 TAKO JE TEBREXX!!! pilauda: nije, radni dan je bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 4 dan za redom cirke .. moratju da iskuliram :)) Gledaj ga ovaj Maud, sve neki avatari s devojkama s "dobrom dushom" :) ne bih toliko menjao, da prethodni nije ugrozhavao toleranciju sexualnog opredeljenja dvojice admina (hint: lucky & bole) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts