FATA Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 spavas u 1pm? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 vratio se iz firme ohohoh prepravio nesto malo koda danas, posle toga cirnuo rakiju sa nadredjenim, i otisao kuci svidja mi se firma sad dota-dve, pa koma do kasno popodne Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 kakav je to posao gde radish do 2 i josh pijesh usput.... bash ti je upala sekira u med. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ne znam gde je levo od spavanja :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 levo je levo, a desno je desno :) guzvica neka od jutros, sad se malo rascistilo, konacno mogu da dignem glavu, jos malo da zblejkam pa paljba gajbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ubijam , maltretiram i bijem ljude za pare cena po dogovoru don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) Zabo se kod ortaka da probam famozni age of conan i preql je stvar :D Sad da se gnjavim sa knjigom a uveche na neku bleju \o/ Edited May 7, 2008 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 spavas u 1pm? s obzirom da sam sinoc zaspao posle 3,a jutros ustao u 7,naravno da spavam... :D to mi je nekako vec postala navika da spavam posle skole...jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikon Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 I meni totalno. Smor mi je dan ako ne spavam posle shkole. Jer ceo dan samo chekam da dodje veche da zakuntam, a onda sklopom okolnosti ne zaspim pre pola 1 i nisam nishta uradio ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 dosao sa posla, sad pijem coca colu, pusim pljugu i uzivam :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Cele nedelje od 10h do 20h u firmi ochevoj. Molim boga da ima nekog posla, jer tada nekako vreme ide najbrze. Maloprodaja je smor zivi. Takodje mi izrasla bubuljaja na sred nosa, ko tinejdzeru. :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Evo ja sad iz skole, thank god nismo imali zadnja dva casa... smoooooooooooor ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Prdn'o sam Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Chachkao sam nos sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dobio sam level 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 upravosn am se vratio sa kolokvijuma iz pakla, jebenih 5h rada, taj chovek je lud, akzem vam, lud;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 uzimam hard od 750 gb, oujea, zbogom rezanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ^^ haha, tako sam i ja mislio, ali opet frka sa prostorom posle 3 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ja sam bio sad do imtela da uzmem barracudu od 750GB, al' imaju samo PATA... =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Odgledah na preskoke "Metalsound" na MTS-u, ne sećam se da sam u skorije vreme napravio više facepalmova gledajući TV. I onda zašto domaći metal muzičari ne mogu da se probiju... BECAUSE THEY SUCK SO MUCH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 @ voodoo tai neki rad... neki kazu "podrzite domacu metal scenu" ja kazem "podrzite eutanaziju" @ igi radi se 8-16 inace, ali ja sam sad u nekom apprentice modu, pa dolazim u 9, i palim kuci oko 1 :) nista placeno, cisto se privikavaju na mene ovako ruznog, pa ako skontaju da mogu da me trpe, onda ce da me zaposle @ thread odspavao... epizoda sa krstarice (nhf novosadjani) (alt nick mi je werewolf, jedan od ) : [21:56:19] <wolim-te> CAS [21:56:22] <wolim-te> caos [21:56:32] <werewolf> zdravo [21:58:02] <wolim-te> kakose zoves [21:58:13] <werewolf> necu da ti kazem :) [21:58:31] <wolim-te> sto [21:58:44] <werewolf> pa sto je bitno kako se zovem [21:58:53] <wolim-te> pa jeste [21:59:29] <werewolf> pa tebi jeste, meni nije :) [21:59:32] <werewolf> ti reci, ja necu : [21:59:33] <wolim-te> odakle si [21:59:34] <werewolf> :P [21:59:41] <werewolf> zrenjanin [21:59:49] <wolim-te> aha [21:59:52] <wolim-te> god [22:00:24] <werewolf> ti odakle si ? [22:00:32] <wolim-te> ns [22:00:48] <werewolf> lepo, novosadista :P [22:00:50] <werewolf> 82 [22:01:33] <werewolf> a ti si neko 87, cenim ? [22:01:42] <wolim-te> jesam [22:01:48] <wolim-te> jesi li z ili m [22:02:00] <werewolf> pa sta mislis, ako je nick werewolf sta sam [22:02:01] <werewolf> musko [22:02:12] <werewolf> a za tebe se nadam da si zensko [22:02:26] <werewolf> inace, da si musko sa takvim nickom, bilo bi zaista strasno, iako si iz novog sada :) [22:02:28] <wolim-te> pozz [22:03:18] <werewolf> jao jesi roflmao :) [22:03:20] <werewolf> aj uzivaj :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Jao jao da zanimljivog li chata! Da si se uozbiljio chizro, sisanje brijanje i poluodelo! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 vec satima sam u delirijumu jer sam ukapirao da su : bivsa riba sa kojom sa mbio nekih 3 god, bivsa iz NS sa kojom sam bio nesto kratko i ova koju sad "lovim" rodjene jebenog istog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 koliko je bolji ovaj drugi dan slave od prvog, nekako sve to mnogo opustenije pojedesh i popijesh :) posle ovih praznika i krakanja od sutra krecem opet u moj redovan rezim sport/alkohol/sport/alkohol/zene/alkohol/sport/. .. ;) jebesh ga ko prezivi pricha ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikon Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 vec satima sam u delirijumu jer sam ukapirao da su : bivsa riba sa kojom sa mbio nekih 3 god, bivsa iz NS sa kojom sam bio nesto kratko i ova koju sad "lovim" rodjene jebenog istog dana Oh man. You must be cursed ! Please leave the forum, i'm scared Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts