urgh Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 elem, imam nekih problema sa samim forumom poshto mi se strane otvaraju i po minut, sve je neshto usporeno ubija do zla boga, i tako vec par dana. jel ima nekih prblema sa serverom/bazom foruma? jel ima josh neko ovaj rpoblem? jel ima josh neko ovaj prob a da je kod beotela? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) i meni se isto deshava, potpuno samo danas Edited March 31, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Meni se tek od danas sve otvara jedva, ostali sjatovi sljakaju normalno, na telekomu sam.Restart modema je kratkorocno resio problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 zaboravih da dodam da se veoma chesto deshava da nece da otvori nishta uopshte, sve je krenulo negde oko vikenda kada je krenuo i da brljavi na http://forum.klanrur.rs/active shortcut. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 cini mi se da je jutros sve radilo ok, ali popodne nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Samo danas prepodne u jednom trenutku sam cekao duze da ucita view new posts, ali posle toga radi sve normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 meni stvarno zna nekada da zabode i to neretko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 meni sve radi ok, samo je iz nekog razloga opera prestala da blokira baner na vrhu sajta =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 laki nam hakuje kompove, opet hoce da chituje neshto. ua chiter:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 hahahah da da opet je kucao nesto u konzolu =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Šta god radili, ne govorite Lakiju da blokirate reklame na sajtu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 nemam pojma meni rur radi nenormalno brzo i stabilno vec duze vreme, te pohvale ljudima zasluznim za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Šta god radili, ne govorite Lakiju da blokirate reklame na sajtu :) Vudu uci brzo, i to mi se kod njega neobicno dopada! Sto se RUR-a tice, koliko ja znam sve bi trebalo da je ok. Meni se desilo da mi je jednom, juche, i to sa posla krenuo da otvara bash sporo, uopste ne znam sta je to bilo. Mimo tog glitcha, sve je radilo kul. A recimo oko cet/pet prosle nedelje draganche je nesto budzio sto je dovelo do odredjenog "stucanja" ali je sve to sredjeno ubrzo. Meni sad radi kul. A ovo za chitovanje, videcete vi u petak kad izvadim palicu! (ju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 isti problem imam kao i ti margi. na beotelovom adsl-u sam :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 evo meni sad otvara normalno strane, al pre 3 sata nikako nece da otvroi. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 meni je danas pre podne jako sporo otvaralo, ali sad je sve ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Meni otvara normalno strane ali pocetnu http://forum.klanrur.rs uvek otvara veoma sporo ne znam sto :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 EVO I SAD OPET SPORO OTVARA. LAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi........................... kako si :)) ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 I meni se neshto danas vuche... Zar ga niste vi pre odredjenog vremena prebacili kod nas? Meni kaze da je i dalje u USA... (znam da ovo nema veze sa odzivom al' svejedno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Evo super, meni sve radi ok :) Znam da ce Draganche da kazhe da je sa strane servera "sve u redu", ali i meni radi ok, pa kapiram da je konekcija Telekom <> Nash server tj. tipa USA u pitanju, ali sta da radimo. Nadamo se da ce se sve srediti na odusevljenje svih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Meni celo veche radi sporo. Da nije stvarno zbog banera nekako? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ne, to je prilicno nemoguce :) posebno sto margi kaže da ima problem već nekoliko dana a banner je tu od popodneva. Mislim, ne isključujem mogućnost da je tako nešto, ali ne vidim kako bi to moglo biti povezano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 neka forum radi još sporije, neka se raspadne potpuno, neka se vrati ronaldinjo, ma ugasi forum skroz, SAMO NEMOJ DA VADIŠ PALICU OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 OMG OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 danas je sve ok, pupu da ne ureknem:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts